Samsung S2 mi Lg L5 2 (e460) mı alayım

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 500 tl bütçem var. Sıfır lg L5 2 mi alayım, ikinci el samsung s2 mi. pil performansı falan önemli benim için. bide şu an s2 de en son hangi sürüm var ?

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar neden kimse yardımcı olmuyor bana ?

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Bulabilirsen general mobile discovery al derim, ikinci el discovery de olabilir, L5 ten uzak dur sakın alma başın çok ağrır.

Serkan Bey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben samsung s2 kullanıcısıyım. Sarzı wifi'yi açmazsan 2.5-3 gün gidiyor. Memnunmusun dersen ben memnunum. Lg yi tam bilmiyorum ama samsung fena değil. Ayrıca benim kız tablet gibi kullanıyor benim telefonu 1 yılı geçti alalı hala bir sorun yaşamadım.

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bulabilirsen general mobile discovery al derim, ikinci el discovery de olabilir, L5 ten uzak dur sakın alma başın çok ağrır.
teşekkürler. Discoveryde olabilir ama korkuyorum marka yüzünden. ama benim dedigim L5 2 yani (e460) hocam sizd bu L5i mi diyorsunuz uzak durun diye yoksa ilk versiyon L5imi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben samsung s2 kullanıcısıyım. Sarzı wifi'yi açmazsan 2.5-3 gün gidiyor. Memnunmusun dersen ben memnunum. Lg yi tam bilmiyorum ama samsung fena değil. Ayrıca benim kız tablet gibi kullanıyor benim telefonu 1 yılı geçti alalı hala bir sorun yaşamadım.
teşekkürler. Güneş altında ekran ışıgını full açmadan nasıl performansı iyi gözüküyor mu ? son olarak genel performansı nasıl yani menu gecislerinde falan donma takılma yada kilitlenme gibi sorunlar oluyo mu?

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
2. sürümdende uzak dur, ram düşük sorun çıkarır, tavsiyem discovery yada iyi bir S2 al, başkada aklıma gelmiyor. Ben şu anda s2 kullanıyorum gta san andreas full grafikte rahat oynuyorum.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
S2 alma. Neden dersen;

Şarjı çok kötü, oyun oynarken 2.5 saati görmeden bitiyor.
Islemciyi azıcık yormada telefon alev topuna dönüyor.
Kamerası yavaş çekiyor.

Tavaiyem sana 2. El Note 2 veya en kötü S3.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
S2 alma. Neden dersen;

Şarjı çok kötü, oyun oynarken 2.5 saati görmeden bitiyor.
Islemciyi azıcık yormada telefon alev topuna dönüyor.
Kamerası yavaş çekiyor.

Tavaiyem sana 2. El Note 2 veya en kötü S3.

Arkadaş 500 tl den bahsediyor, 500 tl s3 bulsam ben alırdım, discovery yoktu ikinci el s2 aldım hiçte pişman değilim, çoğu telefonlarda olmayan özellikle mevcut ve 4.2.2 sürümü yakında gelecekmiş :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaş 500 tl den bahsediyor, 500 tl s3 bulsam ben alırdım, discovery yoktu ikinci el s2 aldım hiçte pişman değilim, çoğu telefonlarda olmayan özellikle mevcut ve 4.2.2 sürümü yakında gelecekmiş :)

4.2.2 gelmeyecek, aynı şekilde kullandığım galaxy note a da gelmeyecek. S2 yi ben 11 ay kullandım, kurtulduğuma seviniyorum.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
ben s2'yi 30 aya yakın kullandım. gayet memnundum. ısınıyordu fakat onu da aşıyorsun. güncelleme az olsa da sürüsüne bereket custom rom var. bunlar sayesinde şarz ömrü artıyor. ısınma da azalıyordu. bunlar benim yaşadıklarım. başka arkadaşları bilemem. lg yerine s2 al derim.

ama bi 100 lira koy discovery al bence de.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
500TL akıllı telefon için biraz düşük bir bütçe. Çoğu telefon memnun edemez seni o fiyata. Sana sıkıntı getirir. En yakın Xperia M var 550TL'ye "adam gibi" bir telefon. General Mobile Discovery 16 GB olabilir (700TL), Bekleyebilirsen Lumia 525 gelecek yakında. O da 575TL felan olur diye tahmin ediyorum.

Serkan Bey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler. Discoveryde olabilir ama korkuyorum marka yüzünden. ama benim dedigim L5 2 yani (e460) hocam sizd bu L5i mi diyorsunuz uzak durun diye yoksa ilk versiyon L5imi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

teşekkürler. Güneş altında ekran ışıgını full açmadan nasıl performansı iyi gözüküyor mu ? son olarak genel performansı nasıl yani menu gecislerinde falan donma takılma yada kilitlenme gibi sorunlar oluyo mu?

Güneş altında görünmeme problemi samsunglarda pek fazla görülmüyor. Menü geçişleride iyi ile çok iyi arasında diyebilirim. Kızımda s3 mini var. Aralarında çok fazla bir fark yok.