Samsung Notebook Servisi

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar geçenlerde bir laptop servise yolladım. Samsung eskişehir servisine. Laptop'un bataryası ölmüştü ve oyunlarda çok çabuk ısınıp kapanıyordu. Birde ALT tuşu kopmuştu. Bu sorunları bi kağıda yazdım ve yolladım ücretsiz kargoyla.

Laptop ellerine ulaştığı gibi servise soktular ve bir günde yaptılar ertesi günü kargoya verdiler gerçekten gözlerim doldu :) Gerçi biraz geç geldi kargo firmasının aksaklığı yüzünden ama sonuçta erken çıktı.:)

Bugün elime aldım laptopu bataryası değişmiş ve headskin denen birşey değişmiş( ısınma problemiyle alakalı) ama ALT tuşu değişmemiş. Herhalde unuttular diyerek çok önemsemiyorum onu. Çoğu firma bataryaya kullanacı hatası der ve ısınma problemi içinde para ister. Fakat samsung onları yaptı ve çok hızlı bir şekilde geri dönderdi gerçekten tebrik ediyorum.

Bu hizmet çoğu laptop markasında mevcut eksiğiyle artısıyla fakat anlamadığım telefon markaları neden kendi servislerinde tamir yapmıyor da distribütörlere bırakıyorlar bu işi. Birde telefon servislerinden bu kadar şikayet alındığı bir çağda.

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
çoğu firma bu şekilde çalışıyor ayrı birim halinde cep ve bilgisayar