Samsung S3 Kapanıyor.

avcisafak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 6 ay önce yeni bir samsung s3 aldım.3 ay kadar önce telefonu yere düşürmemle telefonun dokunmatiği gitti ve alt kısmında ilerleyen bir mor renk belirmeye başladı.Servisine gönderdim ve kullanıcı hatası nedeniyle garanti kapsamı dışında olduğunu söylediler düzeltilmesi için 600 civarı bir miktar istediler.Bende başka bir telefoncuyla anlaştım ve 400 liraya dokunmatiğini yaptırdım ve ayrıca telefonun anakartına zarar geldiğinden telefonu sıfırladı ve Android sürümünü 4.1.2 olarak yaptı ve sürümü yenilersem telefonun çökebilme ihtimali olduğunu söyledi.Bende şu ana kadar yeni sürüm gelsede yenilemedim.Son 1 haftadır telefonumda yarım saat kadar oyun oynamam veya yarım saat ile 1 saat arası internette dolaşmam sonucunda telefon aynı korku filmlerindeki TV ler gibi görüntü kayıyo ve telefonum donuyo şarjı yüzde 50 de iken şarj aniden sıfıra düşüyo ve telefonun bataryasını çıkar tak yapmadan telefonu kapatıp açma ve herhangi bir işlem yapamıyorum. Telefonu başka bir yerde yazılım yükletmemden dolayı garantiden de çıktı o yüzden servisede gönderemiyorum sorun neden kaynaklanıyor olabilir ?

Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Kardes ucuza ekranı kapatırım derken yazılımı da bozmuşsun ya servise ver parası neyse yaptır yada teli sat baska tel al

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
başta hata etmişsin kardeş servise verilmeliydi.