sansür yasası yürürlüğe girmiş

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
hocalarım bişey demek istemiyorum bu podcast çeken bi arkadaş neo toprak olayı çok güzel 65 yaş üstü amca gözüyle anlatmış sadece fikirlerinizi merak ediyorum ifade özğürlüğünüzün elinizden alınması nasıl bir his

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Şu konuda yalan haberlere güzel örnekler var: Depremin Yıkamadığı Binaları Yine CHP Yıktı..
Bunlar sence ifade özgürlüğü mü?
Ve ifade özgürlüğün elinden alındıysa, burada kendini halen nasıl ifade edebiliyorsun??
Adına sansür yasası derken bile size yalan pompalıyorlar..
Adamın biri koca Amerika'da bir tane Türk gazeteciyi toplantısına almıyorken burada sansür var yalanı ortaya atmanız çok komik..

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Şu konuda yalan haberlere güzel örnekler var: Depremin Yıkamadığı Binaları Yine CHP Yıktı..
Bunlar sence ifade özgürlüğü mü?
Ve ifade özgürlüğün elinden alındıysa, burada kendini halen nasıl ifade edebiliyorsun??
Adına sansür yasası derken bile size yalan pompalıyorlar..
Adamın biri koca Amerika'da bir tane Türk gazeteciyi toplantısına almıyorken burada sansür var yalanı ortaya atmanız çok komik..
hocam attığınız konudaki şeyi okuyacak kadar vaktim yok onu bana özet geçermisiniz ben sadece fikrinizi merak ettim beni herhangibi bir kefeye koymayın

MADDE 217/A- (1) Sırf halk arasında endişe, korku veya panik yaratmak saikiyle, ülkenin iç ve dış güvenliği, kamu düzeni ve genel sağlığı ile ilgili gerçeğe aykırı bir bilgiyi, kamu barışını bozmaya elverişli şekilde alenen yayan kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılır.
bu gayet açıklayıcı olmuştur bence kimin doğru kimin yanlış olduğunada biz karar vermeyeceğiz gibi geliyor bana

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Özet: CHP'li Gürsel Tekin, İzmir Depremi'nde Kaymakamlık binasının ve Kızılay Kan Merkezi'nin çöktüğünü paylaştı.
Oysa binalar sağlam ve hizmet vermeye devam ediyordu.
Bu paylaşım sadece bir örnek.. Daha onlarcasını gördük.. Bunlar suç sayılacak mesela..

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Özet: CHP'li Gürsel Tekin, İzmir Depremi'nde Kaymakamlık binasının ve Kızılay Kan Merkezi'nin çöktüğünü paylaştı.
Oysa binalar sağlam ve hizmet vermeye devam ediyordu.
Bu paylaşım sadece bir örnek.. Daha onlarcasını gördük.. Bunlar suç sayılacak mesela..
evet bunlar suç sayılabilir bir yandan güzel birşey aslında ama hocam bunun yanında sence bu parti bunları kendi çıkar amaçları için kullanamazmı sizce ? sizin dediğinizde doğru bence ama daha farklı bir düzenleme yapılabilirdi