Emre Kux351
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 20
Sabah gazetesi yapmış o haberi ama sanmıyorum doğru olduğunu. Doğru olursa çok iyi olur ama ?
takvim,teknolojioku,sozcu haberi yapan diğer sitelerSabah gazetesi yapmış o haberi ama sanmıyorum doğru olduğunu. Doğru olursa çok iyi olur ama ?
Hangisi kurban seçilecek?Arkadaşlar yarın sabah bile gelse hanginiz hemen yükleyecek? hemen kurucak olan babayiğit bi tecrubelerini paylaşsın burda
Kendimi sizin için feda edeceğim ?Hangisi kurban seçilecek?
S9 serisinde batarya sorun olmuştu bizde de büyük ihtimalle öyle olurbakalım ilk sorun ne olcak
Tecrübelerini paylaşmayı unutma dostumKendimi sizin için feda edeceğim ?
1 şubat ve hala güncelleme yokTecrübelerini paylaşmayı unutma dostum
Bu hafta içinde de gelmezse zaten 15 şubattan önce gelmez note 9 a yapılan ayrıcalığı s8 e yapmaz büyük ihtimal samsung1 şubat ve hala güncelleme yok
Evet öyle olucakmış. Artık aylık guvenlik güncellemeleri 1 yıl sonra onu vermeyi kesicek. O yüzden bu güncellemede verebildiği kadar özellik verse iyi olucaktı ama kamera da hiç bir yenilik getirmemiş. Görsel zeka yok. Portre modu falan gelir diye umuyordum o da yok. Sadece arayüz ve pil ile ilgili detaylı ayarlar ve dolby atmos. S8 e haksızlık yaptı samsung bence onca telefon da portre modu varken Amiral gemisi bir telefona bunu vermedi, tek kamera olabilir ama google pixel 3 tek kamera ile neler yapıyor neler.Zaten güncelleme s8 ve s8plus alacağı son büyük güncelleme olur
Bu google camerayı play store den bulamadımÖyle kameraya portre gelebilirdi ama bunun da çözümü var "google camera" şuan piyasadaki telefonlarla eşdeğer portre fotoğraflar çekebiliyorum görsel zekada haklısın ama
Bu videodan indirmiştim bende geçen sene açıklamalarda link var apk olarak kuruyorsun dosyayı yükledikten sonra da ilk ayarlamları falan bu videoda gösteriyorBu google camerayı play store den bulamadım
O uygulamanin zaten tonla ayarı yapılıp kullanılıyor. En iyisi o kadar oluyor diye biliyorum. Çok karmaşık bir uygulamaArkaplanı çok aşırı bulanık yapmıyor onun ayarı var mı?
Hocam şöyle diyim ben bu videodaki gösterilen her ayarı aynen yaptım hani dersen nasıl çekiyor arkadaşımda huawei p20pro var onunla portre modlarını karşılaştırdık ben google camden çektim benim çektiğim portre fotoğraflar daha güzel (gündüz ve ışığın ters gelmedigi zamanlar)Arkaplanı çok aşırı bulanık yapmıyor onun ayarı var mı?
Bu google camerayı play store den bulamadım
Ghost screen yaşadım. Ancak sonra telefonun ekranı kırıldı kasko ya verdim ekran değişince gitti doğal olarak. Şuan hala bisi yok hayırlısı. Aslında ghost screen o kadar kolay olmuyor ekran parlaklığını otomatiğe ayarlayinca bisi olmuyor. Ama dikkatli olmak lzm tabikideArkadaşlar s8 alacamda uzun zamandir kullanan varmi onerirmisiniz ghost screen yasayan varmi
1 bucuk senedir kullanıyorum cihazı ghost screen klavye tarafında çok çok az var yani neredeyse belli değil. 3 veya 4. sene de belli olur diye düşünüyorum. Fakat benim kamerası hoşuma gitmiyor s8 in. Kamera kalitesi ilk aldığım gün ile alakası yok çok bozuldu nedenini bilmiyorum.Arkadaşlar s8 alacamda uzun zamandir kullanan varmi onerirmisiniz ghost screen yasayan varmi
Her yerde batarya daha iyi olacak deniyordu, S9 serisinde batarya hızlı bitiyormuş ama Note9 da öyle bir sorun yok henüz. S8 in zaten çok hızlı bitiyor daha ne kadar hızlı bitebilir bilmiyorum. Ama o kadar pil üzerine özellik getirip pil hızlı biterse çok saçma olur bir kere karanlık tema var bu ekstra tasarruf demek ama hala pil de sorun varsa 2. Ek güncelleme ile düzeltmeleri lzm ama Samsung hala S9 serisine öyle bir güncelleme vermedi. Bakalım bizde ne olucakAndroid 9da note 9 ve s9larda oreo gore pil cabuk bitiyormuş gelirse hemen geçmeyeceğim geçen olursa pil durumu hakkinda bilgi verirse bizde bilgilenelimde ona göre yukleriz
Ayni sorun note 9 var. Note 9 kullananlar kulübünü okursan orda tartisilmiz oreo 8 saat ekran alirken android 9da 3 saat düştü diyorHer yerde batarya daha iyi olacak deniyordu, S9 serisinde batarya hızlı bitiyormuş ama Note9 da öyle bir sorun yok henüz. S8 in zaten çok hızlı bitiyor daha ne kadar hızlı bitebilir bilmiyorum. Ama o kadar pil üzerine özellik getirip pil hızlı biterse çok saçma olur bir kere karanlık tema var bu ekstra tasarruf demek ama hala pil de sorun varsa 2. Ek güncelleme ile düzeltmeleri lzm ama Samsung hala S9 serisine öyle bir güncelleme vermedi. Bakalım bizde ne olucak
---- Mesajlar birleştirildi ----
Ben geldiği gibi yüklemeyi düşünüyorm herhangi bir olumsuzlukta buraya bildiririm
Android pie oncesi sessizlik hakim
Ya bildirimi görünce güncelleme geldi zannettim?