Samsung Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar s3 mini kullanıyorum bir sorunum var mobil veri çalışmıyor bugune kadar sorunsuz çalısıyordu son 2 gündür çalışmıyor ayarlarına baktım sorun yok gibi fakat mobil veri açılmıyorum ne yapabilirim sorun nedir biraz bilgi verir misiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Anlaşılan buradaki arkadaşlar servis ve samsung müşteri temsilcileri ile şimdiye kadar pek irtibata geçmemişler. Garanti kapsamında cihazınız bozulur ve müşteri temsilcileri ile irtibata geçerseniz, sizi potansiyel bir yalan makinası olarak değerlendirme ihtimali çok ama çok yüksektir. Reklamlarından dolayı büyük zannettiğiniz firmanın arkasındaki kahramanlar sandığınız gibi değiller. Benden söylemesi

cpt_nofear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar 3 gün önce yurtiçi kayıtlı note 2 cihazıma nasıl olduysa 4.3 geldi ama bazı kasmalar meydana geldi geri 4.1 e dönüş yapabilrimiyim ? garantide falan sıkıntı cıkarmı

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Note 3 ün LTE olmayan N9000 veriyonuna ne diyosunuz ? 5S e karşı alınmalımıdır ?

free02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung note 3 alıcamda note 3 de ağır çekim varmı iphone 5 gibi?

memocan974

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elefonu henüz yeni aldım.Bilmiyorum baska birisindede bu sorun var mı, araştırdım pek göremedim.
Duvar kağıdı yaparken kırpma çıkıyor kırpıyorum oluyor tamam ondan pek bir rahatsızlığım yok.ama kilit ekranın duvar kağıdına galerideki resimlerden birini koyamıyorum.
Ayarlar-ekran-duvar kağıdı- kilit ekranı(veya ana ve kilit ekranı) diyorum. yine kırpma çıkıyor.Kırpıyorum ve kırpma kaydedildi diyor.Ama kilit ekranı duvar kağıdı değişmiyor, sadece o resmi kırpıp yeniden kaydediyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba ben galaxy s3 kullanıyorum telefonumu sıfırladım ve açtığımda telefonum türkçe değildi dil seç işitme engellisiyseniz aşağıdaki erişebilirlik butonuna basın diyordu birde ekranın üzerinde herhangi bir yerde dikdörtgen çizerek talkbacki etkinleştirebilirsiniz falan yazıyordu ama hiçbirine tıklayamıyorum tıkladığımda ekranın etrafını sarı bi çizgi sardı ve garip uyarı sesi çıktı ne yapmalıyım bana yardımcı olur musunz lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam arkadaşlar. Bende Galaxy Note II var ekranı kırıldı:cursing: dokunmatik çalışmıyor ve görüntü yok. Note 3 aldım :clap: ve diğer telefondaki dosyalarımı (resim, müzik vs) yeni telefonuma aktarmak istiyorum. bilgisayara bağlıyorum ama model kilidini açmadan belleğe erişemiyorum. Nasıl erişebilirim kilidi açmadan? ve ekran değişiminde masraf ne olur? ereştırdım en az 400 dediler. Yardımcı olabilir misiniz?:helpsmilie:

OttoMan63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni bir tane telefon alıcağım hangisini önerirsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung Arabistan açıklama yapmış, Samobile'den de görebilirsiniz. S3 için KitKat deneniyor. Önümüzdeki ay sunulacakmış.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkaadaşlar benim telefon galaxy mega şifremi unuttum açamıyorum ne yapabilirim

tibies

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
S3 te tus kilidi yavas aciliyor ? Ayni sıkıntı ile karsilasan varmi

tyfr1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s4 mini kullanıyorum 10 numara 5 yıldız. Birtane hatası olmaksızın istediğim uygulamayı açıyor ve kasma donma vs. hiçbirşeyde olmuyor.

muratcelik801

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 lerde android 4.3 ile birlikte tus kilidi ve müzik calarda donmalar oluştu tek sıkıntısı bu 4.3 ün diğer her yönüyle on numara :)

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
s3'e s5'in rom'unu yükledim süper oldu :). Beta versiyonu olmasına rağmen yinede güzel çalışıyor :) Tavsiye ederim :)

maho502

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benimde bi sorunum var note 2 kullanıyorum mobil ağa bağlı iken foursquare facebook instagram vb uygulamalardan bildirim gelmiyor wifi ağına balandığım an bildirimler doluyo mobil ağa bağlı ikende nasıl bildirim alıcam düzeltmeme yardımcı olabilirmisiniz?:(:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende galaxy s5 var telefonu format attım sonra sım kart taktım telefonu açtıgımda 3g olmuyor 4g olarak kalıyo neden acaba ?

Beware90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese İyi Akşamlar Ben Şu Anda Aktif Olarak S5 Kullanıyorum Ve Takılmalar Yaşıyorum Android 4.4.2 Yazısına Tıkladığımızda Çıkan K İşareti Takılıyor Ve Durduk Yere Uygulamalar Çalışmayı Durduruyor Touchwiz Ana Sayfa Dahil Yardım Edebilirmisiniz