Samsung S3 mü Yoksa İphone 4s mi?

Samsung S3 mü Yoksa İphone 4s mi?

• Samsung S3

Kullanılan: 162 76.8%
  • İphone 4s

Kullanılan: 49 23.2%

• Kullanılan toplam oy
    211
K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
S3 Yeni Nesil 4 Çekirdek ve yeni nesil donanımlar barındırıyor diye biliyorum yani her zaman için en son çıkan telefon daha iyidir..

$ervante$

Asistan
Reaksiyon puanı
1
s2 bile çoğu konuda geçiyor iphone ' u S3 S2 İphone HTC one x gibi telefonları kullandım İphone ' umu sattım S2 yide aynen öyle S3 ise süper bir telefon tercihim s3

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar.. Iphone her zaman kalite ve karizmanin göstergesi olmuştur... Sadece karizmasi için bile açik ara iphone :))

berklann

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bu konudan artık bıktım s3 s3ü bırakalım s2 bile 4s den iyi bir cihazdır. s3 öneririm

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
adam telefonu alalı 2 ay oluyor neredeyse siz hala laf olsun torba dolsun diyerekten yorum yapıyorsunuz pes arkadaş ya..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
asıl olan iphone gerisi taklit veya tefarruat o yapar öbürküler kopya ceker o bir model

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
kıyaslama yanlıs bıkere s3 un rakıbı 4s degıl ıPhıne 5 tır yanı.Vede en iyi mobıl gpu ların ıPhone larda oldugunu dusunursek ıPhone daha mantıklı gelıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öncelikle iOS işletim sistemi kullanan arkadaşlarım. Tüm iPhone kullanıcıları için.
- Bluetooth 4.0 ile dosya aktarabiliyor musunuz? -Hayır!
- HD ekran var mı? HD olarak film, müzik falan bakabiliyor musunuz? -Hayır!
- RDS FM Radyo var mı? -Hayır!
- Sesli komutta mesaj yazarken, internette aranırken, veya bişey bulmasını isterken ( Siri-S Voice) hariç Türkçe kullanım var mı? -Hayır!
- Kameraların aynı pixel sensörü, denklaşör ve diyafram aynı anda video çekerken resim alabilme özelliğini var olduğunu biliyor musunuz - Hayır!
- İnternet hızının 21 Mpbs ve Flash, Java gibi programların en son sürümleri yüklü ve her video izleyebiliyor musunuz? -Hayır!
- Widget sistemi ile uygulamayı açmadan ana ekrana koyarak kullanabiliyor musunuz? -Hayır!
- GPS ve Rus uydularındaki bağlantılara Wi-Fi veya 3G açık ve veri transferi üzerinden 10 sn. içinde bağlanabiliyor musunuz? -Hayır!
- 3G, 2G, Edge, güç tasarrufu gibi birçok şeyi kontrol edebilme ve batarya ömürünü uzatabiliyor musunuz? -Hayır!
- Kies Air programının iTunes işlevini gördüğünü ve ihtiyaç olmadan direk bilgisayardan dosya transferi yapabiliyor musunuz? -Hayır!
- Video alırken Streo ses alışı, kameranın 0 denklaşör gecikmesi olduğunu ve güzel fotoğraflar yakaladığını biliyor musunuz? -Hayır!
- Mesaj atarken telefonu kulağınıza yaklaştırdğınız aradığını, bir video izlerken diğer işlerinizi yapıp hemde o anki görüntüyü görebilme ve izleyemebilme, NFC ile İstanbul gibi KGS, OGS gibi yerlerden geçerken kolay ve hızlı kullanım ve 1.9 MP ön kameranın 720P HD video kayıt yapıp, fotoğraf çektiğini biliyor musunuz? -Hayır!
- 1,4 Ghz 4 çekirdekli işlemcisi ile takılmadan, kitlenmeden veya kapanmadan telefonda özgürce oyun oynama, webde gezebilme ve menüler arası geçişte ne kadar rahat ve yumuşak olduğunu vede Mali400MP grafik kartının 400 Mhz hızında çalıştığını 1 GB ram ile birlikte inanılmaz oyun deneyeminin ne kadar iyi olduğunu biliyor musunuz? -Hayır!
- Uygulamaların çoğunun ücretsiz olan bir markette, Dropbox gibi 50 GB internet alanı veren ve S Voice gibi sadece internetten çalışan fakat Türkiye gibi bir yerde yakında Türkçe olarak geleceğini biliyor musunuz? -Hayır!
- Samsung Galaxy S3 Jellybean aldığında neler olacağını biliyor musunuz? -Hayır.

Diğer forumlara ve burada olduğu gibi baktığımda diğer bu özelliklerden bahsedilmeksizin sadece Android vs iOS karşılaştırılması yapılmış. Alacak arkadaşa söylüyorum gider insan biraz makale okur, videolara bakar, varsa imkanı teknoloji mağzalarını gezer 2 telefonu eline alıp bakar. Buraya yazarak milleti daha doğrusu arada birkaç fanboy çıkıp ortalığı karıştırtmasına ne lüzum var? İnsanlar genelde Apple kullanıcıları iOS işletim sistemi ve AppStore üzerinden Samsung kullanıcılarına yüklenir, Neden? Adamların telefonun diğer telefonlardan üstün olduğunu kanıtlyacak birtek bu 2 madde var. Diğer özellikleri iPhone geçer. Ondan neden bahsedilmiyorda, sırf varsa yoksa iOS, AppStore üzerinden S3 kullanıcılarına saldırır merak konusu. Sanırım yardımcı olabilmişimdir. Herkese iyi akşamlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Valla hocam olayı bitirmişsin ne diyelim bizede S3 almak yakışır heralde :hammer:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oncelıkle slm arkadaslar kararsızım beyaz 4s mı samsung s3mu yardımcı olursanız sevınırım

M_r_T

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle iOS işletim sistemi kullanan arkadaşlarım. Tüm iPhone kullanıcıları için.
- Sesli komutta mesaj yazarken, internette aranırken, veya bişey bulmasını isterken ( Siri-S Voice) hariç Türkçe kullanım var mı? -Hayır!
- Kameraların aynı pixel sensörü, denklaşör ve diyafram aynı anda video çekerken resim alabilme özelliğini var olduğunu biliyor musunuz - Hayır!
- İnternet hızının 21 Mpbs ve Flash, Java gibi programların en son sürümleri yüklü ve her video izleyebiliyor musunuz? -Hayır!
- Widget sistemi ile uygulamayı açmadan ana ekrana koyarak kullanabiliyor musunuz? -Hayır!
- GPS ve Rus uydularındaki bağlantılara Wi-Fi veya 3G açık ve veri transferi üzerinden 10 sn. içinde bağlanabiliyor musunuz? -Hayır!
- 3G, 2G, Edge, güç tasarrufu gibi birçok şeyi kontrol edebilme ve batarya ömürünü uzatabiliyor musunuz? -Hayır!
- Kies Air programının iTunes işlevini gördüğünü ve ihtiyaç olmadan direk bilgisayardan dosya transferi yapabiliyor musunuz? -Hayır!
- Video alırken Streo ses alışı, kameranın 0 denklaşör gecikmesi olduğunu ve güzel fotoğraflar yakaladığını biliyor musunuz? -Hayır!
- Mesaj atarken telefonu kulağınıza yaklaştırdğınız aradığını, bir video izlerken diğer işlerinizi yapıp hemde o anki görüntüyü görebilme ve izleyemebilme, NFC ile İstanbul gibi KGS, OGS gibi yerlerden geçerken kolay ve hızlı kullanım ve 1.9 MP ön kameranın 720P HD video kayıt yapıp, fotoğraf çektiğini biliyor musunuz? -Hayır!
- 1,4 Ghz 4 çekirdekli işlemcisi ile takılmadan, kitlenmeden veya kapanmadan telefonda özgürce oyun oynama, webde gezebilme ve menüler arası geçişte ne kadar rahat ve yumuşak olduğunu vede Mali400MP grafik kartının 400 Mhz hızında çalıştığını 1 GB ram ile birlikte inanılmaz oyun deneyeminin ne kadar iyi olduğunu biliyor musunuz? -Hayır!
- Uygulamaların çoğunun ücretsiz olan bir markette, Dropbox gibi 50 GB internet alanı veren ve S Voice gibi sadece internetten çalışan fakat Türkiye gibi bir yerde yakında Türkçe olarak geleceğini biliyor musunuz? -Hayır!
- Samsung Galaxy S3 Jellybean aldığında neler olacağını biliyor musunuz? -Hayır.

Diğer forumlara ve burada olduğu gibi baktığımda diğer bu özelliklerden bahsedilmeksizin sadece Android vs iOS karşılaştırılması yapılmış. Alacak arkadaşa söylüyorum gider insan biraz makale okur, videolara bakar, varsa imkanı teknoloji mağzalarını gezer 2 telefonu eline alıp bakar. Buraya yazarak milleti daha doğrusu arada birkaç fanboy çıkıp ortalığı karıştırtmasına ne lüzum var? İnsanlar genelde Apple kullanıcıları iOS işletim sistemi ve AppStore üzerinden Samsung kullanıcılarına yüklenir, Neden? Adamların telefonun diğer telefonlardan üstün olduğunu kanıtlyacak birtek bu 2 madde var. Diğer özellikleri iPhone geçer. Ondan neden bahsedilmiyorda, sırf varsa yoksa iOS, AppStore üzerinden S3 kullanıcılarına saldırır merak konusu. Sanırım yardımcı olabilmişimdir. Herkese iyi akşamlar.

Nokta ...

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
para sıkıntı deilse iphone 5i beklesin ama iphone 5 2800-2900 tl dan aşağı girmez piyasaya

Rufat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Iphone 5-i bekle ben gibi ciksa goruruz iphone 5mi-Galaxy S3mu ios mu androidmi sorusunun cevabi yok hangi hos gelirse bencin farketmez ios 6mi jallybeanmi

eeryilmaz95

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir şey soracam bu appstro da Shazam diye bir uygulama var. Çalan müziği dinletiyorsunuz ve size kime ait olduğunu buluyor. Bunun alternatifi android'de de mevcut mu? :)
Shazam ve daha bir kac tane daha ayni ozellikte uygulama var. sony track id, soundhound shazam daha vardir belki :)

4s i s2 ile kiyaslayin belki biseylerde one gecebilir :) 6 ay kadar sonra cikan 4s
Ha iki telefonu da kullandim ablam da sıkı apple ci :-D ben 4s le resim cekemiyorum, garibim muzik atmak icin itunes a ihtiyac duyuyor. Ekran minicik. Aaa o muzigi bana gondersene diyemez, su resmi bana gonder diyemez(bluyoothla, e postayla gondeririz :p) . hiz olarak aynilar. lutfen s3 le bu 4s i kiyaslamayin bu kadar saka yeter :)

ROM'u yüklüyorsun zaten hack yapmış olmuyor musun ?

Orjinal üstünde gelen rom ile yükle o programları oluyorsa...
Bu yoruma catmazsam olmaz :-D koptum ya bilmiyorsan soyleme bari mubarek :-D telefonun uzerindeki yazilimi ile de her istedigini yapabilirsin ;-) hack diye bi olay yok :-) root diye bisey varda kafanizi bulandirmayalim :-)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
birileri okur ve belki bilgi sahibi olur. telefoncuyum bu birincisi. bir iphone 4s sahibi ve iphone 5 telefonu elime alıp günlerce kurcalamış biri olarak söylüyorum ki, kesinlikle galaxy s3 ben kendi iphonumu bile vitrine koyup satılığa çıkardım. ve kendime sıfır bir galaxy s3 açtım. ama tuhaf bir olay var, bilmiyorum farkındamısınız. bu iphonu savunanlar genelde kendilerini yırtıyorlar, illahi iphonu üstün çıkarma gayreti içindeler. onların sıkıntısı ne biliyormusunuz ??? iphone telefonların 2. el piyasası acayip bitti. kimse yüzlerine bakmıyor artık. hiç sahibinden sitesinde iphone satanların ilan açıklamalarını okudunuz mu??? hepsi telefonun hiçbir arızası yoktur. galaxy s3 alacağım için satıyorum diyor. galaxy s3 alacağım için satıyorum....... apple ile kendini ortak sanan iphoncular her ne kadar iphonu el üstünde tutmaya çalışsada, malesef sonuç değişmeyecek. galaxy s3 iphone 4s ve 5 ten çook çok daha iyi...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Iphone'a ver dünya'nin parasini sonra ne bataryasini kendin degistirebilir ( garanti nedeniyle ) nede bluetooth'unu adam gibi kullanama. Hersey kisitli iphone'da. Ne anladim ben bu isten? Samsung S2 iphone 4s'e bin bastigina göre S3 ezer gecer.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ilk android cokarken aldım cogu medelleri kullandım ama iphone denedim kac gun icinde donanım olarak android daha cok olabilr ama cok buyuk farkla ios afark atar hayyata tek kullanacagım telefon iphonedir uygulama olarak kaliteli 512 ram samsungda olsa telefon restart ceker ama 4s te makine canavar gibi

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Aşırı Bir Android Fanı sın asırı sacmalamıssın yazında.

High Definition Ekran Var Demissin Penteile dizilimli ekranı IPS Retina Display Le Karsılastırmıssın.
Video çekerken fotograf çekme özelliği geldi.
Apple In Neden FlashPlayer ı Desteklemedıgıyle ılgılı sağlam dayanakları var ama 1 kaç web browser da gömülü flash player var Bedavaya App Store dan indirile biliyor.(Safari Tarayıcısı s3 ü Testlerde Daha hızlı)
iOs da widget diye birşey yok çünkü 1 ekran var hepsıde oraya gelıyo ne indirirsen.
3g Edge Geçişlerini Kontrol edebiliyorsun.
Dosya Transferı yapılabılıyor iTunes dan Müzik Resim vb atarken dosyayı dırek telefonun ustune surukluyorsun ve direk atıyor.
Video Dayken 1080 p Stero Ses Kaydıda Alıyor.Kamerası daha cabuk açılıyor.
Mesaj atarken telefonu kulağınıza yaklaştırdğınız aradığını (SEN SAFMISIN ARAMAK İSTİYOSAN İLK MESAJ ATMA YERİNE GİRCEN SONRA KULAGINA GOTURUCEN DİREK ARICAK DİREK ARASANA ADAMI ?)
4s İn Ön Kamera lens lerinden dolayı s3 ten daha iyi görüntü aldıgı bılıyor bıraz arastır .
iOs un 4 çekirdekli işlemciye ihtiyacı yok 800 mghz tek çekirdekte bile asırı stabıl calısıyor android degil Ve Ayrıca Ekran Kartı GPU su S3 ün 4 çekirdekli 400 mghz mali 400 ünden hızlı GL BENCHMARK testlerınde görülüyor.
App Store da da çoğu şey ücretsiz ,iCloud diye birşey duymadın demı sen hayatında ? S voice Le Siri Karsılastırmalarına Bak S voice nal topluyor.
S3 jelıbon aldı hıcbırsey olmadı.

Bir şunu düşünün iPhone alan adam benım telefonum s3 ten hızlı dıyomu siz iPhone almamak için bahane yaratıyorsunuz hep bahane atıyorsunuz öne ama iPhone alan adam demıyo benımkı bundan daha güzel vs vs iPhone almamak için bahane üğretiyorsunuz Vede Hep Teknolokıde 1 adım geriden gelıyorsunuz Siri Çıkıyor Svoice çıkıyor iPhone dokunmaktık ekran yapıyor herkez dokunmatık ekran yapıyor iPhone Retina Display Adı altındakı teknolojıyı kullanıyor sız farklı bir ad altında aynısını yapıyorsunuz High Definition Apple Store Açıyor App Store Android Hemen Google Play Diye Store Açıyor Hep bir adım geriden geliyor vede geriden gelmesıne ragmen aynı güzellikte yapamıyor bu konuya dıkkat etmıyorsunuz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bence şimdi doğruya doğru konuşmak gerek iphone mercedes ise geri kalan markalar toyota honda özellikleri her ne olursa olsun merecedes gibisi yok bence :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abi bişey bilmeyenler şu foruma yazı yazmasın donanımsal olarak s3 yanından gecemez 4s in s3 1 gb ram olsada bunun çogu android denen kötü bir işletim sistemine gidiyor iphone 4s kendi 512 mb ram i geliştirmiş yani ios hiç yemiyor ram tamamını oyunu aktarıyor kıyaslanamaz derecede 4s iyi işlemcide aynı şekilde gecerli kamera olayına gelince 4s in önde olduğu ortada ekran ise yine aynı şekilde s3 4s in yanından gecemez cidden s3 4s den daha fazla performans gösteriyor diyenler telefondan 1 gram anlamadıkları ortadadır s3 de arkada oyun açık oldumu donuyo siz bide 4s e sorun donma varmı arkadada istediginiz kadar uygulama açın donmaz arada kalanlar hiç düşünmesin 4s on numara telefondur hızlı güçlü karizmatik havalı

cakenow35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardesim ben sana söyleyeyim iphone alma neden dersen iphone kullanışlı sade ve havalıdır android telefonlardaki zenginlik yoktur duvar kagıdı bile yapamassın anladıgm kadarıyla benim kafadansın ve o kücük ekranda uygulamadanda zevk almassın bende alıcam daha almadım bu hafta sonu gidicem almaya ve s3 gelirsek bence devri kapandı kardesim sana lg optimus g öneririm bu hafta sonu almaya gidicem özellik olarak s4 ile aynı ama s3 fiyatında ve ikisindende klas bir telefon http://www.teknosa.com/urunler/125071010/lg-e975-optimus-g-akilli-telefon buyur birde sen bak.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kardesim ben sana söyleyeyim iphone alma neden dersen iphone kullanışlı sade ve havalıdır android telefonlardaki zenginlik yoktur duvar kagıdı bile yapamassın anladıgm kadarıyla benim kafadansın ve o kücük ekranda uygulamadanda zevk almassın bende alıcam daha almadım bu hafta sonu gidicem almaya ve s3 gelirsek bence devri kapandı kardesim sana lg optimus g öneririm bu hafta sonu almaya gidicem özellik olarak s4 ile aynı ama s3 fiyatında ve ikisindende klas bir telefon http://www.teknosa.com/urunler/125071010/lg-e975-optimus-g-akilli-telefon buyur birde sen bak.

Bu arkadaşı dinle derim. S4 kadar olmasa da çok iyi donanımı var ve bu fiyata en iyi fiyat performans telefonlarından biri. 2 GB ram ile aşırı rahat edersin Android'de arkadaşların yazdığı gibi istersen tüm ekranları widget koyarsın her ne kadar saçma bulsam da widget koymayı. Olayları Android vs iOS'a niye getirmişler anlamıyorum. Evet iOS'un eksikleri var ama gidip S3'e para vermem sorunları belli olan bir telefon neticede.