Samsung Kullananlar Kulübü

e.elagoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yegen madem öyle acıkla bana çapın yeterse asphalt 7 yi neden store dan değilde apk siteleri üzerinden indirme mecburiyeti duyuyorum yada bunun gibi onlarca uygulama var bumudur yani store kalitesi ayrıca demem o ki tr şartlarında s 3 için en üst fiat istenirken uygulama destegi olarak hakkını veremiyorlar fiat performans orantısı uyuşmuyor s 3 de......

Ne kadar saçma ve bos konusmussunuz boyle 2-3 posttur hangı sotreyı kullanıonda bulamıyorsun merak ettım ben hem apple hemde android kullanıcısıyım asphalt 7 yımı bulamadın ? gozlerde sorun var galıba google play storeyı ac bak bakayım en ustte gorucen zaten ıstedıgını

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
2 gündür kullaniyorum telefon cok iyi ama fazla bilgim yok.. odin vs diğerleri .. bana önerebileceğiniz uygulama falan varmı? alıntılayip cevap verirseniz sevinirim..

Necovergili

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende S3 allalı 7-8 ay oldu ama aranıza yeni katılıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bi samsung galaxy mini 2 kullanicisiyim viberden bi foto göndermek istedim ve viber bu konumu desteklemiyor gibi bi sorunla karsilastim bu sorunu nasil halledebiliriz yardimlarinizi bekliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S.a arkadaşlar kolay gelsin benim telefonum samsung s5610k bitane bluetooht kulaklik var nokia bh 108 diye telefonla eşleştiriyorum sorunsuz eşleşiyar fakat müziği açtiimda ses telefondan cikiyor müziğin altinda seçenekler bluetoth stereo kulakliğa aktar dediğimde blutoth ariyor hiçbir cihaz bulunamadi diyor

yardimlariniz için şimdiden teşekkürler

Busra50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 9 aydiir samsung galaxy s2 kullaniyorum ve cok memnunum tek sorun sarj hemen bitiyor :D

mcfilay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birkaç hafta önce Ace 2 aldım. Java işletim sistemli telefon devrini kapattım şükürler olsun. Android>dünyadaki diğer şeyler. :D

keremyilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bir iphone kullanicisi olarak ilk kez andorid denemek istedim ve 24 ay kontratli s 3 aldim almaz olaydim sacka sapan bi telefon kim ne diyosa hikaye o paranin hakkini uygulama olarak veremiyor store diye bi sacmalik var apk olarak olan uygulama storeda yokk ...i phone 5 cikana kadar katlanirim bu sacmaliga fakat 5 cikinca kimse beni tutamaz ..ml

Senin ki IPhone'a karşı duyduğun bir aşk.
Bende elime IPhone alınca böyle bir düşünceye varmıştım:)

Marketler ile ilgili bir eleştiri yapmışsın, bende şöyle söylemek istiyorum. İki tarafında avantaj ve dezavantajları bulunmakta.

Android adı altında ki bütün marketlerde her türlü uygulama ücretsiz. Ücretlilerde elbette ki ücretsiz yapılabiliyor :)
IPhone'da ise çoğu uygulama ücretli, JailBreak yapılmış olsa bile onun da kötü bir yönü var Home tuşu bozulmasa ve telefon çökse JailBreak diye garantiye bile kimi zaman girmiyor.

IPhone marketinin güzelliği ise şu uygulamalarda tek bir reklam yok ve virüs riski 0, Android'de ise programını kurmadan reklamları engelleme imkanı yok ve virüs ihtimali yüksek.

Her iki tarafa göre de dediğim gibi; avantaj ve dezavantajlar mevcut. Ama gelip de dezavantajları yazarsanız ve bir açıklama yapmadan "saçma, saçmalık, aptalca" gibi yazılar yazarsanız ağzınızın payını forum sitesi de olsa başka bir yerde olsa alırsınız :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşilar 2 gun önce galaxy s3 aldım yurt dışından kutuyu kendi elimle actım 1. gun 1 saatligine telefonu denemek içim konuştum sorun yoktu 2. gun telefonum cekmemeye başladı acil arama yazıyor aradan 2 - 3 saat sonra tekrar cekmeye başladı problem nerede

S

SDN Okuru

SDN Okuru
öncelikle selamun aleykum arkadaşlar benim telefonu herzamanki gibi şarjı bitene kadar oynadım akşam taktım sabah baktım tuşa basılı tuttum açilmadi titreme geliyor ve olduğu gibi kalıyor bunun sebebi ne olabilir cevap verirseniz sevinrim bu arada telefon galaxy advance

NOTE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar galaxy note için 4.1.2 romunu yüklemiştim ve 3-4 hafta kullanmıştım ve bir gün telefon kitlendi ve bir daha açılmadı şuan telefon açılırken telefonun markası yazıyor ve orada kalıyor bir servise götürmüştüm beceremediler ve anakart değişmesi lazım dediler gerçekten anakartlık mıdır.? Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim..

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
rootlu ise recoveryden değilse download moddan rootlayarak ya da güncel bir firmware sürümü yükleyerek bir deneyin. eğer açılırsa bi problem yoktur ki tecrübelerime göre :) açılır

NOTE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O konulardan hiç anlamam ama download moda geçmiyor telefon

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar samsung galaxy s3 telefonu asphalt 7,nova 3,real racing 3 gibi yüksek grafikli oyunlarda kasma yaşadiniz mi hiç ? Almayi düşünüyorumda oyun performansi benim için çok önemli hiç hafif kasma bile olmadan oynaniliyor mu ?

sinco333

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yakın zamanda samsung galaxy s3 telefonunu almayı düşünüyorum da oyun performansı benim için çok önemli.asphalt 7 , nova 3 , real racing 3 gibi oyunlarda çok hafifte olsa bile kasmadan oynanılıyor mu ?lütfen bu oyunları s3 telefonunda oynayan kişişler yorum yapsın.

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar yakın zamanda samsung galaxy s3 telefonunu almayı düşünüyorum da oyun performansı benim için çok önemli.asphalt 7 , nova 3 , real racing 3 gibi oyunlarda çok hafifte olsa bile kasmadan oynanılıyor mu ?lütfen bu oyunları s3 telefonunda oynayan kişişler yorum yapsın.

gönlün rahat olsun kaldırıyor ;)

Asphalt 7 ; http://www.youtube.com/watch?v=D7cIIa2EW4U

Nova ; http://www.youtube.com/watch?v=hGbjRGXPEdk

Real Racing 3 ; http://www.youtube.com/watch?v=JMpU88iwogU

bu telefonun kaldıramayacağı birşey yok :) s3 mini novada kasıyor ama.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=337357]vasooo[/MENTION] kardeş S3 mini var bende bir şey sormak istiyorum.Ben telefon ile bağlantı kablosu ile bilgisayara bağlanıp ordan oyun indiremez miyim ? İlla telefonda net mi olması lazım ? Birde oyunu nasıl hafıza kartına kuracağım ?

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
@vasooo kardeş S3 mini var bende bir şey sormak istiyorum.Ben telefon ile bağlantı kablosu ile bilgisayara bağlanıp ordan oyun indiremez miyim ? İlla telefonda net mi olması lazım ? Birde oyunu nasıl hafıza kartına kuracağım ?

indirebilirsiniz hatta bende çook önceden nokia 6300 vardı usb kablosu ile pc den oyun indirip kablo yardımıyla telefonda çalıştırabiliyordum :) fakat nasıl yaptığımı ise malesef hatırlamıyorum.evinizde hiç modem yok mu kablosuz ? telefonun wifi özelliği ile bağlanabilirsiniz tabi varsa.hafıza kartına ise dediğim gibi usb kablosunu bağlayıp oradan hafıza kartına aktarabilirsiniz.benim anlamadığım neden hafıza kartına kurmak istemeniz :D

onder0326

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba S3 telefonuma gelen son güncellemeden sonra şarz sorunu yaşıyorumdün sıfırladım ayarları ama yinede dün gece yatarken şarzım&98 di sabah kalktığımda %30 ki dünkü sıfırlamadan sonra telefonumda uygulama bile yoktu yinee şarj bitti.Ayarlardan pil eceneğine girdiğimde medya isminde bi uygulamanın% 60 şarj tükettiğini gördüm tıkladığımda ise com .sec.android.providers.downlands DRM korumalı içerik deposu indirilenler diye bir yazı var bu nedir bilen avrmı başka bir s3 e baktım bu şekilde şarj tüketen bir uygulama yoktu lütfen yardımm.

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Dün itibari ile Hepsiburadan note 2 siparişi verdim... Umarım sorunsuz cuma günü elime ulaşmış olur!

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Galaxy Note a güncelleme geldi. Şu an 4.1.2 de.

yusufatas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3 kullanıcısıyım s3'ün kamera yazılımı en kötü serisi yani zdf bu yazılımı gdf serisi yapabilir miyim yapabilirsem nasıl yapabilirim

hllksck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bende s2 var yere dustu ekranda herhangı bır kırık cızık yok ama ekran gelmıyor telefonu acıyorum ses gelıyor herhangı bır goruntu cıkmıyor garantıye gonderırsem sızce karsılarmı ucretı ?

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar bende s2 var yere dustu ekranda herhangı bır kırık cızık yok ama ekran gelmıyor telefonu acıyorum ses gelıyor herhangı bır goruntu cıkmıyor garantıye gonderırsem sızce karsılarmı ucretı ?

bataryayı tak çıkar yaptınız mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxy gio kullanıcısıyım telfonuma çoook hızlı dokundular bir sorun olurmu

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kadıköyrap cok şarj yemez mi o duvar kağıdı ... ayrica s2 si dusen arkadas garanti karsilamaz onu dusme sonucu icten bir parca da sorun olmustur