¹ ChamPoinT ¹
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 595
Arkadaşlar siz olsaydınız hangisini alırdınız ?
Birde M51 3.400 seviyelerine düşebilirmiş ?
Yok, ama biraz M51' e sıcak bakıyorum.Herhangi bir önceliğiniz var mı?
Yani samsung kullanıcısı olduğum için M51 olabilir.Herhangi bir önceliğiniz var mı?
Bilemiyorum, yok aslında kulaklığa ihtiyacım yok3400 e düşebilir ama şuan ön sipariş de freebuds hediyesi ile geliyor,kulaklık zaten 500 tl civarı,kulaklığa da ihtiyacın varsa ön siparişden al bence,bir şey değişmemiş olacak.
*Galaxy Buds3400 e düşebilir ama şuan ön sipariş de freebuds hediyesi ile geliyor,kulaklık zaten 500 tl civarı,kulaklığa da ihtiyacın varsa ön siparişden al bence,bir şey değişmemiş olacak.
Çok saolun. Peki sizce biraz bekleyeyim mi ?Yani şimdi cihazlar birbirine çok yakın olduğu için siz de öncelik söylemiyorsanız net o ya da bu diyemeyiz. Eğer madem Samsung'a aşinasanız o zaman M51'i tercih edin. Yakın zamanda ederseniz yanında Galaxy Buds'ı hediye veriyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
*Galaxy Buds
O Huawei'in.
Birde cihaz 1 saat 20 dakikada Şarj oluyormuş ?Yani şimdi cihazlar birbirine çok yakın olduğu için siz de öncelik söylemiyorsanız net o ya da bu diyemeyiz. Eğer madem Samsung'a aşinasanız o zaman M51'i tercih edin. Yakın zamanda ederseniz yanında Galaxy Buds'ı hediye veriyorlar.
*Galaxy Buds
O Huawei'in.
Ben M51' i alacağım.Ben de cevabı merak ediyorum. Hangisi daha iyi?
Yani fiyatın zamanla ben de gerileyeceğini düşünüyorum ama ülkede hiçbir şeyden emin olamıyoruz artık belki bir vergi düzenlemesiyle artabilirÇok saolun. Peki sizce biraz bekleyeyim mi ?
Fiatı belki düşebilir ?
Birde cihaz 1 saat 20 dakikada Şarj oluyormuş ?
Patlama olmaz inşallah ?Yani fiyatın zamanla ben de gerileyeceğini düşünüyorum ama ülkede hiçbir şeyden emin olamıyoruz artık belki bir vergi düzenlemesiyle artabilir
25W gibi hızlı bir şarj adaptörü var, olabilir.
Ben de onu alacağım galiba.Ben M51' i alacağım.
Bence m51.Bilemiyorum, yok aslında kulaklığa ihtiyacım yok
Sizce M51 mi alayım ?
Haklısınız isimlerini karıştırmış oldumYani şimdi cihazlar birbirine çok yakın olduğu için siz de öncelik söylemiyorsanız net o ya da bu diyemeyiz. Eğer madem Samsung'a aşinasanız o zaman M51'i tercih edin. Yakın zamanda ederseniz yanında Galaxy Buds'ı hediye veriyorlar.
*Galaxy Buds
O Huawei'in.
Aman aman tövbe deyinPatlama olmaz inşallah ?
7.000 mAh ne mübarek ?
İtfaiye bile söndüremez ?
90 Hz ekran hızından dolayı Realme 6 Pro alırdım ama bataryadan beklentisi fazla olan M51 alabilir.Arkadaşlar siz olsaydınız hangisini alırdınız ?
Şu anda Galaxy Buds kampanyası da varken M51 Alman’ı öneririm.Arkadaşlar siz olsaydınız hangisini alırdınız ?
Kim diyor 3400'e düşebilir diye?Arkadaşlar siz olsaydınız hangisini alırdınız ?
3400'e düşerse sen 400TL iade alacaksın.Bir yerde gördüm.
3.400 civarı olsa iyi olurdu, benim bütçem 3.5K3400'e düşerse sen 400TL iade alacaksın.
Şimdi olan buds hediyesi bitince fiyat düşecek ya: Ön siparişle alanlar (3799TL) ne kadar fiyat düşerse iade alacak. Diyelim 3400 oldu sen 400tl ni geri alacaksın buds hediye olacak.3.400 civarı olsa iyi olurdu, benim bütçem 3.5K
Ya M51' den oyun keyfi alabilirmiyim.Şimdi olan buds hediyesi bitince fiyat düşecek ya: Ön siparişle alanlar (3799TL) ne kadar fiyat düşerse iade alacak. Diyelim 3400 oldu sen 400tl ni geri alacaksın buds hediye olacak.
Benim önceliklerim:
Batarya
Tasarım
Sen de böyle önceliklerini belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz.
Oynarsın bence. İşlemcisi gayet güçlü. Ekran da büyük.Ya M51' den oyun keyfi alabilirmiyim.
Yani pubg ve fortnite oynayabilirmiyim.
Ama önceliklerini söylersen sana uygun olan telefonu seçelim.Ya M51' den oyun keyfi alabilirmiyim.
Yani pubg ve fortnite oynayabilirmiyim.
Cihaz 1 saat 20 dakikada Şarj oluyor.Oynarsın bence. İşlemcisi gayet güçlü. Ekran da büyük.
Ya samsung markasına sıcak bakıyorum.Oynarsın bence. İşlemcisi gayet güçlü. Ekran da büyük.
Ama önceliklerini söylersen sana uygun olan telefonu seçelim.
Bence 1-1.5 gün idare eder.Cihaz 1 saat 20 dakikada Şarj oluyor.
Fakat beni kaç gün idare eder
Full oyun oymasam, acaba kaç günde şarjı biter.Bence 1-1.5 gün idare eder.
Kamerası iyi. Bataryasına zaten bir şey diyemem çok iyi.Cihaz 1 saat 20 dakikada Şarj oluyor.
Fakat beni kaç gün idare eder
Ya samsung markasına sıcak bakıyorum.
Öncelik kamera tasarım batarya.
Hep oyun oynarsan 9-10 saat dayanır bence.Full oyun oymasam, acaba kaç günde şarjı biter.
Önden bakarsa 6.7 bir ekranı görse anlar.Kamerası iyi. Bataryasına zaten bir şey diyemem çok iyi.
Tasarım konusunda ise kendi konumdan bir mesajı atıyorum:
"Benim kararsız kaldığım tarafı tasarımı. A31 , A51, A71, M31. Bunların hepsinin arka kapak tasarımı aynı (kamera yerleşimi vb.). Tek fark bazılarında parmak izi okuyucusu arkada değil o kadar. Yoksa bir farkı yok. Mesela ben bu telefonu alırsam arkadan bakan biri M51 olduğunu anlayacak mı? Çok sanmıyorum."
Hep oyun oynarsan 9-10 saat dayanır bence.
A71'in arkasında desenler var.Önden bakarsa 6.7 bir ekranı görse anlar.
Yada A71 sanar.