Samsung S8 Mi İphone 7 mi ?

Hangisi (Samsung s8 , İphone 7)

• Kullanılan toplam oy
    41

murat zorluu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,389
İşinize gelmeyene yanlı dersiniz ancak siz başka bildiğiniz yok
Ortada şeffaf ve gerçek bir vide l var CNNde techradar gibi bir site olan phonearenadan alıyor kaynağı phone arena yazmış kağıda geçmiş techradar bana gösteriyor neyin ne olduğunu
--- Gönderi Güncellendi ---
Birisi kağıda yazmış öbürü video çekip bana ne olduğunu göstermiş .
Video yanlıdir gördüğümüz şey yanlıdir birinin techradar gibi (videolardan birini yapan kanal) phone arena 7 Plus lehine video çekmeye tenezzül etmeyip kağıda yazınca gerçek

Ya kardeşim YouTube'da aynı adam aynı üstü sarı masalı yerde aynı videoyu tam 50 kere çekmiş yayınlamış 1 defa neyine yetmiyor?

Bu video yanlı değilde nedir ? Yanlı olmayan 1 kez çeker bırakır dimi ?

Sana kaynak belirttim tüm dünyanın hem internetten hemde tv sen izlediği kanal istediğine İnan ben dediğimi ispat ettim içim rahat sırf kendini haklı çıkartmak türlü uğraşlara giriyorsun.Benim kaynağım tam sağlam isteyen inanmayan CNN sen bakar.İsteyen istediğine inanır.

Buraya sana inat koymuyorum video hayatımda 1 kez bile baskı altında bir şey yapmadım yapmamda

umutdgnn35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Yaw yeter iyiki bi soru sorduk hangisini alayım diye

umutdgnn35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
iphone-8-maket-2.jpg

Tasarım konusunda tahmince kötü

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ya kardeşim YouTube'da aynı adam aynı üstü sarı masalı yerde aynı videoyu tam 50 kere çekmiş yayınlamış 1 defa neyine yetmiyor?

Bu video yanlı değilde nedir ? Yanlı olmayan 1 kez çeker bırakır dimi ?

Sana kaynak belirttim tüm dünyanın hem internetten hemde tv sen izlediği kanal istediğine İnan ben dediğimi ispat ettim içim rahat sırf kendini haklı çıkartmak türlü uğraşlara giriyorsun.Benim kaynağım tam sağlam isteyen inanmayan CNN sen bakar.İsteyen istediğine inanır.

Buraya sana inat koymuyorum video hayatımda 1 kez bile baskı altında bir şey yapmadım yapmamda
İkinci attığım video techradarın adamlar herkese pil testi hız testi kamera testi yapıyor bazen apple bazen samsung geçiyor. Bu testte samsung silmiş geçmiş ben bunu gördüm bunu söylerim S8 plusun pili kesinlikle ve kesinlikle 7 plusdan çok daha iyi

umutdgnn35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
beyler 2-3 saate almaya gidiceğim kaç saat sarj olması gerekiyo hani 8 saat filan bide iyi kötü yönlerini sizlerle buluşturcan

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Hangisini alacaksın?inşallah denilen gibi ip 7 almazsın bilemiyorum belkide biz alamıyoruz diye bu kadar yükleniyoruz kendi tercihlerimizle sana:tongueout:.Hangisini alırsan al hayırlı olsun güle güle kullan inşallah.

murat zorluu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,389
Hangisini alacaksın?inşallah denilen gibi ip 7 almazsın bilemiyorum belkide biz alamıyoruz diye bu kadar yükleniyoruz kendi tercihlerimizle sana:tongueout:.Hangisini alırsan al hayırlı olsun güle güle kullan inşallah.
Aynen kardeşim ben belki burada tartıştım sma naçizane fikirlerimizi anlattık senin bir zorunluluğun yok gönlün be isterse onu al için rahat etsin ben öyle benim dediğimi alacaksın demem diyenlerde tartışıyorum

umutdgnn35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Herkese teşekkürler Murat Burç sadece 1. sarjdamı hızlı sarjı kapatıyım yoksa hepmi

M

Murat Burç

SDN Okuru
Herkese teşekkürler Murat Burç sadece 1. sarjdamı hızlı sarjı kapatıyım yoksa hepmi
Ben normalde hızlı şarjı kafam estikçe kullanıyordum zamanim varsa normal şarj kullaniyordum (ilk şarjı normal ile yap)
Hızlı şarja son 2 aydır alıştım birakamiyorum

umutdgnn35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Telefon elimde siyah aldım. Çok memnunum teşekkürler tavsiye ederim

Son düzenleyen moderatör:

umutdgnn35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Hayırlı olsun kusura bakma o telefon çok iyi bir telefon ben burada birine inattan kötüledim hayırlı olsun
Önemli değil alacaklar SİYAH alsın orkidenin bazı ışıklarda mor gibi gözüküyor
O biri kim acaba MURAT BURÇ

murat zorluu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,389
İyi akşamlar

Son düzenleme: