- Moderatör
murat zorluu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,389
Hayırlı olsun güle güle kullanınBendede vardı 2 hafta önce ama iyiki arızalı çıktı yoksa alamıcaktık s8 i![]()
Hayırlı olsun güle güle kullanınBendede vardı 2 hafta önce ama iyiki arızalı çıktı yoksa alamıcaktık s8 i![]()
TeşekkürlerHayırlı olsun güle güle kullanın![]()
İyi bir telefon sadeceSıkıcı derken yani ne tür sıkıcı
Kalemli telefonlar iyi olmuyor en azından ben beğenmedim ama bundan 10 sene evvelki şimdi note serisinin kalemi nasıl bilmiyorum.Almayı düşünmediğim için araştırma gereksinimi duymadım.Belkide iyidir.İyi bir telefon sadece
Note serisinin kalemi cezbediyor beni o yüzden
İç iç afiyet olsunBende de kalem var şimdi neredeyse hiç kullanmıyorum arada bi canım sıkıldıkça resim içiyorum![]()
evet gereksiz ama Murat abi senin zevkine kalmışKalemli telefonlar iyi olmuyor en azından ben beğenmedim ama bundan 10 sene evvelki şimdi note serisinin kalemi nasıl bilmiyorum.Almayı düşünmediğim için araştırma gereksinimi duymadım.Belkide iyidir.
--- Gönderi Güncellendi ---
İç iç afiyet olsun![]()
Bende de kalem var şimdi neredeyse hiç kullanmıyorum arada bi canım sıkıldıkça resim içiyorum![]()
Kalemli telefonlar iyi olmuyor en azından ben beğenmedim ama bundan 10 sene evvelki şimdi note serisinin kalemi nasıl bilmiyorum.Almayı düşünmediğim için araştırma gereksinimi duymadım.Belkide iyidir.
İç iç afiyet olsun![]()
öyle tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.Neden desen hatırlamam bile 10 sene olmuşevet gereksiz ama Murat abi senin zevkine kalmış
Öyledir daha önce hiç note kullanmadım1 hafta kullandım Note 5 i
Adamlar kalemi yapmış hiç bir itirazım yok kaldı ki Note 7de o kalem daha da uçtu . Kullanan iyi iş yapar onunla .
Benim hafif kullanma fırsatım oldu.
Hiç birşey çalışmasın o kalem yazılımı iyi çalışıyor .
Birde Noteun özellikleri Slerden daha iyi oluyor .
Benim ki Çin'de bir iş yapmıştı babam oradan getirmişti Orite markaydı aslında dönemine göre iyi cihazdı özellik olarak kalem ,radyo ,televizyon ,Bluetooth,kızıl ötesi,kitap okuyucu ,çift sim kart ,hafıza kartı (daha yeni türemişti hafıza kartları ve dönemin en iyi özelliğiydi) vardı.1 hafta kullandım Note 5 i
Adamlar kalemi yapmış hiç bir itirazım yok kaldı ki Note 7de o kalem daha da uçtu . Kullanan iyi iş yapar onunla .
Benim hafif kullanma fırsatım oldu.
Hiç birşey çalışmasın o kalem yazılımı iyi çalışıyor .
Birde Noteun özellikleri Slerden daha iyi oluyor .
Oriteyi bilmiyorum ben telefonlardaa ilk kalem 2011 ilk Note diye biliyorumB
Benim ki Çin'de bir iş yapmıştı babam oradan getirmişti Orite markaydı aslında dönemine göre iyi cihazdı özellik olarak kalem ,radyo ,televizyon ,Bluetooth,kızıl ötesi,kitap okuyucu ,çift sim kart ,hafıza kartı (daha yeni türemişti hafıza kartları ve dönemin en iyi özelliğiydi) vardı.
Kılıf alPeki cihazın yanında ek birşey alayım mı tavsiye etceğiniz birşey varmı
Kılıf derken sadece arkayı koruyan mı yoksa kapaklı olup önüdemi koruyan kapaklı kılıfları fazla sevmiyorum zaten ön tarafa kırılmaz cam taktırcamKılıf aldüşerse arkana bakma kaç üzülmek istemiyorsan
Kırılmaz cam iyidir ama. Kaliteli tam.kaplayan bir şey bul arka.icinde beğendiğin bir kılıfı alKılıf derken sadece arkayı koruyan mı yoksa kapaklı olup önüdemi koruyan kapaklı kılıfları fazla sevmiyorum zaten ön tarafa kırılmaz cam taktırcam
ORİTE - KN -A- 75D Türkiye'ye girişi 2008 ben Çin'den aldığımdan biraz önce aldımOriteyi bilmiyorum ben telefonlardaa ilk kalem 2011 ilk Note diye biliyorum
ORITE KN-A75D Cep TelefonuKırılmaz cam iyidir ama. Kaliteli tam.kaplayan bir şey bul arka.icinde beğendiğin bir kılıfı al
Microsonic Samsung Galaxy S8 Plus 3D Kavisli Temperli Cam Fiyatı Şu adamların iyi malları oluyor sanırım bu nasıl bilmiyorum araştır.s7 yi kaplamak için götürdük adam 30 tlye yarım ekran için gösterdi
Birde silikon kılıf mı olsun yoksa sert birşey mi
Silikonlar yere düşse korurmu plastik gibiler yaMicrosonic Samsung Galaxy S8 Plus 3D Kavisli Temperli Cam Fiyatı Şu adamların iyi malları oluyor sanırım bu nasıl bilmiyorum araştır.
Kılıfı kendin seçeceksin cihaz gelsin karar verirsin.
Bilemem. Denemek lazımSilikonlar yere düşse korurmu plastik gibiler ya
Valla ben iPhone'da silikonlu kullanıyorum memnunumalayım denerim![]()
Benim duyduğum 4.5G çektiği yerde daha verimli.4.5g daha çok sarj ve internet mi götürüyor
Aynen hem şarjdan hemde internetten yiyor ilk evlendiğimde eşim benden çıkma galaxy ace kullanıyordu 1 yıl evvel sıfır bi j7 aldım sıfır telefon var diye gitti 4.5 G hat aldı şimdi bimcell efsane 6gb paket yapıyorum 10 gün gidiyor4.5g daha çok sarj ve internet mi götürüyor
6gb internete 1 gb hediye veriliyor 7 gb yani4.5g nie çıktı o zamnadam akıllı yapsınlar
![]()
Ben bimcellim 3 gb paket 26 tl bizim burda az çekiyor (bizim bura izmir bornova) turkcelle geçcem paket önerisi6gb internete 1 gb hediye veriliyor 7 gb yani
Tavsiye etmem Türkcell iyi çekim gücüde iyi vende geçmeyi düşünüyorum sırf Yen'i iPhone Türkcell ile anlaşmalı diye ama kafamda soru işaretleri var 5 sene Türkcell kullandım tam bi para tüzüğüydü gene öyle mi diyorumBen bimcellim 3 gb paket 26 tl bizim burda az çekiyor (bizim bura izmir bornova) turkcelle geçcem paket önerisi