Samsung J7-2016 Ön Kamera Sarı Renk Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BJKolik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Herkese iyi akşamlar. Elimizde bir tane Samsung J7 2016 cep telefonu var. Son zamanlarda selfie modunda yani ön kamerada bariz bir sararma var. Görüntülü konuşmada bile sarı renk belirgin. Kamera ayarlarını sıfırladım ama çözüm bulamadım. Ne yapmam gerekiyor?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Garantisi varsa servise gösterin (ki vardır) bizim bir çöüm bulabileceğeğimizi düşünmüyorum.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Sorun kronik yazılımsal olsa bambaşka bir şey olurdu en iyisi garantiye götürmek

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Bende öyle bir sorun baş göstermedi.Ayrıca bence format reset gibi işleri servis çözüm bulamadıysa uygulamak gerekir.Üstelik çözüm bulursanız sonrasında yazarmısınız benim veya başkasının başına gelirse diye.Etiketlersen sevinirim.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Bende öyle bir sorun baş göstermedi.Ayrıca bence format reset gibi işleri servis çözüm bulamadıysa uygulamak gerekir.Üstelik çözüm bulursanız sonrasında yazarmısınız benim veya başkasının başına gelirse diye.Etiketlersen sevinirim.
Şu an için araştırma içindeyim herhangi bir müdahalede bulunmadım telefona aldığım yer ile görüşüp ona servise gönderebilirim. Yaptığım iş ve işlemler ile ilgili buradan bilgi paylaşımında bulunurum.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Şu an için araştırma içindeyim herhangi bir müdahalede bulunmadım telefona aldığım yer ile görüşüp ona servise gönderebilirim. Yaptığım iş ve işlemler ile ilgili buradan bilgi paylaşımında bulunurum.

Yaşadığınız sıkıntı yaygın olsaydı bulup söylerdikte kimseden bu konu hakkında ses çıkmamış en iyisi telefonu servise götürüp olumlu sonuç elde edebilmek

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Yaşadığınız sıkıntı yaygın olsaydı bulup söylerdikte kimseden bu konu hakkında ses çıkmamış en iyisi telefonu servise götürüp olumlu sonuç elde edebilmek
Nette bu sorunun kronik olduğu yönünde bilgiler edindim. Ama dediğiniz gibi en iyisi servise göndermek sanırım.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Saolun