200 daha ekleyip s9 pluspeki o aralıkta ne önerirsiniz?
200 daha ekleyip s9 pluspeki o aralıkta ne önerirsiniz?
O fiyata s9 plus nerede satılıyor?200 daha ekleyip s9 plus
Samsung Galaxy S9 Plus Fiyatları & S9+ Modelleri ve ÖzellikleriO fiyata s9 plus nerede satılıyor?
Hepsibıradaya bakmıştım 4700 dü fiyatı. Bu çok ok iyi oldu. Teşekkürler
Hepsi buradadan alabilirsinO fiyata s9 plus nerede satılıyor?
Bixby ne yapacan üstad artık Google asistan çıktı iPhone kullanıcıları bile Google asistanı daha çok beğeniyorlarBixby hakkında ne düşünüyorsunuz? Hâlâ Türkçe dil desteği gelmedi. Aralık ayında geleceği söyleniyordu ama 2 yıl oldi ve hala yok. Bence artık gelmeli çok geç oldu.
Kılıf yorumlarını hiç okumadınız mi ? İyi mi diye soruyor sunuzda ondan dedimiphone dan samsunga s8 le geçen biri olarak ne tavsiye edersiniz nelere dikkat etmeliyim
Samsung S8,s8 Plus,s9,s9 Plus,note8,s7 Edge Clear View Ayna Kapak - n11.com
böyle bir kılıf buldum iyi midir
Telefon u sakin yere düşürme yeteriphone dan samsunga s8 le geçen biri olarak ne tavsiye edersiniz nelere dikkat etmeliyim
Samsung S8,s8 Plus,s9,s9 Plus,note8,s7 Edge Clear View Ayna Kapak - n11.com
böyle bir kılıf buldum iyi midir
Telefon u sakin yere düşürme yeter
Çizilmeye karşı korur ama kırılmaya karşı korumaz. Eğer ben telefonu çok düşürmem diyorsan sağlam bir kılıf ile gidebilir ama işi garantiye almak istiyorsan UV Glass var tamperli cam onu alabilirsin onun dışındaki tamperli camlar sadece kenarlarından yapıştığı için dokunmatiği öldürüyor.aranıza s8 ile katıldım. spigen neo flex sipariş ettim 2 adet, ancak bunlar temperli cam değilmiş. koruma sağlarmı yoksa iade edip temperli cam taksam daha mı iyi olur.
Yada dot-matrix kullanan kırılmaz cam...camın orta kısmında noktalar var ve onlar da sadece kenardan yapışıyor ama dokunduğunda o noktalar birazcık olsa dokunduğun yere yapışıyor.Çizilmeye karşı korur ama kırılmaya karşı korumaz. Eğer ben telefonu çok düşürmem diyorsan sağlam bir kılıf ile gidebilir ama işi garantiye almak istiyorsan UV Glass var tamperli cam onu alabilirsin onun dışındaki tamperli camlar sadece kenarlarından yapıştığı için dokunmatiği öldürüyor.
Benim şarj %15 den %1e iniyor sorun bataryamıdır yazılım mı?
cok fazla dusurmem zaten insallah gorilla glass 5 yeterli olur . Birde normal 10 15 tl lik bir film yeterli koruma saglamazmi bunun ucreti bayagi yuksek geldi acikcasiÇizilmeye karşı korur ama kırılmaya karşı korumaz. Eğer ben telefonu çok düşürmem diyorsan sağlam bir kılıf ile gidebilir ama işi garantiye almak istiyorsan UV Glass var tamperli cam onu alabilirsin onun dışındaki tamperli camlar sadece kenarlarından yapıştığı için dokunmatiği öldürüyor.
Kırılmaz cama bağlı. Bazıları köşeleri kaplamıyor. Yani köşeden darbe alsa telefonun camı kırılabilir.cok fazla dusurmem zaten insallah gorilla glass 5 yeterli olur . Birde normal 10 15 tl lik bir film yeterli koruma saglamazmi bunun ucreti bayagi yuksek geldi acikcasi
Telefon u sakin yere düşürme yeter
Aynı sorun 20 gündür bende de oluştu %20den sonra şarj hızlı bi şekilde bitiyor 2 3 dakika içinde, şarja takmama rağmen bi süre daha eksilmeye devam ediyorBenim şarj %15 den %1e iniyor sorun bataryamıdır yazılım mı?
Hocam mate 20 pro da iyi ama onunda ekranındaki kavis bizim telden daha fazla abartmislar sanki. Buda beni rahatsız ediyor Bizimkinde yok denecek kadar az. Bilmem belki de bana öyle geliyordur .İşe yaramaz diye bir cümle yok telefon hala da iyiki almışım diyorum ve hala çok memnunum hassas cihazlar ekran yapısı olarak düşürürseniz kırılır dikkat li olmak gerekiyor
---- Mesajlar birleştirildi ----
Değiştirmeyi de düşünmüyorum (mate 20 pro da göz kırpıyor ama )
cihazı bir hafta kullanma şansım oldu telefonu yatay dikey ters düz tutsam da yüz tanıma ile tak diye acıyor arka kamera çok iyi arayüz çok akıcı dediginiz gibi ekran kavisi rahatsız edici derecede değil fiyatı makul tutsalardı satış rekoru kırardıHocam mate 20 pro da iyi ama onunda ekranındaki kavis bizim telden daha fazla abartmislar sanki. Buda beni rahatsız ediyor Bizimkinde yok denecek kadar az. Bilmem belki de bana öyle geliyordur .
cihazı bir hafta kullanma şansım oldu telefonu yatay dikey ters düz tutsam da yüz tanıma ile tak diye acıyor arka kamera çok iyi arayüz çok akıcı dediginiz gibi ekran kavisi rahatsız edici derecede değil fiyatı makul tutsalardı satış rekoru kırardı
---- Mesajlar birleştirildi ----
Ekrana gömülü parmak izi ni saymıyorum bile
Akıllı tarama nedir ? S9 daki gibi hem göz hem yüz algılama mı ?Samsung 9.0 güncellemesi ile S8 ve Note 8 e akıllı tarama özelliğini de getirmiş. Beta kullancıları fark etmiş gizlenmiş ama açılması kolay olduğu için fark edilmiş. En çok bekledigim özellik diyebilirim. Sanırsam Samsung artık telefonlarımızın fişini çektiği için bunları yapıyor.
Evet birebir aynısı ?Akıllı tarama nedir ? S9 daki gibi hem göz hem yüz algılama mı ?
Evet. Hem 2d yüz tarayıcısı,hem de iris tarayıcısı bir olarak çalışıyor.Akıllı tarama nedir ? S9 daki gibi hem göz hem yüz algılama mı ?