Samsung USB Bellek ve Cihaz Belleği

XTİMURX

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Herkese merhaba,

Telefonuma yüklediğim uygulamalar aşağıdaki resimde de göreceğiniz üzere "Cihaz Belleği" yazan bölüme yükleniyor. Kala kala 494 MB alan kalmış. "USB Bellek" yazan bölümde de kocaman bir 11,50 GB alan varken bu alanı kullanamıyorum ben.
Yani telefona yüklediğim uygulamalar cihaz belleği yerine USB bellek yazan o kocaman 11,50 GB lık alana yüklensin :D

Telefon: Galaxy S2 - Android 4.1.2

GdHiHV2.png

Mümkün müdür böyle bir şey ?
Samsung'a sordum oradan da tam olarak bir cevap alamadım. Sanırım anlatamadım derdimi tam olarak :)
Teşekkürler şimdiden. :)

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Bende galaxy s2 kullanıyorum, 50 den fazla oyun ve uygulama yüklü kalan 851 mb :D bu 2 gb alan, Google playden yada internetten attığımız apk yükleme alanıdır, bana göre yeterde artar bile ama sana yetmemiş sanırsam :D herhalde 100 den fazla uygulama yüklü sende değilmi.

XTİMURX

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende galaxy s2 kullanıyorum, 50 den fazla oyun ve uygulama yüklü kalan 851 mb :D bu 2 gb alan, Google playden yada internetten attığımız apk yükleme alanıdır, bana göre yeterde artar bile ama sana yetmemiş sanırsam :D herhalde 100 den fazla uygulama yüklü sende değilmi.

teşekkür ederim. telefondan birkaç uygulama kaldırmayı deneyeceğim. çünkü artık yetersiz hafıza hatası vermeye başladı

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
300 mb kalınca uyarı verir telefon, her önüne gelen programı yükleme, yoksa kullanılamaz hale gelir telefonun benden söylemesi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu bellegı cıhaz havızası yapmak ıstıyorum tamamem kaldırmak ıstıoyrum yanı