Samsung s5620 monte yardım

ferhat baba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar telefonu dün aldım ve hala wifi ile bağlanamıyorum bana adım adım anlatabilecek biri var mıdır acaba
bide arkadaşlar bu yüklenen uygulamalara nereden ulaşabiliriz her seferinde tekrar kuruyorum

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
daha önce kullanmadım ama ayarlardan wlan'ı aktif edip istediğin kablosuz ağa bağlanabilirsin.

ferhat baba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım wifiyi seçiyorum bağlanyorum bağlandı diyor
sonra şifre yerlerini felan boş bırakıyorum internete giriyorum
ap hatası veriyor
bakmadığım yer kalmadı
bu arada modemim zyxel modem ayarlarından bişey yapmak gerekirmi

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Aynı tel.den bendede var.
1. Hatanız bu telefonu almak olmuş
2. ise aynı ağı birden kere yanlış şifre ile kaydetmişsiniz.

Menü --> Ayarlar --> Şebeke ayarları -->Bağlantılar dan daha önce kaydettiğiniz wlan ları silin.
Menü --> Wi-Fi --> Ara dedikten sonra ağınıza bağlan deyin. Sonra oradaki şifreyi girin. Sonra tekrar Wi-Fi den Bağlan deyin ve internete bağlanıldı yazısını bekleyin.
Sonra Menü --> İnternet -> İnternet Profilleri nden kendi ağınızı işaretleyin.
Hepsi bu kadar sonra internete girebilirsiniz.

Yüklediğiniz uygulamalar ise
Menü --> Oyunlar klasörünün içinde.

Son bir tavsiye daha yeni iken geri verme şansınız var ise, bu telin fiyatına yakın android işletim sistemli başka samsung lar var onları öneririm.

emefey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
wlan aktif hale getirdikten,kapsama alanı içerisindedki ağları görebilirsin. sonra nasıl ki bilgisayardan kablosuz bağlanırken oluşturduğumuz şifreyi giriyor isek,telefondaki şifre bölümüne de seçtiğin ağın şifresini girmek gerekiyor.telefon menüsündeki google ikonundan da nete gir,kendi tarayıcısından girersen gsm operatörü üzerinden bağlanır.bunu da iptal edebilirsin ama,menü şu an aklımda değil...kolay gelsin.

ferhat baba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese teşşkürler
metehan760 bu telefon neden kötü sence
hani neyini beğenmedin bilgilendirimisin

---------- Post added at 16:44 ---------- Previous post was at 16:37 ----------

bide protokol http mi wap mı olacak metehan

---------- Post added at 16:45 ---------- Previous post was at 16:44 ----------

hiç şifre sormuyor ve ap hatası veriyor

---------- Post added at 16:53 ---------- Previous post was at 16:45 ----------

ağ şifresi yazan yere bilgisayardan internete bağlanırken yazdığımız şifreyi yazıyorum hata veriyoyor anlamadım gitti

---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 16:53 ----------

ee hala bekliyorum giremedim nete offfffffffffffff

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Aynı telefondan bende de var, android istiyordum ama babam hediye aldığı için ve pek ilgilenmediği için telefonlarla bunu almış, bende kullanayım dedim. :D Bu arada ben gayet sorunsuz bağlanıyorum, wi-fi den bağlanırken ağı seçip düzenleye girip yanlış bir şey var mı ona bakmalısın.

ferhat baba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rıca etsem sendeki ayarlaı yazarmısın bağlan dedikten sonraki

---------- Post added at 17:46 ---------- Previous post was at 17:43 ----------

ağ şifresi ne onu bilemedim bide altta 802.1 dede şifre istiyo hangisine gireceğim internet şifresini

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
ben sana kendi ağıma bağlanırken düzenleye girince ki yerleri yazayım sende kontrol edersin hangi ağa bağlanıyorsan ondaki düzenleyi.

taşıyıcı türü: wifi

Kimlik denetimi türü: WPA

Şifreleme türü: TKIP

Protokol: HTTP

Ad hoc: Kapalı

Bunları bir kontrol et bakalım.Ben biraz çıkıyorum gelince bakarım buraya yine.

ferhat baba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ağ şifresine bişey yazıyo musun
ap yanıt vermiyor diyor artık yanında kilit işareti var
offffffffffffff offffffffff

---------- Post added at 18:02 ---------- Previous post was at 17:54 ----------

tamm arkadaşı nete bağlandı sinyal aldı şimdi sorunum ise
benm modemin arayüzü geliyor (zyxel) ve
şuan modeminizin kablosuz güzenlik aktid değil yetkisiz kişilerin kablosuz ağınız erişimini engellemek için güzvenliği aktif hale getimenizi öneririz diyo

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Senin kablosuz internet şifreli değil mi ?

ferhat baba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şifre var
bağlanıyorum nete sinyal var ama
örneğin google ye girerken modem arayüzü geliyor ve

"şuan modeminizin kablosuz güzenlik aktid değil yetkisiz kişilerin kablosuz ağınız erişimini engellemek için güzvenliği aktif hale getimenizi öneririz"

diyor

galiba modemin bi ayarını değiştirmem lazım

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Bilmiyorum, yardım etmek isterdim ama elimden bu kadar geliyor.Telefonu aldığın yere falan bir sor diyeceğim de onlar yardımcı olabilir mi bilmiyorum.

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
telefonu neden beğenmediğimi sonra yazarım. önce internete bir bağlan.
Öncelikle modeminin kablosuz ağ yayınının şifreli olması ve senin bu şifreyi bilmen gerekiyor (WPA, WPA2, WPA/WPA2 gibi).
Şimdi biraz önce anlattığım gibi tüm ağ bağlantılarını sil.
Sonra menü --> WiFi --> Ara
Çıkan Ağ isimlerinden seninkini seç (ağının yanında mutlaka kilit işareti olmalı yoksa zaten şifresiz demektir). ekle de (sorarsa eğer manuel seç). Hiçbir ayarını ellemeden sadece Ağ şifresi yazan bölüme kablosuz ağ şifreni yaz. Kaydet --> kaydet. Şimdi yine aynı ekranda kendi ağ adın görünecek. Üzerine tıkla ve Bağlan de bekle. Xxxx (senin ağ adın) ile bağlantı kuruldu yazacak.
sonra Menü --> İnternet --> ayarlar--İnternet profilleri yazan yere gel ve kablosuz ağına bir kez tıkla. Artık sorunsuz olarak girebilirsin.

ferhat baba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dediklerini hatfiyen yaptım ama
zyxel ile bağlantı başarısız onay başarısız yazıyor
acaba telefonun mac adresinimi modeme gücenli olarak işaretlemeliyim

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
450
*#*#526#*#* tuşlarsan driver tekrar yüklenir. Bir de öyle dene

ferhat baba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar inanmayacaksınız :) ama nete firdim sadece şifreyi web yapmak gerekiyormuş wapı kabul etmiyor

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
arkadaşlar samsung monte telefonum var.wifi ye giriyorum.bana kaydetme başarısız yanıtı veriyor.3-5 saniye bekliyorum etkinleştirildi yanıtını veriyor ama telefon donup kalıyor.kapatma tuşuna basarak çıkıyorum. tekrar wifi ye giriyorum.ara diyorum bu seferde tarama başarısız diyor.ne yapacağımı bilemiyorum. yardımınız için şimdiden teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yardım eder misiniz ??? samsung s 5620 kullanıyorum.telefondaki bütün resimler karttakilerde dahil neden kameranın resimlerini açtığımız zaman sadece çekilen resimler değilde bütün resimler görülüyor ????????

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler ben wıfı yı acıyorum sonra youtube ye gırıom ama vıdıoyu actıma pısman oluom habıre donuyor karıncalasıyor buna bır cozumunuz varmı ???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ben youtube ye giriyom açlıyo viseoya tıklıyorum erişim noktası yok diyo ne yapa bilirim??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
metehan-760 -arkadaşım sana ne kadar tşk etsem azdır . bir çok çok tlf bayisinin yapamadığını yaptın . bu sorunu olan arkadaşlar aynen yazılanlara yapın bakın nasıl olacak. tekrar eyvallah.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benimde wi-fi de falan sorun yok ama facebook paketim var faceye girerken dahili sunucu hatası diyor . Sebebi nedir acaba yardım edebilirmisiniz . Diğer sitelerie giriyor .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya arkadaşlar ben tam anlamıyorum monte den ama benim telefon da internete hiç girmiyor benim wi-fi'yi bağlayacak modemim yok peki ben nasıl internete girebileceğim LÜTFEN CEVAP VERİN...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar bende s5620 var normal internete girdiğimde youtubeden video izleyebiliyorum fakat wi-fi ile baglandıgımda video izleyemiyorum baglantı kuruldu diyor ama videoyu oynatmıyor Allah rızası için bilen varsa yardım edebilirmi