VatanTurk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar sizce hangisi ?
Alınmaz dediZihniyete bakar mısın ya S alınır düz alınmaz![]()
1 sene beklesin yani öyle mi ?Bence iPhone 7s beklemelisin.
android dersen note 7 ios dersen iphone 7 sana kalmış aklımda şüpe kalmasın dersen iphone'u bekle...Arkadaşlar sizce hangisi ?
Kendi işine bakar mısın?Zihniyete bakar mısın ya S alınır düz alınmaz![]()
İphone 7 geekbench 3 testlerinde ezmiş.Buda performansta fark açacağı anlamına geliyor.Note 7 nin fiyatı ucuzlarsa şöyle 3000 bandına indiğinde alınır.Şuanda 3600 tl verilmez diye düşünüyorum kendi fikrim.Kamera ve ekran da ise samsungun daha iyi olacağını düşünüyorum şahsen.Arkadaşlar sizce hangisi ?
Ezmiş diye birşey yok kesin değil bu sonuçlar bir iphone modelinde asla düz seride se göre yüksek performans artışı olmaz örnek 5sden 6ya ama 6s ile 6 arasında devasa fark var bu bir performans anlamında artık yarım saniyelere oynuyoruz sen gel telefona xeon tak baba işlemciler iş işlemcileri yine günlük kullanımın aynı olur daha ne hız alican bunun üzerine kaldı ki dediğim gibi iphone 7 Performans anlamında bir sıçrama yapmayacak Apple a9xden yani iPad prodan güçsüz olucak onun işi taa a11 e kaldı asparagas haberİphone 7 geekbench 3 testlerinde ezmiş.Buda performansta fark açacağı anlamına geliyor.Note 7 nin fiyatı ucuzlarsa şöyle 3000 bandına indiğinde alınır.Şuanda 3600 tl verilmez diye düşünüyorum kendi fikrim.Kamera ve ekran da ise samsungun daha iyi olacağını düşünüyorum şahsen.
Note 7nin hakki şuan 6s plus 64 GB fiyatı ama samsung insafa gelmiş o kadar çıkarmamış fiyatını fazlasıyla hak ediyorİphone 7 geekbench 3 testlerinde ezmiş.Buda performansta fark açacağı anlamına geliyor.Note 7 nin fiyatı ucuzlarsa şöyle 3000 bandına indiğinde alınır.Şuanda 3600 tl verilmez diye düşünüyorum kendi fikrim.Kamera ve ekran da ise samsungun daha iyi olacağını düşünüyorum şahsen.
Sana göre öyle kardeşim.Bana göre öyle değil s7 edge ile özellikleri ve tasarımı hemen hemen aynı bir cihaza 3600 tl para ödemek mantıksız geliyor bana.İphone 6s e laf ettiler aynı tasarım diye adamlar en azından donanımı çok arttırdı.Note 7 de donanım da aynı.Note 7nin hakki şuan 6s plus 64 GB fiyatı ama samsung insafa gelmiş o kadar çıkarmamış fiyatını fazlasıyla hak ediyor
Amiral gemisi telefonlarda neye bakacaksın kardeşim o zaman.Günlük kullanım diye tutturuyosun o zaman galaxy a3 kullan aynı işleri yaparsın o telefonlarda.S serilerinde performans artışı olur fakat Apple iphone 7 yi sızıntılara göre yapmışsa tasarımı o kadar değişmemiş demektir.Kullanıcıları çekmek için aynı zamanda performans artışı da yapmış olabilir.Şişirme haber dediğin haberide Shiftdelete de bulabilirsin ben ordan baktım.Ezmiş diye birşey yok kesin değil bu sonuçlar bir iphone modelinde asla düz seride se göre yüksek performans artışı olmaz örnek 5sden 6ya ama 6s ile 6 arasında devasa fark var bu bir performans anlamında artık yarım saniyelere oynuyoruz sen gel telefona xeon tak baba işlemciler iş işlemcileri yine günlük kullanımın aynı olur daha ne hız alican bunun üzerine kaldı ki dediğim gibi iphone 7 Performans anlamında bir sıçrama yapmayacak Apple a9xden yani iPad prodan güçsüz olucak onun işi taa a11 e kaldı asparagas haber
Bu cihazlar birbirlen yakın performasn veriyor bunu anlamıyorsan senin sorununAmiral gemisi telefonlarda neye bakacaksın kardeşim o zaman.Günlük kullanım diye tutturuyosun o zaman galaxy a3 kullan aynı işleri yaparsın o telefonlarda.S serilerinde performans artışı olur fakat Apple iphone 7 yi sızıntılara göre yapmışsa tasarımı o kadar değişmemiş demektir.Kullanıcıları çekmek için aynı zamanda performans artışı da yapmış olabilir.Şişirme haber dediğin haberide Shiftdelete de bulabilirsin ben ordan baktım.
s serisi hep kendinden önce gelen düz serinin donanım artışı olmuş hali olur ha Note 7 s7 edgeden üstün kamera video kısman ekran kısmında depolama kısmında ha şunuda belirteyim bana göre 6s plus 2800 -2700 tlyi bile hak etmiyor bana göre yaniSana göre öyle kardeşim.Bana göre öyle değil s7 edge ile özellikleri ve tasarımı hemen hemen aynı bir cihaza 3600 tl para ödemek mantıksız geliyor bana.İphone 6s e laf ettiler aynı tasarım diye adamlar en azından donanımı çok arttırdı.Note 7 de donanım da aynı.
Apple's A10 chip for the iPhone 7 pops on Geekbench: as fast as the A9XAmiral gemisi telefonlarda neye bakacaksın kardeşim o zaman.Günlük kullanım diye tutturuyosun o zaman galaxy a3 kullan aynı işleri yaparsın o telefonlarda.S serilerinde performans artışı olur fakat Apple iphone 7 yi sızıntılara göre yapmışsa tasarımı o kadar değişmemiş demektir.Kullanıcıları çekmek için aynı zamanda performans artışı da yapmış olabilir.Şişirme haber dediğin haberide Shiftdelete de bulabilirsin ben ordan baktım.
Kendi işine bakar mısın?
S serisi her zaman daha iyi oluyor gel tartışalım
5 mi 5s mi?
4 mu 4s mi?
6 mı 6s mi?
S serilerinde mi düzlerde mi daha cok problem çıkmış onada bakalim. Şuan piyasada hangi seriler daha cok bulunuyor s ler mi düzler mi ?
Butun sonuçlarda
Cengover is win. Çıkıyor. Şimdi gidebilirim
S serisinin daha uzun omurlu ve daha iyi oldugundan bahsettim orada.Sana mı soracağım neye bakacağıma.
Ben S serisi iyi olmuyor diye birşey mi dedim lafı anlamadan yorum yapma
daha çocuksun sen uğraşmaya değmezsin
Bu sana bağlı bişey. Bence Note7. iPhone 7'de kulaklık girişinin olmaması benim için çok büyük bir eksi. Batarya ömrü,kamera olarak note 7. Güncelleme desteği olarak iPhone 7.
Bu sana bağlı bişey. Bence Note7. iPhone 7'de kulaklık girişinin olmaması benim için çok büyük bir eksi. Batarya ömrü,kamera olarak note 7. Güncelleme desteği olarak iPhone 7.
Kaldırmaz merak etmeSeneye S8'de görürüz Samsung kaldırmıyor mu o kulaklık girişini
Anlamıyan sensin kardeşimBu cihazlar birbirlen yakın performasn veriyor bunu anlamıyorsan senin sorunun