Bende almayı düşünüyorum.Galaxy Buds hediyesi ile M51 alırdım ben.
Parmak izi sensörü ben ekran üzerinde beğeniyorum ama öyle de çok hızlı olmuyormuş. Yanda ve arkada hangisi hoşuna giderse.Parmak izi sensörü yanda olması dahamı iyi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya M51' le A21s hava atılırmı ?
Arkada en iyisi olur, yanda olan cihazların bir süre sonra yıpranma durumu olduğunu duymuştum.Parmak izi sensörü ben ekran üzerinde beğeniyorum ama öyle de çok hızlı olmuyormuş. Yanda ve arkada hangisi hoşuna giderse.
Ekranın üstünde çok şık oluyor.Arkada en iyisi olur, yanda olan cihazların bir süre sonra yıpranma durumu olduğunu duymuştum.
Tabi orası öyle ama her güncellemeden sonra tekrar tanıtılması gerekiyormuş sanırım.Ekranın üstünde çok şık oluyor.
Yanda da güzel olabiliyor. Tekrardan tanıtılır her güncellemede zaten 3-4 ayda bir güncelleme geliyor.Tabi orası öyle ama her güncellemeden sonra tekrar tanıtılması gerekiyormuş sanırım.
Ben ya ekranda ya da arkada seviyorum, yanda güç tuşuyla beraber deformasyon oluyor.Yanda da güzel olabiliyor. Tekrardan tanıtılır her güncellemede zaten 3-4 ayda bir güncelleme geliyor.
Peki M51'de nerde parmak sensörü ?Arkada en iyisi olur, yanda olan cihazların bir süre sonra yıpranma durumu olduğunu duymuştum.
Yanda.Peki M51'de nerde parmak sensörü ?
Peki performansa engel mi oluyor ?Yanda.
Tabii ki de hayır.Peki performansa engel mi oluyor ?
Ya başka önerebileceğiniz Telefon varmı ?Tabii ki de hayır.
Realme 6 pro ve mi note 10 lite. Samsung'dan yok.Ya başka önerebileceğiniz Telefon varmı ?
Samsung' dan.
Ya benim bu tarz markalara güvenim yok.Realme 6 pro ve mi note 10 lite. Samsung'dan yok.
Realme 6 pro da 3500tl ye düşmüş.
Realme 6 Pro alabilirsin. M51 dışında bütçene uygun başka bir Samsung cihaz almanı önermem.Ya başka önerebileceğiniz Telefon varmı ?
Samsung' dan.
Öyle düşünme. Xiaomi ve Realme'nin da kullanıcı sayısı fazla. Samsung'un sadece adı var.Ya benim bu tarz markalara güvenim yok.
Ama mesela aldım. 1 sene sonra satacam. Ama alan olmaz yani samsung piyasası iyi alıcılar var ?
Satabilirsin. Bu bütçede en iyi telefon bunlar.Ya benim bu tarz markalara güvenim yok.
Ama mesela aldım. 1 sene sonra satacam. Ama alan olmaz yani samsung piyasası iyi alıcılar var ?
Yani realme piyasası varmı ? Alsam cihazı satabilirmiyim ? MeselaRealme 6 Pro alabilirsin. M51 dışında bütçene uygun başka bir Samsung cihaz almanı önermem.
Öyle düşünme. Xiaomi ve Realme'nin da kullanıcı sayısı fazla. Samsung'un sadece adı var.
Var tabii. Sahibinden com'dan bir bak istersen.Yani realme piyasası varmı ? Alsam cihazı satabilirmiyim ? Mesela
Tabiki var, satabilirsin. İstersen aşağıdaki linkten inceleyebilirisin.Yani realme piyasası varmı ? Alsam cihazı satabilirmiyim ? Mesela
Neden fıs kalır ayıptır sorması?Realme o telefonun yanında fıs kalır. Amiral gemisi samsung m51.
Önceliğin performans ise Mi 10 Lite 5G alYa M51' den oyun keyfi alabilirmiyim.
Yani pubg ve fortnite oynayabilirmiyim.
Her yanı plastik 730g işlemcili amiral gemisi iyiymiş ?Realme o telefonun yanında fıs kalır. Amiral gemisi samsung m51.
?Realme o telefonun yanında fıs kalır. Amiral gemisi samsung m51.
Lütfen öncelikleriniz söyleyin artık ?Cihaz 1 saat 20 dakikada Şarj oluyor.
Fakat beni kaç gün idare eder
Ya samsung markasına sıcak bakıyorum.
Öncelik kamera tasarım batarya.
Ayrıca samsung un panelleri mesela. Apple samsung dan alıyor panellerini. Ek olarak 2-4 k video konusunda samsung en önde.Neden fıs kalır ayıptır sorması?
Söyledi ya arkadaş.?
Amiral gemisi?
Sizin orta segment Samsung'lardan haberiniz yok galiba.
Lütfen öncelikleriniz söyleyin artık ?