- Reaksiyon puanı
- 708
ekran büyüyecek çözünürlük artcak kamera daha iyi olcak işlemci 2 kat daha hızlı olcak (her yeni modelde 2 kat artıyor).. yenilikler şimdilik bunlar gibi ama yeni şeyler gelirmi bilmem....Hmm doğru söylüyorsun pek bilmiyorum İphone'a yeni geçeceğim, yok 6s beklemiyorum zaten, İphone 5s almalımıyım yoksa İphone 6'yı mı beklemeliyim ? Bana İphone 6'Yı beklemem için geçerli nedenler lazım soru o.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Çok iyi açıklamışsınız durumu teşekkür ediyorum, beklemem için birçok geçerli sebep sundunuz peki ama ne kadar daha bekleyeceğim, eylül ayında satışı yapılacak deniyor ama kaynaklar Resmi değil yani Apple'ın açıkladığı bir tarih yok sadece Apple'a yakınlığı olan kuruluşların açıkladığı bilgiler ve sanırım Apple genelde ya Haziranda yada Eylül'de satışa çıkarıyormuş yeni telefonları o sebeple öyle diyorlar.
Birde size sormak istediğim, şuan 2000 TL'Ye İphone 5s alsam, çok temiz ve titiz bakıp 2 ay sonra ne kadar fiyata satabilirim ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Mükemmel özetlemişsiniz gerçekten harikasınız.İşte bende tam olarak 5s aldığımda ve 2 ay sonra İphone 6 çıktığında "Tüh keşke 2 ay daha bekleseydim, hem şarjı çok gidiyor hemde ekranı daha büyük" demek istemiyorum.E gözükende İphone 6'da bu iki özelliğinde yükseltileceği ve yeni bir çığır açılacağı yönünde.O zaman İphne 6'yı beklemek daha cazip geliyor birde kesin olarak satılacağı tarihi bilsem çok daha iyi olacaktı.