mstfarln48
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar 8.0 oreo dan sonra telefonumun şarjı çok hızlı tükenmeye başladı. Güncelleme ile düzeltecekler mi acaba?
Bende oka basmadan açılmıyorGüncelleme den sonra en çok hoşuma giden olay kilit ekranında şifreyi girdikten sonra ok tuşuna basmadan direk açılması olayı çok iyi olmuş iris taraması iyileşmiş dahada hızlanmış tek eksiği şarj yemesi de artmış daha çabuk bitiyor ayarlar bölümünden bütün uygulamarı uyku moduna almak mantıklı olur s8plus u kullandıkça daha çok seviyorum
Bende oka basmadan açılmıyor
Saolun görmemiştim bunu. Birde instagramdan bildirim gelince bildirim çubuğunda işaret çıkıyor fakat ses ve titreşim olmuyor. Bildirim ayarlarında sesli uyarıda açık. Ne yapmam gerek?
Oreoyla alakasi yok ok tusunun zaten vardi siz seceneklerden acmamissiniz demekkiGüncelleme den sonra en çok hoşuma giden olay kilit ekranında şifreyi girdikten sonra ok tuşuna basmadan direk açılması olayı çok iyi olmuş iris taraması iyileşmiş dahada hızlanmış tek eksiği şarj yemesi de artmış daha çabuk bitiyor ayarlar bölümünden bütün uygulamarı uyku moduna almak mantıklı olur s8plus u kullandıkça daha çok seviyorum
Oreoyla alakasi yok ok tusunun zaten vardi siz seceneklerden acmamissiniz demekki
Güncelleme den önce yok tu o olay şarj konusuda iki üç defa şarj ettikten sonra eski haline döndü şarj şuan memnunumS7 edge de var mı?
Merhabalar arkadaşlar şöyle bi sorum olacak S8Plus cihazlarında Spen kullanılabiliyormu
Türkiye'de de aynen durum bu. Global durdurmuşlar zaten. Umarım yeni güncelleme 1 2 haftaya gelir.bildiğim kadari ile spen'i kullanamiyoruz fakat baska markalarin ürünlerini kullanabiliyoruz.
yurt disinda yasayan bir arkadas oreo'yu sormus..ben Hamburg'ta yasiyorum guncelleme geldi fakat sonra geri cekildi..belki bundan dolayi goremiyorsunuzdur guncellemeyi ...
Android 8.0.0, Oreo oluyor zaten.Arkadaşlar bana bir güncelleme geldi 1 hafta önce güncelleme yaptım lakin telefon hakkında geldiğimde yazılım bilgilerinde Android 8.0.0 gözüküyor bu durumda areo güncellemesine sahip değilim doğru mu ? Samsung Experience Sürümü 9.0.0 olmuş sadece !
Android 8.0.0, Oreo oluyor zaten.
Iris tarayıcı hızlandı. Arayüz de hafif stabilite artmış. Bir kaç güzel özellik geldi. Pil daha iyi gidiyor(bende). Ama bu saydıklarımda hafif bir artış var.Hadi ya hiç bir fark yok hemen hemen o kadar bekledik hayal kırıklığı oldu resmen
pil sorunu bendede hep var.burada söylenenler kadar hiç ekran süresi alamıyorum ben,en fazla 5 saattir aldığım süre.Iris tarayıcı hızlandı. Arayüz de hafif stabilite artmış. Bir kaç güzel özellik geldi. Pil daha iyi gidiyor(bende). Ama bu saydıklarımda hafif bir artış var.
Bende orjinal halinide kaydediyor, kırpılmış halinide. Orjinali silersem kırpılmışıda siliyor otomatik olarak.Oreo da ekran resmi alıp kırparsanız Sadece kırptığınız resmi kaydediyor diğerini kaydetmiyor ki Nasıl siliyorsunuz
Oreoda daha kötü oldu pil su gibi gidiyor 7 saat alıyordum ben önceden şimdi 4 saat çıkarsa şükür oreo geçtikten sonra güncelleme ile düzelir inşallahpil sorunu bendede hep var.burada söylenenler kadar hiç ekran süresi alamıyorum ben,en fazla 5 saattir aldığım süre.
sizdede sanırım durum böyleydi.umarım oreoyla dediğiniz gibi benimde biraz daha pil süresi düzelir.
Benim şarj berbat. Günde 2 kere fullüyorum yine bitiyor.oreodan önce 4,5 saat ekran alırdım kimdi 6 saate varıyor,hız arttı birkaç özellik eklendi umduğumu buldum güzel bir güncelleme oldu bence