Samsung gs2 mi htc sensation mu evo 3d mi alsam yoksa iphone 5 i mi beklesem???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan morte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
çekim yaptığı kamera farklı çünkü galaxy s2 diğer elinde.ayrıca galaxy s2 nin kamerası 1080p hd video çekiyo bu kadar kalitesiz bir video çekmez

arkadaşım hem diyorsun ki çekim yaptığı kamera farklı hem diyorsun galaxy s2 bu kadar kalitesiz çekmez. sana kimse kalitesiz çekiyor dememiş ki. pembe ışık hatası var demiş. bu bilinen birşey. bir kaç forum araştırdığında karşına çıkabilen bir sıkıntı. he her s2 de yoktur da üç beş tanesinde vardır. ama bu büyük bir sorundur bana göre çünkü insanlardan yüklü miktarda para talep ederek ürün satıyorsanız kusursuz olmalısınız. apple'da da var aynı sorun. fabrika çıkışlı olarak ses çıkartmayan cihazlarla dolu ortalık. ama satarken 2000 lirayı istiyorlar sizden.

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Aradığın tüm cevapları o videoda bulabilrsin.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
neyse yanlış anlaşılma oldu sanırım. yani burada amaç durduk yere bi markayı kötülemek değil. kamera kalitesine laf atmak da değil. birbirimize yardımcı olmak sa buradaki amaç hatayı, kusuru, eğriyi, doğruyu göstermemiz gerekir. burada da s2'nin kamerasında var olan (her telefonunda vardır demiyorum) bir sorundan bahsediyoruz ki almak isteyen arkadaşlar ona göre tedbirli davransınlar diye.

morte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar s2 alıp ona spb mobile shell 5 port etsem sizce sensationun sense arayüzüne rakip olabilir mi??

erkek2

Asistan
Reaksiyon puanı
1
basligi acanla ayni durumdayim. galaxy 2 yi coktan alirdim ama söyle bir alici gözüyle bakinca almamaya karar verdim. neden? bundan 10 yil yada 5 yil öncesini ve 1 yil öncesini düsünüp son 1 yilda telefon teknolojisinin ne kadar hizli büyüdügü cok acik. birkac ayda bir ardi ardina birbirinden iyi telefonlar cikiyor. galaxy 2 nin youtubeda türkce degerlendirmesi var. ilk 3d telefonu cikmis. ilkler gelistirme asamasindadir tavsiye etmem. uzun sözün kisasi iphone 5 i bekle. baska telefonlar da cikar. sonra istedigini sec begen al. galaxy 2 elinde kalmaz hic degilse ;)

önemli olan 1 tane telefon alma hakkin oldugunu unutmamak. alacagimiz telefon hem pahali olacak hem de birkac yil kullanacagiz.

türkiyeye biraz gec geliyor ve daha pahali oluyor. galaxy 2 hafif ve iyidir. yada baskasini alabilirsin.

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
1600 lira verebiliyosan ver SGS2'ye, şahsen ben veremezdim.

muco678

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunu duymamıştım, bu kötü bir haber oldu, tabiki sadece bir video ile kıyaslamak ne kadar doğru olur bilememde... test eden birisinden inceleme almak lazım, eğer kamera kötüyse bu şekilde iyi bir haber değil.
Evet arkadaşa katılıyorum piyasada milyonlarca GS2 var ve arada bir kaç tane hatalı olabilir.Ben bizzat bakmıştım öyle bir sorunla karşılaşmamıştım.3D ye gelince bence de çok erken Samsung yapana kadar 3D yi bekliyeceğim.

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
neyse yanlış anlaşılma oldu sanırım. yani burada amaç durduk yere bi markayı kötülemek değil. kamera kalitesine laf atmak da değil. birbirimize yardımcı olmak sa buradaki amaç hatayı, kusuru, eğriyi, doğruyu göstermemiz gerekir. burada da s2'nin kamerasında var olan (her telefonunda vardır demiyorum) bir sorundan bahsediyoruz ki almak isteyen arkadaşlar ona göre tedbirli davransınlar diye.

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/videolari/hd/Samsung-Galaxy-S2-HTC-Sensation-ve-LG-Optimus-2x-karsi-karsiya.htm#

v
ideonun altındaki yorumlardaki resimlere bak :)

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
resimlerde ne var pek anlayamadım.. değerli var kıh kıh gülüyor eğer oysa ne alakası var hiç bişey anlamadım.

eoktay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
arkadaşım burda videoyu çektiği kamera başka bir alete ait. galaxy s2 ile alakası yok

arkadaşlar böyle bir pembelik sorunu gerçekten var bende de galaxy s2 var ama aldığıma pişmanım bide daha dün gece başka bir başlıkta belirttim telefonda wi-fi problemi var.ayrıca şunu da belirteyim telefonum turkcell den alınma orjinal romuyla kullanıyorum ama problem çok iade alacaklarını bilsem iade ederim daha 15 gün oldu alalı.

bykonfizik

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle merhaba...

Bende ikilimde kalmıştım Gs2'mi alsam Sensation'mı alsam diye sonuç olarak ikisinide kullanmadan karar veremedim.
Velhasıl gittim Sensation aldım öncelikle şunu belirteyim GS2 harika ince lakin plastik bir yapı var ve eline aldığında hiç kaliteli gibi durmuyor, fakat gayet hızlı ama 15-20 dakka kurcaladıktan sonra telefonun arkası hemen yanmaya başlıyor bu gibi önemsiz problemleri var.
Sensation ise eline aldığında baya baya kaliteli duruyor yekpare bir aluminyum gövde var ve muthiş kullanım kolaylığı sağlıyor, sense 3.0 arayüzü bence harika olmuş zaten o olmasa telefon çekilmez.Sensation'daki tek sıkıntım ram konusu oldu 768 mb yazan ramin toplam kullanımı 558 mb ve bu çok sıkıcı bir durum, belki başka bir ayarı vardır. İphone 5 'i bence en güzel şartlarda şubat gibi anca alırsın bence bekleme.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
arkadaşlar böyle bir pembelik sorunu gerçekten var bende de galaxy s2 var ama aldığıma pişmanım bide daha dün gece başka bir başlıkta belirttim telefonda wi-fi problemi var.ayrıca şunu da belirteyim telefonum turkcell den alınma orjinal romuyla kullanıyorum ama problem çok iade alacaklarını bilsem iade ederim daha 15 gün oldu alalı.

Bu wifi problemi sanırım giodada vardı, hala çözemediler galiba !!!

iade alırlar dostum eski romunu yükle .

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3

sony ericsson'da yazılım sıkıntısı vardı bir dönem. o dönemde çıkan her modelde bu sıkıntı yaşanırdı. kapanıp açılma, sim kartı tanımama, ekranın ışığının gidip gelmesi vs. vs. gibi. bu aralar da samsung modelleri hakkın da wifi sonunu çok duymaya başladım. galaxy gio kullananların büyük çoğunluğu bu sorunu yaşıyor. galacy ace kullananlardan da duyuyorum bu aralar. en sonunda da galaxy s2 de bu sorun çıktı ortaya. bunu hem kullanıcılardan hem de haftasonu ziyaret ettiğim vatan bilgisayardan duydum. her zaman diyorum samsung malesef eski sağlamlığını kaybetti. fiyatı yüksek smartphone'lar üretiyor fakat kalite malesef o kadar yüksek değil artık..

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
şayet büyük bir ekran diyorsan htc sensation, 3d film izlemek oyun oynamak diyorsan optimus 3d, ince kibar bir telefon olsun diyorsan lg optimus black, iphone tutkunu ise iphone5 i beklemeni tavsiye edebilirim... tabi bütçe önemli ve belirli ise içlerinde en uygun olanı optimus black en pahalı olanı da haliyle iphone5 :)

eoktay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bu wifi problemi sanırım giodada vardı, hala çözemediler galiba !!!

iade alırlar dostum eski romunu yükle .

orjinal rom var zaten üzerinde ama iade alacaklarını sanmıyorum tamiri de mümkün değil bugün samsung la görüştüm iphone ve htc nin çektiği yerde galaxy çekmiyor dedim eleman da sonuçta wi fi çalışıyor az çekiyosa wi fi modülünün ancak bu kadar çektiğini ve yapacak bişey olmadığını istersem servise yollayıp kontrol ettirebileceğimi söyledi.türkçe meali şu anca bu kadar çekiyor servise yollasanız da bu bir arıza olmadığı için iade ya da değişim yapılmaz :)

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Ben HTC Sensation almayı düşünüyorum.Kullanıp yorumlayacak olan var mı acaba :) Burda herkes galaxy s2 al demiş ama HTC Sensation'dan ne fazlası var ki?

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2

ben s2 de o sorun yok demiyorum videodaki kamera s2 değil diyorum

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
htc evo al gitsin gerisi hikaye.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
[video]http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/HTC-Sensation-En-guclusunu-isteyenlere-video-inceleme.htm[/video]

çok iyi bir inceleme.

samedsymn

Asistan
Reaksiyon puanı
0

---------- Post added at 18:22 ---------- Previous post was at 18:15 ----------

ben de htc sensation ve galaxy s2 arasında kaldım s2 yi 1-2 saat kurcalama şansım oldu ve çok beğendim hızına hayran kaldım sensation ise cok hoş yekpare aliminyum, yüksek çözünürlük ekran ama lcd ekran olması bence dezantaj süper amoled+ çok daha canlı renklere sahip ne yapcam bilmiom çok kararsızım

morte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sonunda telefonumu buldum hepinize teşekkürler :D

Onur2x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sg2 en kral telefon hız ve kameradaki resim ve video cekimleri mükemmel pembelik falan sorunu bendede yok telefonun tek eksi yanı bence 1080p video izlerken ısınıyor biraz ama bud anormal yani telefena kocaman bi fan takılacak hali de yoktu.. Yazılımalrla bazı sorunları gideriliyor cihazın sorun yaşayanlar yeni rom yuklesinler

osman1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bnce evo 3d arastırdmm s2 gerekszz seylerde gecio 1 bicim ve göruntude 2 hafızada(hafıza cok onemlı deıl o kdr para vern hafıza kartıda alır ) evo ise en onemlılerden 1 i olan islemcide daha iyi android2.3.4 digerlerinde ise berabereler apps and camera