Hangi sürümü yüklediniz ?face unlock yok bendede
Hangi sürümü yüklediniz ?
Şuan ben RC1 Kullanıyorum Faceunlock var ve gayet stabil çalışıyor.
RC1 kullanıyorm bende ve superuser da çalışmıyor sanırım Titanium Backup a sormadı ve decline gözüküyor.
Yüklemeye çalıştım ama yüklenirken ekran takıldı daha sonra Telefon BRICK oldu. Saatlerce uğraştıktan sonra Odin ile eski Andorid yüklemeye çalıştım. Yanlışlıkla Galaxy s2 nin BootLoader'ni yükledim sonra telefon tamamen kapandı hiç bir şey çalışmıyor. Ne yapacağımı şaşırdım kaldım. Telefonun garantisi daha var. öğrendiğim kadarıyla FULL BRICK oldu. Anlamayan bir teknik servise gittim bana telefonun tamamen yandığını söylüyor ama inanasım gelmedi.
Pili çıkardım bekledim ve her seyi denemedim olmuyor. Acil yardımlarınızı bekliyorum.
Malesef şuan onun için bir çalışma yok ama olacaktır muhakkak.Galaxy SL i9003 için uygulanabilir mi bu adımlar?
Download moduna da mı giremiyorsun ?Yüklemeye çalıştım ama yüklenirken ekran takıldı daha sonra Telefon BRICK oldu. Saatlerce uğraştıktan sonra Odin ile eski Andorid yüklemeye çalıştım. Yanlışlıkla Galaxy s2 nin BootLoader'ni yükledim sonra telefon tamamen kapandı hiç bir şey çalışmıyor. Ne yapacağımı şaşırdım kaldım. Telefonun garantisi daha var. öğrendiğim kadarıyla FULL BRICK oldu. Anlamayan bir teknik servise gittim bana telefonun tamamen yandığını söylüyor ama inanasım gelmedi.
Pili çıkardım bekledim ve her seyi denemedim olmuyor. Acil yardımlarınızı bekliyorum.
Download moduna da mı giremiyorsun ?
dikkat edin "brick" olmasın telefon. Ben ICS 4,0 yüklerken Galaxy Ace elimde kaldı da![]()
Arkadaşlar merhaba,
paylaşımlar için çok teşekkürler. bende paylaştığınız ics yi yükledim ufak tefek eksiklikler dışında rom güzel, stabil çalışıyor. yalnız bir sorum olacak, önceki sürümde (2.3.5) yüklediğim oyunları veya bazı uygulamaları markette göremiyorum. market enabler programın değiştirme yapmak istediğimde "marketenabler has been denied superuser permission" hatası alıyorum. sanırım engelleniyor. bunun bir çözümü varmıdır acaba.