Bataryayı unutma.
2 gundur %1 kadar kullanıyorum daha kapanmadı %10larda falan. 5.5 saat ekran aliyorum surekli olmaya baslarsa hemen servise goturcem
Bataryayı unutma.
Batarya günden güne daha kötü oluyor pie geldikten sonra sıfırlayacağım umarım birazda olsa düzelir.
Aynen ama benim telefon ilk aldığımdan beri böyle hiç o kadar yüksek ekran süreleri almadım ama ben telefonu hep en yüksek ayarlarda kullanıyorum hiç birseyden kısmıyorumTelefon aldigimda ilk android 7 idi 8 -9 saat arası ekran aliyordum dediler android 8de batarya daha uzun gitcek 5.5 -6 saat düştü şimdi android pie daha iyi olcak diyorlar sonumuz hayirola
Bide sifirlamaktan kastın ne rest mi atcan telefona
Hiç iyi yapmıyorsun hocam . Ekran yanması ile karşılaşabilirsiniz . Ekran ışığını kastediyorum.Aynen ama benim telefon ilk aldığımdan beri böyle hiç o kadar yüksek ekran süreleri almadım ama ben telefonu hep en yüksek ayarlarda kullanıyorum hiç birseyden kısmıyorum
WQHD de kullanmak gereksiz zaten destekleyen uygulama çok çok az film izlenecekse filan o kalitede gerektiği zaman açılabilir onun dışında boşuna şarj yiyor.
İki çözünürlükte de kullandım ve uzun süreli ekran kullanımında çok rahat 1 saate yakın fark oluyor sırf bunun için 3-4 kez takip ettim ancak normal kullanımda günde 2 saat ekrana baktığın zaman kayda değer fark yok.WQHD ve FHD ayni sure ekran aliyorlar sehir efsanesi onlar
Yok parlaklığı hep otomatikte kullanıyorum zaten istesemde full parlaklıkta kullanamam ekran çok parlak bir süre sonra göz yoruyor 2 sene olacak kullanalı çok şükür hiç bir yanma yok ekrandaHiç iyi yapmıyorsun hocam . Ekran yanması ile karşılaşabilirsiniz . Ekran ışığını kastediyorum.
Evet gelecek ama o özellik sadece kulaklıkla çalışacak dışarıya sesi desteklemiyorDolby atmos geliyor mu 9.0 pie güncellemesi ile? Qualcomm lu cihazlara zaten 8.0 oreo ile gelmişti. 9.0 ile de Exynoslu cihazlara mı vericek?
aynı olmazı imkansız özellikle oyun oynayanlar için yüksek çözünürlükte gpu daha çok zorlanacağından performans ve enerji kaybı olacaktır.diğer hafif uygulamalarda da fark olacaktır ama dişe dokunur bir fark olacağını sanmıyorum.sorun şu ki fhd ile wqhd arasında bukadar ufak bir ekranda ben farkı anlayamıyorum.anlayabilenler tercih edebilir tabikiWQHD ve FHD ayni sure ekran aliyorlar sehir efsanesi onlar
Normal . Edge ekrandan kaynaklanıyorBeyler beyaz isikta edge tafalardan yesil isir gibi hafif bir isik geliyo 45 derece aciyla bu normalmi?
8 ay kadar önce benimde telefonumun soketi resmi serviste garanti kapsamında değiştirildi ve ben özellikle bir kaç kez sordum telefon açıldığı için su geçirmezlik garantisi bozuluyor mu diye kesinlikle öyle bir durum söz konusu değil garantisi devam ediyor dendi bilginize.samsung değiştirdi soketi orjinal servisi fakat su geçirmezlik devam ediyormu bilemiyorum bence etmez arka kapak açılıyor sonuçta
Ben pek zannetmiyorum. S9 için yaptılar ama S8 için yapmazlar bence.Arkadaşlar planlanan güncelleme tarihi 15 şubat ama sizce samsung bir süpriz yapıp 1 şubatta verir mi çok merak ediyorum
Ben pek zannetmiyorum. S9 için yaptılar ama S8 için yapmazlar bence.
Ben pek zannetmiyorum. S9 için yaptılar ama S8 için yapmazlar bence.
Beta olduğu için olabilir mi ?Nette android 9 yüklü telefonlarda iris+yüztarama göremedim s8lerde
Ocak ayı güncelleme geldi demissiniz ama benim cihaz enson aralık ayı güncelleme yaptığımda en son sürüm zaten yüklü diyor bir yanlışınız olmasın ? 15 şubat takı güncelleme ile birlikte verirler sanırsamOcak guncellemesi gelmiş ayarlardan kontrol edin güncelleştirmeyi
Yok cidden gelmiş. Ocak ayı güvenlik güncellemesi gelmiş 400 mb boyutunda.Ocak ayı güncelleme geldi demissiniz ama benim cihaz enson aralık ayı güncelleme yaptığımda en son sürüm zaten yüklü diyor bir yanlışınız olmasın ? 15 şubat takı güncelleme ile birlikte verirler sanırsam
Büyük ihtimalle öyle şuan %3 ve hala kapanmadıdemek batarya kalibrasyonu değilde yazılımsalmıs
1 gün daha bekleyip göreceğiz ?Android 9 s8 1 subat geleceği haberleri var her yerde doğru mu bunlar
Ülkemiz için geçerli olmayabilir güncelmiyiz sitesi ne kadar doğru bir tarih veriyor bilmiyorum ama orada tarih hala 15 Şubat olarak gözüküyor.Android 9 s8 1 subat geleceği haberleri var her yerde doğru mu bunlar