Samsung Note 7 mi ? IPhone 7 mi ?

Hangisi daha iyi sizce ?

• Samsung Note 7

Kullanılan: 17 70.8%
  • iPhone 7

Kullanılan: 7 29.2%

• Kullanılan toplam oy
    24
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
s serisi hep kendinden önce gelen düz serinin donanım artışı olmuş hali olur ha Note 7 s7 edgeden üstün kamera video kısman ekran kısmında depolama kısmında ha şunuda belirteyim bana göre 6s plus 2800 -2700 tlyi bile hak etmiyor bana göre yani
Tamam işte kardeşim bak ne güzel söylüyorsun sana göre bana göre de samsung note 7 nin çıkış fiyatının 3000 den yukarı olmaması gerek.

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Tartışmasız Note 7. Ben o kadar parayı ios için vericem oldu canım kerizmiyim ben? İos kullanmak istiyorsam gider 5s-se alırım.

Son düzenleyen moderatör:

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Parmak izi mi desem kasa tasarımı mı desem arka kapağı olmaması mı desem ne desem bilemedim. Ha bir de plus model düşüncesi vardı.
İris tarayıcı nedir ya bikere.Parmak izinden ne farkı var.Yok klasör açıyormuş bilmem ne.Parmak izi gayet rahat yapıyor o işleri ve daha hızlı çalışıyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Parmak izi mi desem kasa tasarımı mı desem arka kapağı olmaması mı desem ne desem bilemedim. Ha bir de plus model düşüncesi vardı.
Plus modeli iphone note serisinden esinlenerek yaptı büyük ekran modasını galaxy note başlattı.
Arka kapağı sadece iphone yapmıyor HTC one seriside böyle
Hadi parmak izini aldı e onu herkes yaptı hadi o oluversin

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Yalnı böyle bir araklama yok hala aynı tasarımda gidiyorlar
157c8f59ab1d39441799d5e78911ccad.jpg

M

Murat Burç

SDN Okuru
Doğru iddialı bir model olmayacak ama note 7 ye fark atacağı kesin.
Atar canım atar 6s plusda dümdüz edicekti note 5i noldu iki telefonların perfroamsn farkını anlayamazsın birinin 6 saniyede açtığı oyunu öteki 10 saniyede felan açıyor olay bu 6s plus donanım ve batarya olarak üstün geri kalan heryerde note 5 in ezici bir üstünlüğü var

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
iPhone 7 ye en az 3 milyar verecek biri olarak Bluetooth kulaklık almasını öneririm arkadaşa. Kablo derdi, kulaktan çıkma derdi de yok, oh miss.
Zaten iPhone'ların şarjı 1 günü zor çıkarır iken bir de bluetooth açık mı şarkı dinleyecek ?
Seneye S8'de görürüz Samsung kaldırmıyor mu o kulaklık girişini
Görüşelim hocam. Samsung yapsa bile 10 TL'ye aparat bulur hallederiz. Samsung yaparsa onada oh iyi olmuş demem tepkim iPhone ile aynı olur.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145

Tubicaliskan

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Atar canım atar 6s plusda dümdüz edicekti note 5i noldu iki telefonların perfroamsn farkını anlayamazsın birinin 6 saniyede açtığı oyunu öteki 10 saniyede felan açıyor olay bu 6s plus donanım ve batarya olarak üstün geri kalan heryerde note 5 in ezici bir üstünlüğü var

6s plus ile note 5 i karşılaştırıyor. Allahım bana sabır ver. Bir de birisi 10 saniye de, diğeri 6 saniyede açıyor demişsin. Daha ne olacak kozmik Işıklar mı çıksın telefondan. 2 çekirdeğiyle 8 çekirdekliyi halt ediyor bu A9. Şuan iOS 10 beta 5 kullanıyorum ve iOS un ne kadar stabil bir sistem olduğu apaçık belli. Final sürümüyle birlikte ip7 note' yi yerden yere vurursa şaşmam.

M

Murat Burç

SDN Okuru
6s plus ile note 5 i karşılaştırıyor. Allahım bana sabır ver. Bir de birisi 10 saniye de, diğeri 6 saniyede açıyor demişsin. Daha ne olacak kozmik Işıklar mı çıksın telefondan. 2 çekirdeğiyle 8 çekirdekliyi halt ediyor bu A9. Şuan iOS 10 beta 5 kullanıyorum ve iOS un ne kadar stabil bir sistem olduğu apaçık belli. Final sürümüyle birlikte ip7 note' yi yerden yere vurursa şaşmam.
2 çekridek ama güçlü çekirdek applecıların hep arkasıan saklandığı gerçek o telefonun işlemcisi note 5 dekinden güçlü çünkü işlemci mimarisi sağlam 2 tane güçlü çekirdek kullanılıyor exynosta bunlara göre güçsüz 8 tane çekirdek bunu anlayın öyle gelin buraya yok şuymuş yok 2 çekridek 8e kafa tutuyormuş işlemci mimarisı sağlam apple yapardı 8 çekirdekli ama güçsüz tekil çekirdek perfromansı sonuca bakıyoruz çekirdeğine değil sonuçta ortada güçlü bir donanım var

Tubicaliskan

Asistan
Reaksiyon puanı
127
2 çekridek ama güçlü çekirdek applecıların hep arkasıan saklandığı gerçek o telefonun işlemcisi note 5 dekinden güçlü çünkü işlemci mimarisi sağlam 2 tane güçlü çekirdek kullanılıyor exynosta bunlara göre güçsüz 8 tane çekirdek bunu anlayın öyle gelin buraya yok şuymuş yok 2 çekridek 8e kafa tutuyormuş işlemci mimarisı sağlam apple yapardı 8 çekirdekli ama güçsüz tekil çekirdek perfromansı sonuca bakıyoruz çekirdeğine değil sonuçta ortada güçlü bir donanım var

Peki tamam. Sonuca bakarsak A9 yine de exynos 7420 den güçlü. Tabii ki apple' nin aynı mimariyle 4, 6 hatta 8 çekirdekli bir işlemci yapma potansiyeli var. Basit bir matematikle hesaplayayım.

a9 = X
Exynos 7420 = B

2x = 8b
4x = 16b
8x = 64b

Stabilite toleransı olarak yuvarlayalım. Apple 8 çekirdekli işlemci yaparsa, Samsung 60 taneyi tıkacak gibi gözüküyor.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
@MrSmoke bugün Tekirdağ tekira alışveriş merkezindeki Teknosaya gittim ve Note 7 vitrinde var mı diye sordum elimizde var fakat kapalı kutuda depoda duruyor dedi fiyatı ne kadar dedim 3.599 TL dedim teşekkürler dedim çıktım
şimdi şu zamanda Iphone 5 kullanan birisiyim ve 2011 senesinde satışa sunulmuş telefon. ve stabilliğini kaybetmemiş güncellemesi devam eden telefon Note 3 e bakalım 2013 yılı telefonu güncelleme yok, stabillik yok ve note 3 5 ten iki sene sonra çıkmış bir telefon ne kadar ilginç değil mi ? Ben keriz değilim arkadaş bir telefona 3000 vericem dört beş yıl kullanamıcam apple para verenlere keriz diyorlar ya asıl kerizler onlar sen telefon al telefonun ömrü maximum üç sene olsun saçmalığa bak note 7 3600 tl Iphone 6S 64 gb 3600 tl apple storede ben note 7 yerine 6S alırım telefonu 5 6 sene kullanırım sıkıntısız şimdi kim keriz belirle bakalım @Murat Burç

sizin 8 çekirdekle yapamadığınızı apple iki çekirdek iki gb ram ile yapıyor

İris tarayıcı nedir ya bikere.Parmak izinden ne farkı var.Yok klasör açıyormuş bilmem ne.Parmak izi gayet rahat yapıyor o işleri ve daha hızlı çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...