Crazy Homer
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
Turkcell'e geçme hocam paketleri çok pahalı.Ben bimcellim 3 gb paket 26 tl bizim burda az çekiyor (bizim bura izmir bornova) turkcelle geçcem paket önerisi
Turkcell'e geçme hocam paketleri çok pahalı.Ben bimcellim 3 gb paket 26 tl bizim burda az çekiyor (bizim bura izmir bornova) turkcelle geçcem paket önerisi
Aynen öyle birde Mesajlar atıp başka şeylerden üye yapıyorlardı tam para tuzağıydıTurkcell'e geçme hocam paketleri çok pahalı.
33 TL bimcell efsane 6 gb al keyfine bakTamam 28 tlye paket vardı 3gb internetli
Nerede çalışıyor amcanızın oğlu çok merak etttim sakıncası yoksa ekler misin mesajına ve sor bir niye alma demiş sadece merakımdan soruyorumBen söylemiyorum bunu yazılım mühendisi amcaoğlum söylüyor.Hatta Murat beyde çok iyi bilir ben bi ara seçimlerimde s8+ gündemime aldım ana amcamınoğlu alma dedi
Baban haklı muratcım bir konuda hak veriyorum ama verdiği üst limit bence çok fazla, 2000 TL falan dese daha çok hak verirdim.
Şu anda piyasada bir telefona 1500-2000 TL'den daha fazla vermek, tamamen israftır. Çünkü 1500 liraya alabileceğin bir telefonla 3500-4000 TL'ye aldığın telefonla yine aynı şeyleri, performans farkını çok farketmeden yapacaksın. 3D oyunlarda bu performans değişebilir ama diğer anlattığın günlük işlerin tamamını 1500 liraya alacağın örneğin bir XPERIA Z5 ile çok çok rahat yapabilirsin. Ben vestel Mobil yazılım sektöründe bulunan bir yazılım mühendisi olarak tüm şirket ve diğer işlerimi telefon üzerinden yapıyorum aslanım biliyorsunve Z5 modeli bana fazlasıyla yetiyor. Oyun falan oynayacak vaktim olmadığından oyun performansını bilmiyorum ama bazen yoğun kullanımda ısınma oluyor ama kasma kesinlikle yok.
Özellikle inşaat, şantiye gibi yerlerde uzun süre geçiriyorsan, kesinlikle 2000 TL üzeri bir telefon alma, o yine kırılacaktır. 4000 liraya bir telefon alacağına 2 tane 1500 liralık telefon al, biri yedekte dursun.
Alacağınız telefon sağlam, stabil ve dayanıklı olsun, sizin ihtiyacınızı her türlü giderir.
1 sene bile kullanmayacağınız bir telefona o kadar para vermeyin, yazıktır.
İlla ki 4 milyar vereceğim dersen iPhone derim
Şahsen benim için, Galaxy S8 için Apple’ın ekosistemi konusunda kefil olamam şansım yok. Bazı a kadaşlarada açıkladığım gibi, Apple’ın iPhone UX’u hala Android’den çok daha iyi, hatta yakın değil. OS daha pürüzsüz, üçüncü parti uygulamalar tasarım ve performans açısından üstün, Apple’ın Süreklilik özellikleri harika ve iPhone’un kendisi de Galaxy S8’in de bulunduğu her Android telefonun performansını geçti. IPhone 7 Plus’ın sınıfının lider pil ömrüne ve Apple’ın rakipsiz müşteri desteğine ekleyin ve başka bir telefonun eşleşemeyeceği bir deneyim yaşarsınız. Galaxy S8 bile değil.
Dedeme selam söyle en kısa zamanda geleğim ziyaretine
Pahalı Turktelekom 4 gb internet 1000dk 1000sms 19 tl verıyom faturalıBen bimcellim 3 gb paket 26 tl bizim burda az çekiyor (bizim bura izmir bornova) turkcelle geçcem paket önerisi
Arkadaşlar telefon alacağım fakat çok kararsız kaldım gönlüm s8 tarafında ama aklımda iphone 7 de.İphone 7 nin ekranı küçük (eskiden hep büyük telefonlar kullandığım için olabilir) ondan dolayı.Sizce Hangisi daha iyi cevaplarınızı bekliyorum.
iP7+ sınıfının pil konusunda lideri mi şaka mısınız sizBaban haklı muratcım bir konuda hak veriyorum ama verdiği üst limit bence çok fazla, 2000 TL falan dese daha çok hak verirdim.
Şu anda piyasada bir telefona 1500-2000 TL'den daha fazla vermek, tamamen israftır. Çünkü 1500 liraya alabileceğin bir telefonla 3500-4000 TL'ye aldığın telefonla yine aynı şeyleri, performans farkını çok farketmeden yapacaksın. 3D oyunlarda bu performans değişebilir ama diğer anlattığın günlük işlerin tamamını 1500 liraya alacağın örneğin bir XPERIA Z5 ile çok çok rahat yapabilirsin. Ben vestel Mobil yazılım sektöründe bulunan bir yazılım mühendisi olarak tüm şirket ve diğer işlerimi telefon üzerinden yapıyorum aslanım biliyorsunve Z5 modeli bana fazlasıyla yetiyor. Oyun falan oynayacak vaktim olmadığından oyun performansını bilmiyorum ama bazen yoğun kullanımda ısınma oluyor ama kasma kesinlikle yok.
Özellikle inşaat, şantiye gibi yerlerde uzun süre geçiriyorsan, kesinlikle 2000 TL üzeri bir telefon alma, o yine kırılacaktır. 4000 liraya bir telefon alacağına 2 tane 1500 liralık telefon al, biri yedekte dursun.
Alacağınız telefon sağlam, stabil ve dayanıklı olsun, sizin ihtiyacınızı her türlü giderir.
1 sene bile kullanmayacağınız bir telefona o kadar para vermeyin, yazıktır.
İlla ki 4 milyar vereceğim dersen iPhone derim
Şahsen benim için, Galaxy S8 için Apple’ın ekosistemi konusunda kefil olamam şansım yok. Bazı a kadaşlarada açıkladığım gibi, Apple’ın iPhone UX’u hala Android’den çok daha iyi, hatta yakın değil. OS daha pürüzsüz, üçüncü parti uygulamalar tasarım ve performans açısından üstün, Apple’ın Süreklilik özellikleri harika ve iPhone’un kendisi de Galaxy S8’in de bulunduğu her Android telefonun performansını geçti. IPhone 7 Plus’ın sınıfının lider pil ömrüne ve Apple’ın rakipsiz müşteri desteğine ekleyin ve başka bir telefonun eşleşemeyeceği bir deneyim yaşarsınız. Galaxy S8 bile değil.
Dedeme selam söyle en kısa zamanda geleğim ziyaretine
--- Gönderi Güncellendi ---
Amcaoğlu dediğim amcamın kızının oğlu bu
Baban haklı muratcım bir konuda hak veriyorum ama verdiği üst limit bence çok fazla, 2000 TL falan dese daha çok hak verirdim.
Özellikle inşaat, şantiye gibi yerlerde uzun süre geçiriyorsan,
ben değilim bunu yazılım mühendisi diyor yazıyı iyi oku ben kulaktan dolma bilgiyle gitmemiP7+ sınıfının pil konusunda lideri mi şaka mısınız siz![]()
ben değilim bunu yazılım mühendisi diyor yazıyı iyi oku ben kulaktan dolma bilgiyle gitmem
ben değilim bunu yazılım mühendisi diyor yazıyı iyi oku ben kulaktan dolma bilgiyle gitmem
Ben vestel Mobil yazılım sektöründe bulunan bir yazılım mühendisi olarak tüm şirket ve diğer işlerimi telefon üzerinden yapıyorum diyor yazıda
Ben size S8 plusun 7 plusu pilde bariz ezdigi bir video attım havadan konuşmadım öyle sınıfının lideri demekle olmuyor o iş
Ne alaka ? Oturmuş s8 Plus ile 7 plusu yanyana koymuş pil testi mi yapmış ? Havadan sallıyor siz de kaniyorsinuz .Tabi sen mühendisten daha iyisin sen o telefonları üretensin dimi.Sen videodan konuşursun yanlı yansız mı hiçbirimiz bilemeyiz.
Ama adam birebir yazılım tasarlıyor bu işin mühendisi devamlı içinde ve bildiğini konuşuyor öyle sen ben gibi videodan değil
Ne alaka ? Oturmuş s8 Plus ile 7 plusu yanyana koymuş pil testi mi yapmış ? Havadan sallıyor siz de kaniyorsinuz .
Ha bir test daha atayım maksat kaynaklar çoğalsın
Daha önce deidgim gibi boş konuşuyorsunuz
Sorunuza cevap vereyim evet daha iyi biliyorum itirazınız var mı ?
Vestel mobil yazılım sektöründe ki mühendisler ne yapıyor ? Saf Android'e iki üç şekil verip sürüyor başka ?
İşiniz gücünüz birşeylere yanlı demek mi ?Öbür internet videosu nun yanlı yansız olduğunu bülemeZsin kaldı ki apoleti sor o da benim ki üstün der internette.
Çok kolaysa sen ver şekilleri abim diyor ki geldin buluşalım sırf onun için test amaçlı iphone 7+ ve s8+ getirecem diyor.Birde gelsin burada 1 ay benim işimi yapsın o söylediği 2-3 şey kolay mı? 0,3'ünü değiştirebilecek mi diyor video çekecek diyor
İşiniz gücünüz birşeylere yanlı demek mi ?
Ben bir kaynak atıyorum siz kalkıp işinize gelmeyenlere yanlı diyorsunuz . Nasil bir iştir bu ?
Tekrar söylüyorum s8 Plus pil olarak bariz önde 7 plusdan
Yav he he diyip geçiyorum bendeYa adam diyor ki yurt dışı gezim bitsin madem benim işim kolay gelsin yapsın bakslım ne kadar yapabiliyor diyor? Hem iPhone 7+ ve s8+ ile karşılaştıralım video çekelim görelim ben işi bırakacam haksızsam diyor.Şnternete çok bakmasın her firmanın gizlisi var diyor
Yav he he diyip geçiyorum bende
İster inanin ister inanmayın .
Attığım videolari yapan kanallar yanlı kanallar değil ve bu videolar gerçek
İsteyen izler inanır ve inanmaz
Ya havleKardeş firmalar herşeyi anlatmazlar Vestel telefon yapmadan evvel LG'de koredeydi amcaoğlum Vestel Türk firması diye birazda iyi maaş olunca ve ailesel sebeplerden geldi o yüzden bildiği olmadan konuşmaz
kadaş adam seni yurt dışından gelince çağırdı gelecem dersen adam döndüğünde haber verecem ak mı kara mı belli olurYa havle
Ben size tarafsız olduğuna inandığım kaynaklarda s8 plusun bariz dediğini söylüyorum
Siz kalkıp bana hala yok şöyle yok böyle
Buyrun siz de alın yapın bi pil testi hatta videolardakinin aynısını yapım görelim
Siz ne saçmalıyorsunuz ? Nereye gitmesi ne buluşması ?Ar
kadaş adam seni yurt dışından gelince çağırdı gelecem dersen adam döndüğünde haber verecem ak mı kara mı belli olur
Siz ne saçmalıyorsunuz ? Nereye gitmesi ne buluşması ?
Pil tartışması için ayağınıza gelip birde sizinle mı uğraşacagim boyle bir şey için
Kabul etmediğiniz şeylerin aksini ispatlayacaksaniz çekin videosunu atın ispatlayin öbür türlü benimle uğraşmayın
BakınKardeşim adam çektiği videoda kafada soru işareti kalmasın istiyor yani senin dediklerini tam çürütecek hrmde gözünün önünde adamın işine laf ettiğin için kanıtlı ispat istiyor video öncesi bende o da kendisini tanıtacak öyle yapacaz diyor
Bakın
Size iki pil testi videosu attım
Açın izleyin adamların yaptıklarının aynısını yapın videoya çekin atın foruma benim dediklerimi çürütün
Bu bu kadar basit bakın lafı dolandirmayin
@Murat Burç @murat zorluu
Abi birbirinizden alıntı yapmanızı şu andan itibaren yasaklıyorum. Her alıntınıza 1 gün foruma girişinizi yasaklayacağım.
Her gece sizle mi uğraşcaz abi ya.![]()
Ben sizin dürüstlüğünüze laf edince artist artist hareketler yapıyordunuz siz kimsiniz benim dürüstlüğüme laf ediyorsunuz ?Galaxy S8 ve S8 + modellerinin iPhone'taki pil ömrüyle neredeyse aynı kalacağını öğrenildi ve şimdi ilk test sonuçları gelmeye başladı. Galaxy S8 Plus'ın pil ömrünün aslında biraz daha iyi olduğu ortaya çıktı Android'in pil ömrünü iPhone'la karşılaştıran herkesin çok iyi bilmesi gibi, 7'lerden çok daha büyük olması dikkat çekti.
Galaxy S8 +, Phone Arena testinde 8 saat sürdü. IPhone 7 7 saat 46 dakika sonra biterken, iPhone 7 Plus ise 9 saat 5 dakika sürdü. Site, tipik kapalı mekanlarda kullanılan 200 nit parlaklık seviyesine sahip ekranı yeni Samsung telefonuyla aynı standart pil testi kullanıyordu. Galaxy S8 + , her iki cihazda da benzer bir 3,500 mAh pil kullansa da Galaxy S7 kenarı ile karşılaştırıldığında neredeyse bir saat ekstra pil ömrü sunuyor.
![]()
Galaxy S8 +, yeni 10nm çip sayesinde öncekinden daha verimli. Bununla birlikte, Galaxy S8 + cep telefonunun Apple'ın iPhone 7 pil performansını neden üstesinden alamadığını açıklayan çok daha büyük bir ekran da bulunuyor. Phone Arena'nın yukarıdaki grafik de Galaxy S8 + 'ün Google Pixel, OnePlus 3T ve Huawei P10 gibi diğer Android cihazlara oranının nasıl olduğunu gösteriyor. Galaxy S8 +, iPhone 7 Plus'tan daha iyi performans gösterebilir, ancak sanki telefonun pili gün içinde sizi zorlaştıracak kadar iyi gibi görünüyor. Küçük Galaxy S8 henüz test edilmedi.
Murat kardeşim dürüst olmayan ben değilim
Bak bu CNN. TÜRK ten istersem 100 tane video koyarım sma koymayacam bu foto yeter 8 saaate ,9. Saat 5 dk insanları kandırma artık
Valla bende her gece her gündüz bununla uğraşmaktan bıkmak üzereyim yaka silktim artık![]()