Samsung Note 7 mi ? IPhone 7 mi ?

Hangisi daha iyi sizce ?

• Samsung Note 7

Kullanılan: 17 70.8%
  • iPhone 7

Kullanılan: 7 29.2%

• Kullanılan toplam oy
    24
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
@MrSmoke bugün Tekirdağ tekira alışveriş merkezindeki Teknosaya gittim ve Note 7 vitrinde var mı diye sordum elimizde var fakat kapalı kutuda depoda duruyor dedi fiyatı ne kadar dedim 3.599 TL dedim teşekkürler dedim çıktım
şimdi şu zamanda Iphone 5 kullanan birisiyim ve 2011 senesinde satışa sunulmuş telefon. ve stabilliğini kaybetmemiş güncellemesi devam eden telefon Note 3 e bakalım 2013 yılı telefonu güncelleme yok, stabillik yok ve note 3 5 ten iki sene sonra çıkmış bir telefon ne kadar ilginç değil mi ? Ben keriz değilim arkadaş bir telefona 3000 vericem dört beş yıl kullanamıcam apple para verenlere keriz diyorlar ya asıl kerizler onlar sen telefon al telefonun ömrü maximum üç sene olsun saçmalığa bak note 7 3600 tl Iphone 6S 64 gb 3600 tl apple storede ben note 7 yerine 6S alırım telefonu 5 6 sene kullanırım sıkıntısız şimdi kim keriz belirle bakalım @Murat Burç

sizin 8 çekirdekle yapamadığınızı apple iki çekirdek iki gb ram ile yapıyor

Düzeltme yapayım çıkış tarihi 2012
51cde85f5777ac67901661ace4865050.jpg

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Ayrıca 5S kullanıyorum bir yıl sonra çıkan S5 ile karşılaştığımızda iphone uçuyor resmen.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Peki tamam. Sonuca bakarsak A9 yine de exynos 7420 den güçlü. Tabii ki apple' nin aynı mimariyle 4, 6 hatta 8 çekirdekli bir işlemci yapma potansiyeli var. Basit bir matematikle hesaplayayım.

a9 = X
Exynos 7420 = B

2x = 8b
4x = 16b
8x = 64b

Stabilite toleransı olarak yuvarlayalım. Apple 8 çekirdekli işlemci yaparsa, Samsung 60 taneyi tıkacak gibi gözüküyor.
Ama yapmıyor elimizde olana bakarız hayal kurmayız

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yazdıklarımın başını oku tekrar.

" yine de a9 daha güçlü bir işlemci. "
Ben zaten 6s plsudaki a9un 7420 den güçlü olduğunu söyledim ama bu gücün kullanıma yansıyan farkın devasa olmadığnı ama diğer yönlerden note 5 in daha üstün olduğunu söyledim

Tubicaliskan

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Ben zaten 6s plsudaki a9un 7420 den güçlü olduğunu söyledim ama bu gücün kullanıma yansıyan farkın devasa olmadığnı ama diğer yönlerden note 5 in daha üstün olduğunu söyledim

Hangi yönlermiş onlar? Ayrıca arkadaşların sözünü tekrar edeyim. Kendisinden 1 sene önce çıkan 5s şuan note 5 ten çok daha stabil. Ve iOS 11 güncellemesini de alacak büyük ihtimalle.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Tarafsız olarak yazıyorum bu yeni güncellemeler ile 5S Kasmaya başladı 16 gb birde kaldırmıyor annem kullanıyor oyun falan olmamasına rağmen böyle.

nasıl kaldırmıyor ? sizi telefonda sıkıntı var o zaman bende 4 oyun 25 uygulama var ve yeni ıos 10 beta 4 yaptım şahaneydi yeni 9.3.4 e dönüş yaptı 5 kullanıyoru im

Tubicaliskan

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Tarafsız olarak yazıyorum bu yeni güncellemeler ile 5S Kasmaya başladı 16 gb birde kaldırmıyor annem kullanıyor oyun falan olmamasına rağmen böyle.

iOS 10 public beta 5 teyim şuan. Cihaz iOS 9 a göre çok daha hızlı. Öbür türlü bazılarında kasabilir bu da bir ihtimal. Belki 10 a update ettiğinde sorununuz çözülür.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
nasıl kaldırmıyor ? sizi telefonda sıkıntı var o zaman bende 4 oyun 25 uygulama var ve yeni ıos 10 beta 4 yaptım şahaneydi yeni 9.3.4 e dönüş yaptı 5 kullanıyoru im

Telefonda sorun yok işin gerçeği Appleda böyle güncellemeler ile öldürüyor telefonu SE çıkınca 5S in fiyatlarını görmüşsünüzdür

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Yeğenimde note 5 sınıf arkadaşımda 5s var 5s iyi hoş güzel çalışıyor ama note 5 diyorsun yavaş gel

Note 5 bana göre 6S PLUS 'un geriisnde kalmasına rağmen onunla karşılaştırabilecek bir telefon şuanda 5s 'in devri bitti hele o ekranla note 5 karşılaştırmak garip.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar mazide kalıyorsunuz zamanında s3 s4 kasıyordu diye şimdi kasacak diye bir şey yok . Note 4 sen sonra çıkan telefonları değerlendirin sınıfımda note 2 kullanıcısı vardı memnunum note 3 var memnun hocamdan note 4 vardı memnun dünya note 5 e geçti Yeğenimde note 5 var memnun note serisinde sıkıntı yaşamazsın şuan Apple iphone nin tek üstünlüğü benimde takdir ettiğim güncelleme desteği gerisi yalan eski uçurum yok artık bunu anlayın

nights35

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Arkadaşlar mazide kalıyorsunuz zamanında s3 s4 kasıyordu diye şimdi kasacak diye bir şey yok . Note 4 sen sonra çıkan telefonları değerlendirin sınıfımda note 2 kullanıcısı vardı memnunum note 3 var memnun hocamdan note 4 vardı memnun dünya note 5 e geçti Yeğenimde note 5 var memnun note serisinde sıkıntı yaşamazsın şuan Apple iphone nin tek üstünlüğü benimde takdir ettiğim güncelleme desteği gerisi yalan eski uçurum yok artık bunu anlayın
Aynen dostum katılıyorum sana.. Bazı kişiler hala önyargılı davranıyor eski seriler kastığı için anlatamıyoruz bunu :) Bende S6 var çok şükür 5 aydır 1 kere kasmadı..

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Aynen dostum katılıyorum sana.. Bazı kişiler hala önyargılı davranıyor eski seriler kastığı için anlatamıyoruz bunu :) Bende S6 var çok şükür 5 aydır 1 kere kasmadı..

Dostum kasmıyor diye birşey yok!
eskiden bir buçuk yıl sonra kasmalar başlıyorsa yeni nesilde 2.5 yıl sonra kasmalar 3 yıl sonra başlıyor

M

Murat Burç

SDN Okuru
Dostum kasmıyor diye birşey yok!
eskiden bir buçuk yıl sonra kasmalar başlıyorsa yeni nesilde 2.5 yıl sonra kasmalar 3 yıl sonra başlıyor
Yalnız hocam ne diyorsun sen Allah aşkına ya samsungun yeni dediğimiz hangi telefonu 3 senesini doldurdu da bu konuşmayı yapabiliyorsun bu nasıl bir ön yargı nasıl bir şey

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Yalnız hocam ne diyorsun sen Allah aşkına ya samsungun yeni dediğimiz hangi telefonu 3 senesini doldurdu da bu konuşmayı yapabiliyorsun bu nasıl bir ön yargı nasıl bir şey
Ya bir tane de samsung hakkında olumsuz birşey de be kardeşim para mı veriyorlar sana.İos pazarı tek başına android pazarıyla kapışıyor.Tek üretici olarak diğer android firmalarıyla kapışıyor.Genede onların hakkından gelebiliyor.Sen hala note 7 yi savun.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hakkından gelebiliyor Hmm iyiymiş
Ya bir tane de samsung hakkında olumsuz birşey de be kardeşim para mı veriyorlar sana.İos pazarı tek başına android pazarıyla kapışıyor.Tek üretici olarak diğer android firmalarıyla kapışıyor.Genede onların hakkından gelebiliyor.Sen hala note 7 yi savun.

Tubicaliskan

Asistan
Reaksiyon puanı
127

Hakaret etmeyeyim de ne yapayım. 5 aylık S6 kasmadığı için Samsungu üstün mü tutuyorsun. Samsung telefonum var da konuşuyorum. Note 3 ile 5s i karşılaştır Allah'ını seversen. Şu zamanda bile 5s alan tanıdıklarım var.

Son düzenleyen moderatör:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Hakaret etmeyeyim de ne yapayım. 5 aylık S6 kasmadığı için Samsungu üstün mü tutuyorsun. Samsung telefonum var da konuşuyorum. Note 3 ile 5s i karşılaştır Allah'ını seversen. Şu zamanda bile 5s alan tanıdıklarım var.
Bir şeyin eskiden kötü olması şimdi iyi olamayacağını göstermez eski toucwizde sorun vardı şuan o sorunlar yok ayrıca 7.0 sağlam bir şekidle iyi bir ram yönetimi ile geliyor. bu yeni cihazlar belli bir süreyi doldurmadan bir şey söylemezsin ayrıca

Son düzenleyen moderatör:

Tubicaliskan

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Bir şeyin eskiden kötü olması şimdi iyi olamayacağını göstermez eski toucwizde sorun vardı şuan o sorunlar yok ayrıca 7.0 sağlam bir şekidle iyi bir ram yönetimi ile geliyor. bu yeni cihazlar belli bir süreyi doldurmadan bir şey söylemezsin ayrıca

Samsung' u üstün tutmaya çalışan kim burada? Güncelleme ve stabillik olarak iPhone daha iyi kardeşim. Benim şimdiye kadar gördüğüm bu. Ha yenilerinde böyle olur mu bilmem ama basit bir mantıkla bu kadar çok telefon çıkaran bir firma için Güncel tutmak zor. O yüzden iPhone 4ever.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Samsung' u üstün tutmaya çalışan kim burada? Güncelleme ve stabillik olarak iPhone daha iyi kardeşim. Benim şimdiye kadar gördüğüm bu. Ha yenilerinde böyle olur mu bilmem ama basit bir mantıkla bu kadar çok telefon çıkaran bir firma için Güncel tutmak zor. O yüzden iPhone 4ever.
Eskiden steve jobs vardı
Şimdi tim cook
Eskiden hataya rastlayamzdın
Şimdi 6sde bile hata çıkıyor düşün o yüzden iki sistemin dezantajları ve avantajları var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...