04İbrahim04
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 67
Oda güzel bir özellik ama bence en iyisi navigasyon çubuğunun kaldırılıp kaydırmalı olması olmuş
Makinayla kurutmak degilde princ icine koysaydin makina zarar verebilirBirkaç gündür şarj soketinizde nem var uyarısı veriyor şarja takınca şarj olmuyor telefon ötüryor alarm gibi. Yaşadınız mı bu sorunu kurutma makinesi tuttum düzeldi
İyide telefona su temas etmediki hiç.Makinayla kurutmak degilde princ icine koysaydin makina zarar verebilir
İyide telefona su temas etmediki hiç.
Nem zaten. İlla suya temas etmesi gerekmiyor.İyide telefona su temas etmediki hiç.
S8 in kronik sorunu gibi birşey nem uyarısı veriyor sonra zamanla telefon şarj süresi 1.50 saat oluyor sonra da şarj olmuyor garanti kapsamında benim şarj soketim değişmişti forumdan bu sorunu yaşayan başka arkadaşlarr da varBirkaç gündür şarj soketinizde nem var uyarısı veriyor şarja takınca şarj olmuyor telefon ötüryor alarm gibi. Yaşadınız mı bu sorunu kurutma makinesi tuttum düzeldi
Soket degisince su gecirmez özelliği falan degisimden sonra devam ediyor mu sonucta arka kapak aciliyorS8 in kronik sorunu gibi birşey nem uyarısı veriyor sonra zamanla telefon şarj süresi 1.50 saat oluyor sonra da şarj olmuyor garanti kapsamında benim şarj soketim değişmişti forumdan bu sorunu yaşayan başka arkadaşlarr da var
Nerde değiştirdin? Telefoncuda falan yaptırdıysan büyük ihtimalle geçirir servis veya kvk da değiştirdiysen sorun yok. Ama yinede servısı arayıp bir danış büyük ihtimalle onlarda cihazı incelememiz gerek diceklerdir.Soket degisince su gecirmez özelliği falan degisimden sonra devam ediyor mu sonucta arka kapak aciliyor
Serviste benim şarj soketi değişmişti su grçirmezlik devam eder dedi servis. Bu arada 5 gündür telefonun içinde nem kalacağını zannetmiyorum. Bataryamda %15-20 de kapanıyor zaten en iyisi ben servise götüreyim.Soket degisince su gecirmez özelliği falan degisimden sonra devam ediyor mu sonucta arka kapak aciliyor
Tabiki. Bataryanın ömrü bitmiştir %10 da kapandığına göre.Bugun benimde %10da kapandı telefon servise götürünce servis kapsamında oluyor mu böyle durumlar?
Kac saat ekran aliyorsunuz sizTab
Tabiki. Bataryanın ömrü bitmiştir %10 da kapandığına göre.
samsung değiştirdi soketi orjinal servisi fakat su geçirmezlik devam ediyormu bilemiyorum bence etmez arka kapak açılıyor sonuçtaBugun benimde %10da kapandı telefon servise götürünce servis kapsamında oluyor mu böyle durumlar?
Durum bu. Birazdan pat diye kapanır telefon.Kac saat ekran aliyorsunuz siz
Durum bu. Birazdan pat diye kapanır telefon.
Benim tam 4 saat. Sana resmi attıktan 1 dk sonra telefon direk kapandı. Ayrıca mobil verim de gün içinde hiç açık değildi ve telefonu çok aktif kullanmadım.Bende 5 saat alıyorum ölmüş bataryadan bu ekran süresi almamizda garip anlayamadım.
Yeni tutkallı ve mavı ışıkla takılan camlar çıkmış çinde. Fiyatı 17 tl. Ben alıp deneyeceğim.Beyler bu telefona kılıf ve kırılmaz cam önersenize ucuz yollu
Arkadaşlar batarya kalibrasyonu yapmayı denediniz mi ?Benim tam 4 saat. Sana resmi attıktan 1 dk sonra telefon direk kapandı. Ayrıca mobil verim de gün içinde hiç açık değildi ve telefonu çok aktif kullanmadım.
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim. Samsung un kendi sayfasında Pie ile gelecekler kısmında Görsel zeka da yazıyor ancak çoğu kişi görsel zeka S8 ve Note 8 gelmiyecek diyor beta testlerinde olan kişilerdede yokmuş sanırım. Bileniniz var mi? Gelicekmi?
S8 mi s8 plusmu ?
Bataryayı unutma.Kucuk yoğurt mu büyük yogurt mu gibi sorun hangisi seni doyurcaksa o kisye göre değişir ozellikler aynı ekran farkli sadece
Ben bir kaç yerde görmüştüm görsel zeka pie ile beraber Note 8, S8 ve S8+ da da çalışıyormuş hatta Note 9, S9 ve S9+ da olan akıllı tarama özelliği falan da gelmiş.Arkadaşlar birşey sormak istiyorum bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim. Samsung un kendi sayfasında Pie ile gelecekler kısmında Görsel zeka da yazıyor ancak çoğu kişi görsel zeka S8 ve Note 8 gelmiyecek diyor beta testlerinde olan kişilerdede yokmuş sanırım. Bileniniz var mi? Gelicekmi?