Samsung Note 3 mü İphone 5S mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ardaerm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bir mekanda note 3 cikarmaya insan utanir bence rahatca mesajda yazilmiyor ekranda ne yapiyorsan herkese naklen bazi seyleri karsilastirirken gunluk hayat icin kullanim rahatliginida goze alarak konusun .

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bir mekanda note 3 cikarmaya insan utanir bence rahatca mesajda yazilmiyor ekranda ne yapiyorsan herkese naklen bazi seyleri karsilastirirken gunluk hayat icin kullanim rahatliginida goze alarak konusun .

Günlük hayatta kullanımı tabi zor ekran konusunda. Ama bazılarında büyük ekran aşkı var. Mesala bende.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Aslanım bana Apple a karşı SONY, HTC, LG yi savunda Samsung u savunma ya.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yahu ben bu büyük ekran sevdasını anlamış değilim.. adı üstünde CEP telefonu alıyosun çanta telefonu değil hadi bayansan çantana sığdırırsın note3 ü bi şekil ama cebe girmeyen girsede kazulet gibi orada duran bi telefonun isterse kanatları olsun uçsun yinede bi işe yaramazdır benim gözümde.. kamera dersen ikisininde nette karşılaştırmaları var..mp e takılma 5s netlik konusunda açık ara önde..işlemci dersen 64 bit işlemci kullanan ilk telefon.. uygulama zenginliği dersen 1 milyonu aşan uygulama sayısından bahsediyoruz apple store da.. tasarımda ise plastik kasa nereee ÇELİK kasa nere kıyası bile yapılmaz.. note 3 ün tek iyi yanı tamam ekranın büyük olması bi çok açıdan iyi ama KULLANIŞLI değil.. ha bide 5s in ki biraz fazla küçük 4'' değilde bi 4.8 inç falan olaydı daha iyi olurdu ayrıca batarya konusunda da tel. büyük oldugu için note 3 önde fakat o kadar bariz değil çünkü küçük mAH kapasitesine rağmen ram kullanımındaki verimlilikten dolayı 5s burdaki farkı aza indiriyor.. O yüzden özetle: İŞLEMCİ, TASARIM, UYGULAMA ZENGİNLİĞİ, STABİL YAZILIM, MALZEME KALİTESİ VE KULLANIŞLI OLUŞUNDAN DOLAYI KESİNLİKLE iPhone 5s ! (biraz uzun oldu pardon:))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende iphone 5s var abimde ise note 3 onun kalem malem die iyi deyip gecmeyin özelliklere geçersek iphone 5s daha iyi çıkıyor ben olsam iphone 5s derim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kağıt üzerinde Note 3 daha iyi olabilir fakat kulannımda 5s daha stabil fakat ekran bakımından note 3 ü tavsiye ederim neden diye sorarsanız amoled in kontrastları hoşuma gidiyor fakat beyaz renkte sıkıntı var. Note 3 alıp custom rom yüklersen bir iki ay telefonuın uçar fakat android den kaynaklanan nedenler ve sd karttan dolayı da telefonda kasmalar başlacaktır. uygulama açma hızında olmasa da geçişlerde sorun yaşarsın ki custom romları yüklersen samsung un birkaç özelliğinden mahrum kalırsın stock based rom olsa bile günlük kullanım tasarım ve şıklık açısından 5s derim fakat daha once büyük ekran kullandıysan alışmada büyük sorunlar yaşabilirsin her ne alırsan al güle güle kullan

edemhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teyzemin oğlundan örnek vereyim iphone 4'den note 3 e geçti ve bikaç ay sonra ekranın büyüklüğünden şikayetle satıp 5s aldı karar senin fakat ios stablitesi ve 64bit işlemci sana iyi ki 5s aldım dedirtecektir...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi sen iphone 5s al note 3 ün 3 gb ramı varkene 5s "1 gb ram ile yetişiyo bazen de geçiyo iphone 5s in 3 gb ramı olsa note 3 bebelak...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Her konuda 5S , Note 3 ve 5S kullandım ancak , 5S her konuda daha iyi bana göre . Kalite , Güvenlik , Hız = İphone 5S!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben iphone 5s kullanıcısıyım 5s den önce note 2 kullanıyordum 5s gözüme cok hos geliyordu aldım üzerine birde ipad mini retina aldım . ve şuan bende telefonu satıp note 3 almayı dusunuyorum . ios erçekten çok sıktı çok . yapacak hıcbısı bulamıyorum okadar oyun program yüklü oldugu halde. telefon karizma fakat ios hayatımda gördüğüm en sıkıcı platform. elinde ipadin var appstoreyi aramazsın note3 de güzel cihaz yinede karar senin :)