Emirhan Sonmez
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 411
Başka sağlam marka kalmadı zaten?Apple ve samsung dandik?? ? ? Şaka yapıyor olmalısınız.
Başka sağlam marka kalmadı zaten?Apple ve samsung dandik?? ? ? Şaka yapıyor olmalısınız.
Apple,Samung gibi dandik mi demek istemiş.Apple ve samsung dandik?? ? ? Şaka yapıyor olmalısınız.
Yanlış görmüşüm pardon. Düzeltme için teşekkürler.Apple,Samung gibi dandik mi demek istemiş.
Hacı telefon yıkamak ne? Bu sadece telefonlar için donanımı koruma amaçlı yapılmış bir özellik ve belli şartlar için geçerlidir. Akan su ile durgun su arasında çok fark vardır.Ben s7 mi bu yüzden kaybetmiştim. Su geçirmez diye musluk altında 10 saniye falan yıkadım kuruladım. 5 dk sonra dokunmatik kendi kendine basmaya başladı. Sonra ekranın renkleri soldu ve telefon kapandı ve bir daha açılmadı.
İkisi kadar yok.O durum her firma için geçerli.Ne muhabbet dönmüş nasıl kaçırdım yaw ?
@BehzatAmirim hocam Samsung ve Apple telefonları isteyerek yavaşlattığını itiraf etmişti. Xiaomi de falan aynı durum söz konusu mu, fikriniz var mı? Telefon alınacaksa hangi marka iyi sizce?
Birde yıkadığı telefonu satmış.Kul hakkı.Hacı telefon yıkamak ne? Bu sadece telefonlar için donanımı koruma amaçlı yapılmış bir özellik ve belli şartlar için geçerlidir. Akan su ile durgun su arasında çok fark vardır.
Ama yıkamakta ısrarcı iseniz şoktaki bulaşık deterjanları oldukça iyi. Köpükleyerek daha iyi sonuçlar elde edilebilir.
Cevap için teşekkürler, konuyu unutmadan takipe alayım. ?İkisi kadar yok.O durum her firma için geçerli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde yıkadığı telefonu satmış.Kul hakkı.
Rica ederim,düşük bir cihaz alınmadığı sürece orta seviye cihazları,stabil bir sürümde 3-4 yıl kullanılır.Samsung-Xiaomi-OnePlus-Realme.Apple zaten ortada.Cevap için teşekkürler, konuyu unutmadan takipe alayım. ?
Hocam telefona toz geldi çamaşır suyuyla 15 dk yıkadım zarar gelir mi? (!).@Tommy Vercetti hocam mesajları okudum, SDN üyesi olmak zor iş Allah yardımcımız olsun.