Haber Samsung yalancımı yoksa dolandırıcımı?

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Ne muhabbet dönmüş nasıl kaçırdım yaw ?
@BehzatAmirim hocam Samsung ve Apple telefonları isteyerek yavaşlattığını itiraf etmişti. Xiaomi de falan aynı durum söz konusu mu, fikriniz var mı? Telefon alınacaksa hangi marka iyi sizce?

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
356
Ben s7 mi bu yüzden kaybetmiştim. Su geçirmez diye musluk altında 10 saniye falan yıkadım kuruladım. 5 dk sonra dokunmatik kendi kendine basmaya başladı. Sonra ekranın renkleri soldu ve telefon kapandı ve bir daha açılmadı.
Hacı telefon yıkamak ne? Bu sadece telefonlar için donanımı koruma amaçlı yapılmış bir özellik ve belli şartlar için geçerlidir. Akan su ile durgun su arasında çok fark vardır.

Ama yıkamakta ısrarcı iseniz şoktaki bulaşık deterjanları oldukça iyi. Köpükleyerek daha iyi sonuçlar elde edilebilir.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Ne muhabbet dönmüş nasıl kaçırdım yaw ?
@BehzatAmirim hocam Samsung ve Apple telefonları isteyerek yavaşlattığını itiraf etmişti. Xiaomi de falan aynı durum söz konusu mu, fikriniz var mı? Telefon alınacaksa hangi marka iyi sizce?
İkisi kadar yok.O durum her firma için geçerli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hacı telefon yıkamak ne? Bu sadece telefonlar için donanımı koruma amaçlı yapılmış bir özellik ve belli şartlar için geçerlidir. Akan su ile durgun su arasında çok fark vardır.

Ama yıkamakta ısrarcı iseniz şoktaki bulaşık deterjanları oldukça iyi. Köpükleyerek daha iyi sonuçlar elde edilebilir.
Birde yıkadığı telefonu satmış.Kul hakkı.

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
@Tommy Vercetti hocam mesajları okudum, SDN üyesi olmak zor iş allah yardımcımız olsun, bazı üyelerle gerçekten uğraşılmaz.

@zypixeloffical bu arada yazınız çok saçma ve komik olmuş.

Son düzenleme:

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,869
Samsung Galaxy Note 10+ cihazımı tuzlu suya düşürmüştüm hatta konu bile açıştım. Elimde ve sapasağlam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Tommy Vercetti hocam mesajları okudum, SDN üyesi olmak zor iş Allah yardımcımız olsun.
Hocam telefona toz geldi çamaşır suyuyla 15 dk yıkadım zarar gelir mi? (!).