M
Murat Burç
SDN Okuru
İphone 7 iddialı bir model olmayacak bu kadar basitAnlamıyan sensin kardeşimBir samsungtur gidiyorsun.
İphone 7 iddialı bir model olmayacak bu kadar basitAnlamıyan sensin kardeşimBir samsungtur gidiyorsun.
Tabi canım tabi ne varmış taklit ettiği
Tamam işte kardeşim bak ne güzel söylüyorsun sana göre bana göre de samsung note 7 nin çıkış fiyatının 3000 den yukarı olmaması gerek.s serisi hep kendinden önce gelen düz serinin donanım artışı olmuş hali olur ha Note 7 s7 edgeden üstün kamera video kısman ekran kısmında depolama kısmında ha şunuda belirteyim bana göre 6s plus 2800 -2700 tlyi bile hak etmiyor bana göre yani
Aynen.iPhone 7 ye en az 3 milyar verecek biri olarak Bluetooth kulaklık almasını öneririm arkadaşa. Kablo derdi, kulaktan çıkma derdi de yok, oh miss.
Doğru iddialı bir model olmayacak ama note 7 ye fark atacağı kesin.İphone 7 iddialı bir model olmayacak bu kadar basit
Tabi canım tabi ne varmış taklit ettiği
İris tarayıcı nedir ya bikere.Parmak izinden ne farkı var.Yok klasör açıyormuş bilmem ne.Parmak izi gayet rahat yapıyor o işleri ve daha hızlı çalışıyor.Parmak izi mi desem kasa tasarımı mı desem arka kapağı olmaması mı desem ne desem bilemedim. Ha bir de plus model düşüncesi vardı.
Klasik bir samsung işteParmak izi mi desem kasa tasarımı mı desem arka kapağı olmaması mı desem ne desem bilemedim. Ha bir de plus model düşüncesi vardı.
Plus modeli iphone note serisinden esinlenerek yaptı büyük ekran modasını galaxy note başlattı.Parmak izi mi desem kasa tasarımı mı desem arka kapağı olmaması mı desem ne desem bilemedim. Ha bir de plus model düşüncesi vardı.
Doğru iddialı bir model olmayacak ama note 7 ye fark atacağı kesin.
Yarın bunu apple getirse el üstünde tutarsınız değil miİris tarayıcı nedir ya bikere.Parmak izinden ne farkı var.Yok klasör açıyormuş bilmem ne.Parmak izi gayet rahat yapıyor o işleri ve daha hızlı çalışıyor.
Atar canım atar 6s plusda dümdüz edicekti note 5i noldu iki telefonların perfroamsn farkını anlayamazsın birinin 6 saniyede açtığı oyunu öteki 10 saniyede felan açıyor olay bu 6s plus donanım ve batarya olarak üstün geri kalan heryerde note 5 in ezici bir üstünlüğü varDoğru iddialı bir model olmayacak ama note 7 ye fark atacağı kesin.
Zaten iPhone'ların şarjı 1 günü zor çıkarır iken bir de bluetooth açık mı şarkı dinleyecek ?iPhone 7 ye en az 3 milyar verecek biri olarak Bluetooth kulaklık almasını öneririm arkadaşa. Kablo derdi, kulaktan çıkma derdi de yok, oh miss.
Görüşelim hocam. Samsung yapsa bile 10 TL'ye aparat bulur hallederiz. Samsung yaparsa onada oh iyi olmuş demem tepkim iPhone ile aynı olur.Seneye S8'de görürüz Samsung kaldırmıyor mu o kulaklık girişini
Apple onu anca 10 yıla getirir.Yarın bunu apple getirse el üstünde tutarsınız değil mi
Yarın bunu apple getirse el üstünde tutarsınız değil mi
Yav he he.Atar canım atar 6s plusda dümdüz edicekti note 5i noldu iki telefonların perfroamsn farkını anlayamazsın birinin 6 saniyede açtığı oyunu öteki 10 saniyede felan açıyor olay bu 6s plus donanım ve batarya olarak üstün geri kalan heryerde note 5 in ezici bir üstünlüğü var
Klasik fan boy apple note 7 gibi telefon yapsa övülmedik yerini bırakmazsınızYav he he.
İphone 5s parmak izini çıkardığında bildiğim kadarıyla ilk o çıkarmıştı ya da ilklerdendi.Samsung eğer farkını ortaya koymak istiyorsa daha farklı şeyler yapmalı.Yarın bunu apple getirse el üstünde tutarsınız değil mi
Yav fanboy olsam kimseye lg,samsung filan önermem.Sen fanboyluk yapıyorsun utanmasan telefonuda samsung buldu diyeceksin.Klasik fan boy apple note 7 gibi telefon yapsa övülmedik yerini bırakmazsınız
Atar canım atar 6s plusda dümdüz edicekti note 5i noldu iki telefonların perfroamsn farkını anlayamazsın birinin 6 saniyede açtığı oyunu öteki 10 saniyede felan açıyor olay bu 6s plus donanım ve batarya olarak üstün geri kalan heryerde note 5 in ezici bir üstünlüğü var
2 çekridek ama güçlü çekirdek applecıların hep arkasıan saklandığı gerçek o telefonun işlemcisi note 5 dekinden güçlü çünkü işlemci mimarisi sağlam 2 tane güçlü çekirdek kullanılıyor exynosta bunlara göre güçsüz 8 tane çekirdek bunu anlayın öyle gelin buraya yok şuymuş yok 2 çekridek 8e kafa tutuyormuş işlemci mimarisı sağlam apple yapardı 8 çekirdekli ama güçsüz tekil çekirdek perfromansı sonuca bakıyoruz çekirdeğine değil sonuçta ortada güçlü bir donanım var6s plus ile note 5 i karşılaştırıyor. Allahım bana sabır ver. Bir de birisi 10 saniye de, diğeri 6 saniyede açıyor demişsin. Daha ne olacak kozmik Işıklar mı çıksın telefondan. 2 çekirdeğiyle 8 çekirdekliyi halt ediyor bu A9. Şuan iOS 10 beta 5 kullanıyorum ve iOS un ne kadar stabil bir sistem olduğu apaçık belli. Final sürümüyle birlikte ip7 note' yi yerden yere vurursa şaşmam.
Parmak izi mi desem kasa tasarımı mı desem arka kapağı olmaması mı desem ne desem bilemedim. Ha bir de plus model düşüncesi vardı.
Sim kartı iğne ile çıkarmayı apple yaptı sonra herkes yapmaya başladı![]()
Bak onu unuttuk demi tee iphone 1'de vardı
1 serisinde var mıydı bilmiyorum ama
ben Iphone 4 te başladı diye biliyorum
2 çekridek ama güçlü çekirdek applecıların hep arkasıan saklandığı gerçek o telefonun işlemcisi note 5 dekinden güçlü çünkü işlemci mimarisi sağlam 2 tane güçlü çekirdek kullanılıyor exynosta bunlara göre güçsüz 8 tane çekirdek bunu anlayın öyle gelin buraya yok şuymuş yok 2 çekridek 8e kafa tutuyormuş işlemci mimarisı sağlam apple yapardı 8 çekirdekli ama güçsüz tekil çekirdek perfromansı sonuca bakıyoruz çekirdeğine değil sonuçta ortada güçlü bir donanım var
2 çekridek ama güçlü çekirdek applecıların hep arkasıan saklandığı gerçek o telefonun işlemcisi note 5 dekinden güçlü çünkü işlemci mimarisi sağlam 2 tane güçlü çekirdek kullanılıyor exynosta bunlara göre güçsüz 8 tane çekirdek bunu anlayın öyle gelin buraya yok şuymuş yok 2 çekridek 8e kafa tutuyormuş işlemci mimarisı sağlam apple yapardı 8 çekirdekli ama güçsüz tekil çekirdek perfromansı sonuca bakıyoruz çekirdeğine değil sonuçta ortada güçlü bir donanım var
6s plus ile note 5 i karşılaştırıyor. Allahım bana sabır ver. Bir de birisi 10 saniye de, diğeri 6 saniyede açıyor demişsin. Daha ne olacak kozmik Işıklar mı çıksın telefondan. 2 çekirdeğiyle 8 çekirdekliyi halt ediyor bu A9. Şuan iOS 10 beta 5 kullanıyorum ve iOS un ne kadar stabil bir sistem olduğu apaçık belli. Final sürümüyle birlikte ip7 note' yi yerden yere vurursa şaşmam.
İris tarayıcı nedir ya bikere.Parmak izinden ne farkı var.Yok klasör açıyormuş bilmem ne.Parmak izi gayet rahat yapıyor o işleri ve daha hızlı çalışıyor.