Samsung SCX 4521 Yazıcı Reset İşlemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CTRL+P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CTRL+P

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
432incir1210364.png

Merhaba

Bu konuda Samsung SCX 4521 yazıcımızın resetlemesini anlatacağız.
Samsung SCX4521 Yazıcınız ' Toner Boş ' - ' Fax gönderiyor,ama almıyor ' gibi arızalarımı var?
O zaman çözüm burda
:

1. Menü tuşuna bas ve hızlı bir şekilde yazıları gir ( # 1 9 3 4 ) . İşlemi doğru yaptıysanız ekranda TECH gözükmelidir.

2. Menü tuşuna tekrar basınız. TECH menüsü içerisine giriniz.
3. Yön tuşlarına basarak TECH menüsü içerisinde gezinin ve yeni kartuş “NEW CARTRIDGE” seçeneğini bulunuz.
4. “NEW CARTRIDGE” seçeneği üzerinde “Ok” yada “ENTER” tuşuna basın.
5. Tekrar “Ok” yada “ENTER” tuşuna basın. Toner uyarı ışığı gitmiş olmalı.
6. TECH menüsünden çıkmak için menü tuşuna bastıktan sonra hızlı bir şekilde yazıları girin ( # 1 9 3 4 )
7. Yukarıdaki işlemi doğru yaptıysanız TECH menüsü kaybolacaktır.

Not : Bu işlemi yaparken dikkatli olun.

by CTRL+P

ihyasin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım çok teşekkür ederim. Benim sorunum sayende çözüldü. Şöyleki bende M2-1317 hatası veriyordu ve Samsung un sitesine baktığında kağıt sıkışması yazıyor ancak kağıt felan sıkışmadı. Ekranda da servise götürün diye yazıyor. Oysaki resetleyince düzeldi. Şöyle oldu; dediğin gibi Tech Menü ye girdim. Oradan da "Data Setup" a girdim ve sol tuşa basınca direk şu menü çıkıyor: "Wrap Jam Clear". Buna yes deyin ve cihaz kendisini yeniden başlatıyor. İşte sorununuz çözüldü. Bu arada aynı hatayı daha sonrada yaptı. Sebebi ise kalın etiket yazdırıyordum ve tek tek yazdırmak yerine 10 kopya bir seferde yazdırmaya çalışınca veriyor bu hatayı.

ihyasin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Video için buraya bakabilirsiniz.

[video=youtube;agelYr5qo-A]https://www.youtube.com/watch?v=agelYr5qo-A[/video]

yunusemre34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SCX-3405FW modelli yazıcı kullanıyorum ve i.hizliresim.com/eQbBp3.jpg bu hatayı alıyorum #1934 te yaptım hiç bir şey olmadı sadece telefon ile yazı yazdırabiliyorum oda hata veriyor yardım edebilirmisiniz ? şimdiden teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba,
SCX 4521F model çok fonksiyonlu yazıcım var..bigisayarım arızalanana kadar sorun yoktu ama formattan geldiğinden beri makinadan tarama yapamıyorum.
üzerindeki tuşlardan e tara tuşuna basıyorum sonra başlata basıyorum ama hazır konumuna geçiyo ilem yapmıyor..neden olabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba,
SCX 4521F model çok fonksiyonlu yazıcım var..bigisayarım arızalanana kadar sorun yoktu ama formattan geldiğinden beri makinadan tarama yapamıyorum.
üzerindeki tuşlardan e tara tuşuna basıyorum sonra başlata basıyorum ama hazır konumuna geçiyo ilem yapmıyor..neden olabilir

gokcenalcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung download centre girdiğiniz zaman inidirmerler kısmında smarttrue Office 2 yi indiriniz arkasında univer scan driver ı da indirip kurun tarayıcınız çalışmaya başlar