Samsung S3 garanti problemi

mert1344

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[TABLE="class: tborder vbseo_like_postbit, width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD="class: alt1, bgcolor: #F5F5FF"]Selamlar S3 ümü yere düşürdüm telefon çalışıyor 2-3 çok belli olmayan çizik oluştu fakat ekranda görüntü yok ama telefon çalışıyor.Yere düştüğü için telefonum garanti kapsamına girmez ama benim bir şekilde garantiye sokmam lazım ayrıca telefonum rootlu ve custom romluydu fakat telefonu orjinal roma alabildik(download moda alıp orjinal rom attım).Ekranı değiştirecek kadar bütcem yok bir şekilde garantiye sokmam lazım.Açıklamaya ne yazayım

[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

surfking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iç ekran kırılmıştır bence. oda düşmeden kırılmaz. onun için sen unut garantiye sokmayı zaten ne kadar yalan uydurursan uygur kullanı hatası dıyıp gerı yollarlar

mert1344

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran ve dokunmatiği çok pahalı bir şekilde sokmam lazım açıklamaya yazılacak en uygun şey nedir ?
Bir de şöyle bir şeyler duydum garanti kabul etmeyip bir kaç defa telefon gel git yaptığında tüketici haklarına yönlendiriyorlarmış oradan da para iadesi ya da telefon değişimi olabiliyormuş doğru mudur ?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
artık sana fayda gelmez ondan... garantiye sokamazsınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hiç bir şekilde sokamaz mıyız? Dediğim gibi 1-2 kez gel git yapınca tüketici haklarına yönlendiriyorlarmış oradan sonuç çıkmaz mı?

mert1344

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açıklamaya yazabileceğim en mantıklı şey nedir? Dediğim gibi bir şekilde garantiye sokmam lazım parçaları çok pahalı bir de bir kaç kez gel git yaptıktan sonra tüketici koruma haklarıne devrediyorlarmış öyle bir şeyler duymustum oradan para iadesi ya da ürün değişimi olabiliyormus

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@mert1344 bende s3 kullanıyorum ama eski telefonum s5233 vardı üstüne yatmıştım :D ekrana basınca siyah lekeler oluşuyordu. Garantiye ekran bozuk diye vermiştim baktım ekranı değiştirmişler ama senin iç panel ne durumda bilemem. En iyisi ekran çalışmıyor diye ver şansını dene yerli garantiyse daha kolay

mert1344

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki açıklamayı nasıl yazayım çünkü telefona orjinal rom u yeni yükledim telefon orj romlu hiç çalışmadı (ekranda görüntü yokken 1 kere deneme amaçlı açılıs sesini duymak için açtım) Sarjdayken birden oldu vs... ?

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Açıklamaya yazabileceğdegisse ntıklı şey nedir? Dediğim gibi bir şekilde garantiye sokmam lazım parçaları çok pahalı bir de bir kaç kez gel git yaptıktan sonra tüketici koruma haklarıne devrediyorlarmış öyle bir şeyler duymustum oradan para iadesi ya da ürün değişimi olabiliyormus

O senin dedigin ayni sorun garanti kapsaminda degisirse ve ayni sorun 4 kez mi 6 kezmi ne tekrarlarsa o dedigin oluyor

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
146
Telefonumu sabah şarj dan çektiğimde ekran açılmadı ve halen açılmıyor. Akşam sorunsuz olarak çalışıyordu, en son şarj aletine bağladım şeklinde yaz.

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Geçmiş olsun.Servislerdeki genel zihniyet aynı.Arıza garanti kapsamında bile olsa kapsam dışına çıkartmak için yalan söylüyorlar.Yok cihaz darbe almış,ter e mağruz kalmış,kullanıcı hatası vs. diye insanları çaresiz bırakıyorlar.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Oh ne guzel arkadas once telefonu dusur sonra garantiye sokmam lazim de demekki servisler bu yuzden herseye kullanici hatasi diyor cok cakalla karsilastiklari icin

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Kardeş kusura bakma ama unut sen o cihazı hem dusur kir hemde ne yazayım ne yapayım çok akillisin zaten onlarda kucaklarinj açmış gel diyolardi hem de samsung servisi peh....

mert1344

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hay allahım ya telefonuma gözüm gibi baktım daha ilk defa yere düştü pantolon cebi yer arası ortalama 1 metre diyelim ve ilk defa oldu ayrıca yanlamasına düştü hani toprak zemine yüz üstü düşüp ekran parçalansa eyvallah gam yemem ama parkeye yanlamasına düşüp 3 tane çizik olusup üstüne bir de ekrana görüntü gelmemesi mi insanın canını sıksın yoksa zamanında 1500 tl ye aldıgım telefonun dandik dış malzeme kalitesimi canımı sıksın yoksa telefonun neredeyse yarı fiyatı olan ekran fiyatımı canımı sıksın.Samsung böyle telefon yaparsa benim gibiler çok çıkar.3-5 kuruş fazla verip sony almak lazım

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende de s3 var geçenlerde koltuktan düştü dik olarak titreşimi bozuldu.Titreşim motorunun değişmesi gerekiyordu telefonu aldığım telefoncuya götürdüm titreşimi çalışmıyor dedim,arıza kaydına titreşim çalışmıyor diyip servise gönderdi 3-4 gün sonrada kendim gidip samsung servisinden teli aldım hiç bi ücrette ödemedim :)

mert1344

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de s3 var geçenlerde koltuktan düştü dik olarak titreşimi bozuldu.Titreşim motorunun değişmesi gerekiyordu telefonu aldığım telefoncuya götürdüm titreşimi çalışmıyor dedim,arıza kaydına titreşim çalışmıyor diyip servise gönderdi 3-4 gün sonrada kendim gidip samsung servisinden teli aldım hiç bi ücrette ödemedim :)
Ben de ekrana görüntü gelmiyor diyeceğim ancak sebep olarak bir şeyler söylemem gerek.Siz ne dedinizde titreşim çalışmıyor dendin :)

surfking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öyle şey mı olur 2-3 kere gidince tüketici haklarından değişim veya para hakkı alacan ozaman ekranı kırılan bütün herkes salak mı ? o kadar para veriyorlar öyle birşey olsa telefon 2 -3 ay onlarda kalsınlar ama yapsınlar derim

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben de ekrana görüntü gelmiyor diyeceğim ancak sebep olarak bir şeyler söylemem gerek.Siz ne dedinizde titreşim çalışmıyor dendin :)

Telefoncu Sebebini sormadı :) Servise gitcek olan kağıda titreşimi çalışmıyor diye yazdı gönderdi.Siz telefonu nerden aldınız

mert1344

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öyle şey mı olur 2-3 kere gidince tüketici haklarından değişim veya para hakkı alacan ozaman ekranı kırılan bütün herkes salak mı ? o kadar para veriyorlar öyle birşey olsa telefon 2 -3 ay onlarda kalsınlar ama yapsınlar derim
Öyle değil benim ki 2-3 tane çizik oluştu çatlak kırık vs yok belki adamlar ışıkta bakmazsa fark etmezler bile

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Telefoncu Sebebini sormadı :) Servise gitcek olan kağıda titreşimi çalışmıyor diye yazdı gönderdi.Siz telefonu nerden aldınız
Buradaki turkcell bayinden aldım cihaz yerli garanti altında :) O zaman bizde ''Telefonu fabrika ayarlarına aldık görüntü gitti'' yazarız olur değil mi? Çünkü orjinal rom u yükledim garanti kapsamı girsin iye download moddan fabrika ayarlarına döndü yani bir nevi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler bende bu mesajdan 36 gün önce note 3 aldım şuan garantide 2 gün kullandım ayarlar - ekranı kilitle menüsüne girdim telefon dahil ekranı kilitle menüsü 6sn donuyor sonra geliyor.. bire bir cihaz değişimi istedik yaparlarmı sizde 25 inçi garanti günü acill bişi söleyin rahatliyim kullanıcı hatası deil telefonu aldığımda öleydi..!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede s3 mini var yere vurdum kırdım garantiye sokucam :D :d :d