Yılmaz34
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar 500 tl bütçem var. Sıfır lg L5 2 mi alayım, ikinci el samsung s2 mi. pil performansı falan önemli benim için. bide şu an s2 de en son hangi sürüm var ?
teşekkürler. Discoveryde olabilir ama korkuyorum marka yüzünden. ama benim dedigim L5 2 yani (e460) hocam sizd bu L5i mi diyorsunuz uzak durun diye yoksa ilk versiyon L5imiBulabilirsen general mobile discovery al derim, ikinci el discovery de olabilir, L5 ten uzak dur sakın alma başın çok ağrır.
teşekkürler. Güneş altında ekran ışıgını full açmadan nasıl performansı iyi gözüküyor mu ? son olarak genel performansı nasıl yani menu gecislerinde falan donma takılma yada kilitlenme gibi sorunlar oluyo mu?Ben samsung s2 kullanıcısıyım. Sarzı wifi'yi açmazsan 2.5-3 gün gidiyor. Memnunmusun dersen ben memnunum. Lg yi tam bilmiyorum ama samsung fena değil. Ayrıca benim kız tablet gibi kullanıyor benim telefonu 1 yılı geçti alalı hala bir sorun yaşamadım.
S2 alma. Neden dersen;
Şarjı çok kötü, oyun oynarken 2.5 saati görmeden bitiyor.
Islemciyi azıcık yormada telefon alev topuna dönüyor.
Kamerası yavaş çekiyor.
Tavaiyem sana 2. El Note 2 veya en kötü S3.
Arkadaş 500 tl den bahsediyor, 500 tl s3 bulsam ben alırdım, discovery yoktu ikinci el s2 aldım hiçte pişman değilim, çoğu telefonlarda olmayan özellikle mevcut ve 4.2.2 sürümü yakında gelecekmiş![]()
niye öyle dediniz4.2.2 gelmeyecek, aynı şekilde kullandığım galaxy note a da gelmeyecek. S2 yi ben 11 ay kullandım, kurtulduğuma seviniyorum.
discovery al begenmessen s2 al lg l5 iyi değilarkadaşlar 500 tl bütçem var. Sıfır lg L5 2 mi alayım, ikinci el samsung s2 mi. pil performansı falan önemli benim için. bide şu an s2 de en son hangi sürüm var ?
teşekkürler. Discoveryde olabilir ama korkuyorum marka yüzünden. ama benim dedigim L5 2 yani (e460) hocam sizd bu L5i mi diyorsunuz uzak durun diye yoksa ilk versiyon L5imi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
teşekkürler. Güneş altında ekran ışıgını full açmadan nasıl performansı iyi gözüküyor mu ? son olarak genel performansı nasıl yani menu gecislerinde falan donma takılma yada kilitlenme gibi sorunlar oluyo mu?