Samsung NP300V5A-S0CTR Notebook %24 İndirim

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
samsung-np300v5a-s0ctr-intel-core-i7-2670qm-2-2ghz-6gb-500gb-15-6-notebook-tanabilir-bilgisayar-480-1.jpg

ElektroWorld'de Samsung NP300V5A-S0CTR notebook %24 indirimle 1,599 TL.

Ürün Özellikleri

• Intel Core i7-2670QM 2,2 GHz Turbo Boost ile 3,1 GHz'e varan işlemci,
  • 6 MB ön bellek, 4 çekirdek,
  • Intel HD Graphics 3000,
  • 6 GB RAM, 500 GB HDD,
  • 15,6" ekran,
  • Windows 7 Home Basic işletim sistemi,
  • Ağırlık: 2,45 kg,
  • Boyutlar (GxDxY): 366,9 x 240 x 29,9 ~ 31,6 mm.

Ürün Adresi:SamsungS0CTR

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ozellikleri cok iyi. İ7 2670 qm islemcisi en iyi secim, fastboot, battery saver gibi akilli ozelliklere sahip, fakat bilgisayarin performansini windows 7 de fazla göremeyebilirsin, ben yurtdisi modelini kullanıyorum, ekran kartim gt 540 m, windows 7 de performans dusuk,farkli kurulum cd leri ile denedim,sonuc ayni, fakat 2008 server isletim sistemiyle bilvisayar ucuyor,zaten isim nedeniyle Server os. kullanıyorum, boot suresi, standby dan cikis suresi cok hizli, cok iyi bir bilgisayar, düşünmeden al derim, bu bilgisayari almadan once asus almistim touchpad sorunu vardi, geri goturdum toshiba aldim, fan sesi desktop bilgisayarin fan sesi gibi, geri goturdum yerine samsung aldim, olu pixel vardi, geri goturdum aynisindan aldim, simdi cok memnunum,asus ve toshiba stokta kalmamis,iyi ki kalmamis. dartyden aldim bilgisayarı, satis elemani degistiremeyiz deyince 7 gun icinde soru sormaksizin degistirme slogani sizin firmaniza ait, siz ise yeni mi girdiniz dedim. Neyse musteri her zaman haklidir. Mayista aldim ve samsungdan cok memnunum.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
fiyatı uygunmuş
ben 1 sene önce kullanmış olduğum packard belli almıştım
i5 2,4ghz hızında işlemcili
6gb ddr3 ram
500 hdd
2gb nvidia ge force gt 540m ekran kartı
bu cihazı 1,400 e almıştım

devrim66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işte böyle kalıplaşmış bir kafa yapısı var ama bilinmezki anakartı üretip firmalara dağıtanda bi firma kullananda...
kalıplaşmış değil dayıoğlu 2 tane mevcut kullanıyoruz ses desen rezalet ekran desen rezalet tamir üstüne tamir bırak ya bu samsung muhabbetini al bi tane asus güle güle kullan

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kalıplaşmış değil dayıoğlu 2 tane mevcut kullanıyoruz ses desen rezalet ekran desen rezalet tamir üstüne tamir bırak ya bu samsung muhabbetini al bi tane asus güle güle kullan
bende bunu anlatmaya çalışıyorum bazı belli parçaları ortak dır çoğu cihazın
sesine birşey diyemem...
kullandığınız led lcd panelleride samsung veya asus üretmiyor ki
üretici firma tek talep üzerine üretiliyor..

Paft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ozellikleri cok iyi. İ7 2670 qm islemcisi en iyi secim, fastboot, battery saver gibi akilli ozelliklere sahip, fakat bilgisayarin performansini windows 7 de fazla göremeyebilirsin, ben yurtdisi modelini kullanıyorum, ekran kartim gt 540 m, windows 7 de performans dusuk,farkli kurulum cd leri ile denedim,sonuc ayni, fakat 2008 server isletim sistemiyle bilvisayar ucuyor,zaten isim nedeniyle Server os. kullanıyorum, boot suresi, standby dan cikis suresi cok hizli, cok iyi bir bilgisayar, düşünmeden al derim, bu bilgisayari almadan once asus almistim touchpad sorunu vardi, geri goturdum toshiba aldim, fan sesi desktop bilgisayarin fan sesi gibi, geri goturdum yerine samsung aldim, olu pixel vardi, geri goturdum aynisindan aldim, simdi cok memnunum,asus ve toshiba stokta kalmamis,iyi ki kalmamis. dartyden aldim bilgisayarı, satis elemani degistiremeyiz deyince 7 gun icinde soru sormaksizin degistirme slogani sizin firmaniza ait, siz ise yeni mi girdiniz dedim. Neyse musteri her zaman haklidir. Mayista aldim ve samsungdan cok memnunum.

Peki ısınma sorunu yaşıyor musunuz hiç ? fan makinenin her türlü performansını kaldırabiliyor mu (şu sıcak hawalarda bile) ?
Teşekkürler.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Peki ısınma sorunu yaşıyor musunuz hiç ? fan makinenin her türlü performansını kaldırabiliyor mu (şu sıcak hawalarda bile) ?
Teşekkürler.

Asil fanina hayran kaldim. Samsung sessizliği bir baska.i7 2670 qm ne kadar iyiyse islemci o kadar iyi. İsinma gibi problemleri dert etme, bilgisayarda hic bir donanimsal ve yazilimsal problem yok. Cok iyi urun.