Samsung s5620 monte yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[h=1]Samsung S5620 Monte[/h]ya bu telefon nasıl alınabilirmi..lütfen cevap

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bn dediğiniz şeylere girdim ama ağınıza bağlan diye bişi yok siin telefonun markası samsıng s5620 olduğunuzdan eminmisiniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hattımdan internete bağlanmaya çalışıyorum ama bağlantı başarısız diyo. internet paktim vr kullanmıyorum :((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
youtube den video izleyemiyorum bağlantı kuruldu diyor sonra tekrar dene diyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı telden bendede var ben şifrelerle uğraşırken ordan zoru seçmişim sonra tel kapanıp açılıyordu ki bi ekran geldi data to pc felan yazıor onu nasıl yapa bilirim ve hiç bir seye tıklamıor

mustafa meral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonumda hiç bir yazı yok ne yazılar kayboldu yardım edin Allah rızası için

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefon Kendı Kendıne Kapanıyor Nedeen Bilen Var mı ArkdasLar Kıtapcıkta Batarya Ucları Kırlenmiştir Diyo Ama onuda Yapıyorum Ama Ynede Kapaanıyor Ne yapmama geerek Bilen Var mı .?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya şarj almıordu bi ara başka şarj taktım nese kapadım açtım açınca telefon ekranında bir pc işareti var ve bağlantı kuruluyor diyor ve sonradan bağlantı kuruldu diyor telefonla işlem yapamıorum mesaj gelmiş bakamıorum... ha birde kendi kendine şarj mı alıo ne şarj bölümü gidip gelior yardım ederseniz sevinirim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim bunlarla hiç uğraşma bence git bi telefoncuya yaptır tanıdığınsa para almaz değilsede para almaz ama 5 10 tl isterse elden çıkar ama buna değer emin ol ama olmaz dersen de sen bilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a bende de sorun var wifiyi açıyorum etkinleştirildi diyor sonra tarama başarısız hatası veriyor yardımcı olurmusunuz?

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım wifiyi seçiyorum bağlanyorum bağlandı diyor
sonra şifre yerlerini felan boş bırakıyorum internete giriyorum
ap hatası veriyor
bakmadığım yer kalmadı
bu arada modemim zyxel modem ayarlarından bişey yapmak gerekirmi
siz en iyisi internet markası neyse ttnet'se ttnet'e gidip durumu bildirin. Eskden aynı sorun benim bilgisayarımda olmuştu sorun bilgisayardan değil internetten kaynaklı çıkmıştı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dediğiniz her şeyi yaptım. Fakat aynı sorunla tekrar karşılaşıyorum.
Google'a tıklıyorum ve ''Hizmete erişilemiyor. [bağlantımın adı] tekrar denensin mi ? '' yazıyor.
Tamam diyorum,''DNS başarısız'' yazıyor. Ne yapmalıyım ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya rkdaşlar tüm dediklerinizi yaptım ama bir türlü giremiyom

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefondaki internet paketini pc de kullanmak istiyorum adım adım anlatırmısınız lütfen samsung monte telfn.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
internete baglanmak istiyorum dns başarısız diyo yardımcı olabilirmisin?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonum wifi bağlandı diyor ama internete girmiyor wifi 3 sinyalide çakiyor ama internete girince bağlantı kurulamadı diyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung monte var bende açılmıyor pcyede bağlanmıyor acınca patc menu diye bsy geliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a dünya saati konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz mesajın geliş saatinde problem var ama dakkasında gelıyor sadece mesajı actıgın zaman mesaj gelıs saatı 3 veya 4 dakka ileride gösteriyor bana yardımcı olursanız sevinirim...:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mms ayarlarını yapmam gerekiyomuş ama nasıl yapabilceğmi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
video izlenmiyor bağlanti kuruldu diyor açmiyor bütün ayarlari yapildi, wifi bağlaniyorum açimiyor video browser yok çalisan deli olcam .s[

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:crying:samsung monte telefonum telefon kapanıyo telefon işareti geliyo ne yapmalıyım