Samsung Note 3 mü İphone 5S mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ardaerm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ardaerm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu mu değiştireceğim ama hangisini alacağıma karar veremedim elimde İpad var ve ios uygulamalarını kullanabiliyorum sizce ne almalayım şimdiden saolun

Reaksiyon puanı
10,315
note3,
bilâtereddüt!
aksini düşünmek bile abes...

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ben iPhone aldım memnun değilim keşke note3 almış olsaydım diyorum

ardaerm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdiden saolun bende note 3 düşünüyorum ama iphone un parmak izi falan varya bi an kararsız oluyorum

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
HTC One kullanıyorum, bir ara telefon değiştireyim dedim. Benim de seçeneklerim arasında bu iki cihaz vardı. Nitekim değiştirmedim ancak, Note 3 alacak olsam sadece LTE versiyonuna para veririm. N9005 olanına yani. iPhone 5S'i de inceledim. Cihaz inanılmaz seri. Ekran boyutu çok küçük demezseniz ben düşünmeksizin 5S öneririm ama ekran sıkıntı derseniz Note 3. Sonuçta çok uç cihazlar ikisi de boyut konusunda. :)

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Neden Note 3 Diye sorasım Geliyo Şimdi :) XPERİA Z1 Gibi premium bir telefon varken...

ByTheEfsane

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İkisinede bakma! En iyisi LG G2!Arkadaşların fikirlerine tabi saygı duyarım ama bence LG G2'ye bakıver garü

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
note 3 alalı yaklaşık 1 ay oluyor bilgisayar öğrencisiyim s pen ile falan çok güzel şeyler yapabiliyorum ve benim kendi zevkim büyük ekran sevdiğim için note 3 kesinlikle tavsiye ederim.Kuzenimde var 5s karşılaştırıyorum da yok abi note 3 candır gerek ekran gerek hafıza 5s in 32 gb lığı apple store da 2500 falan dı ya uçuk yani ..Kısaca tavsiyem note 3 dür.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Telefonu mu değiştireceğim ama hangisini alacağıma karar veremedim elimde İpad var ve ios uygulamalarını kullanabiliyorum sizce ne almalayım şimdiden saolun
sende ipad varsa iosdan bilrsin iphone 5s in nasıl oldugunu bence sıkıcı bir işletim sistemi bana kalırsa note 3 derim....

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bence Xperia Z1 e de bakmalısın ama soruya dönersek Note 3 ün Snadpragon 800 yongasetli sürümünü bulursan Note 3 yoksa İphone 5s derim

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence Z1 Note 3 ten bi tık daha önde gerek Snapdragon 800 olsun su ve toz gecirmezlik olsun.Alacaksan da 4G versiyonunu al Note 3 ün

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
@ardaerm

Kardeşim telefondan bekletinlerin nedir?

Ne sıklıkla telefona film atar izlersin?
Günde ne kadar oyun oynarsın?
Gün boyunca telefonu ne kadar kullanırsın? (Batarya yeterliliği)
iOS un stablitesi ve güncellemesimi? Android in özgürlüğü mü?
Büyük ekran ve kalem hoşuna gidiyormu? Yoksa 4'' ekran yeterlimi?

Telefonda filmler izleyip oyunlar oynayıp yoğun kullanacaksan 5S seni 1 gün götürmeyebilir. 2 telefondan hangisini seçersen seç seni 2 yıl kesin götürür.

Bu soruları kendin bir cevapla sonra kararın verilmiş olacaktır.

# Note 3 ün LTE versiyonunu bulursan iyi olur bulamazsanda canın sağolsun N9000 de iyidir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence samsung android üzerine tamam iyi herşeyi açar sıkıntı yok ama bi süre sonra kasmaya başlıyor büyük ekran tavsiye etmem çünkü iphone mesela 2gün şarj yeterse note3 günde 2defa şarj etmen gerekebilir sık kullanırsan diğer galaxy lerin çoğu plastik olduğundan düşünce iyi darbe alıyor telefoun kasmaya yol açıyor fakat iPhone çelik olduğundan fazla hasar görmez ben 5s derim ekran ne kadar küçük olsada bu bişey farketmez Ekim-Kasıma yakın iPhone 6 Gelecek 5.1 İnç Ekran A7 veya A8 İşlemci oldukça üstün onu beklemenizi tavsiye ederim. :turned:

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Tabikide Note 3. Aralarında uçurum kadar fark var.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben senin yerinde olsam Note 3'de almam 5S'de. Biraz bekler Xperia Z2 veya Galaxy S5 alırdım.

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bence samsung pişmanlıktır al iphone 5s kafan rahat etsin :)
şuraya bak ya adamlar s3 e 4.4 gelecek dediler sonra gelmeyecek oldu.
s3'ten kötü olan grand'a yollamasını biliyorlar.bir daha samsung asla.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Aynen kardesim katılıyorum samsung pişmanlıktır bende galaxy mini 2 kullandım sonrada anneme verdim

berkaysavci

Super Сasual Dating - Genuine Ladies
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Kullanis amaclari cok farkli...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung iyidir ama android kullanmakla çok büyük hata ediyor bence kendi işletim sistemini oluşturmalı çünkü android virüse karşı çok korumasız bi sistem mağazası virüs ve gereksiz uygulama dolu. samsung kaliteli cihazlar üretiyor ama işletim sisteminden ötürü zamanla kasıyor çünkü android sizin yaptığınız yükleme ve geri silmeler de belleğinizi tam olarak temizlemiyor ve buda zamanla cihazınızda kasmalara yol açıyor işlemci sanki dörtte biri çalışıyormuş gibi yanıt veriyor işlemlere. 5s te ise yazılım kendi üreticisine ait olduğu için çok stabil çalışıyor gereksiz ne varsa temizleniyor ve apple cihazlardaki tanılar ve kullanım diye bir bölüm var bu bölüm cihazdaki hataları kaydedip ana sistemle paylaşıp daha sonra bu hataları düzeltmek için çözümler alıyor yani ben derim ki sakın aldanma mesela note 3 de 13 mp kamera varmış 5s te 8mp ikisinide yanyana aynı kareyi çek aradakı renk farkını gör renkler note3 dekinden iki kat daha canlı çünkü diyafram olarak daha iyi ve lens olarak daha kaliteli ve true tone flaşla gece çekimlerinde diğer tüm cihazlardan çok daha üstün ve her zamanki zarif tasarım tek elle rahatlıkla kullanılabilmesi ise cabası yinede karar sizin ilk ve tek 64 bit işlemcili 5s şu an açık ara önde bence ...

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Aynen öyle bende iOS ile rahat ettim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ipadte satın aldığın uygulamaları iphone'da da kullanabilmek için iphone 5S

fated34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abim iphone 5s kullaniyor , 1 hafta kadar kullandim herhangi bi sıkıntısı yok bataryasi gayet iyi hafif ve kullanisli , note 3 hakkinda bilgim yok

Bana kalsa iphone5s al derim

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İkisinide kullanmış birisi olarak ekran boyutu önemli değilse 5s derim . Sebebi tamamen apple store . Android market kim nederse desin Apple store un çok çok gerisinde. Onun dışında batarya olarak tabiki note3 daha iyi , büyük ekran seviyorsan ve spen i aktif olarak kullanırsan note3 çok kulanışlı . Ben şu an N9005 note 3 kullanmaktayım. ilk samsung telefonum . Gayet stabil ve takılma yaşattığı herhangi bir oyun veya uygulama görmedim. Ama son tavsiyem 5s onun sebebini yukarıda belirttim. Marketteki uygulama zenginliği.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
iPhone 5 mi (5s değil 5) Note 3 mü derseniz ben yine iphone 5 derim. Hele bi de 5S ise kesinlikle 5S :) Note 3 almanızdaki tek gerekçe telefonda çok fazla tv, dizi, film izliyorsanız gerekebilir, başka hiç bir amacı yok bence. Apple' ın kalitesi (yazılım anlamında) hiç birinde yok maalesef.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
iPhone 5s,
bilâtereddüt!
aksini düşünmek bile abesken Note 3 çöpünü neylesin bu gönül..

:lol::lol::lol:

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Valla anlayamıyorum. Telefondan mı anlamıyorsunuz yada dalga mı geçiyorsunuz. Apple'ın tek farkı kalitesi ve yazılımı başka yokkkk!

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Özellik olmadıktan sonra hiçbir işe yaramaz.

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Samsung derdim normalde fakat bi süre sora güncellemeyi kesiyor müşteri memnuniyet 0 yani.iphone ' un ise stabilitesini seviyorum ve ayrıca 5s güzel oldu tasarım bakmndan.sonuç olarak samsung alınmaz tasarımını falan geçtim eski telefonlarına güncelleme vermeyen bir firma o bakmdan iphone 5s alırsın seni baya bir götürür güncelleme gelecekmi gelmeyecekmi derdi yok.

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Samsung derdim normalde fakat bi süre sora güncellemeyi kesiyor müşteri memnuniyet 0 yani.iphone ' un ise stabilitesini seviyorum ve ayrıca 5s güzel oldu tasarım bakmndan.sonuç olarak samsung alınmaz tasarımını falan geçtim eski telefonlarına güncelleme vermeyen bir firma o bakmdan iphone 5s alırsın seni baya bir götürür güncelleme gelecekmi gelmeyecekmi derdi yok.

Custom ROM akarız. Ama ben inanmıyorum. Gelcek ben ya. Olmaz öyle şey.