Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

posedion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30
Güncellemeden sonra Google ve facebook'un bir kısmı ingilizce oldu. Belki başka programlarda da var ama ben göremedim. Bu durumu yaşayan, yada çözümünü bilen varmı? Resimlerde de görüldüğü üzere bazı yerler İngilizce.

Ekli dosyalar

• 2017-12-15 at 09.32.36 (1).jpeg
    2017-12-15 at 09.32.36 (1).jpeg
    85.9 KB · Görüntüleme: 779
  • 2017-12-15 at 09.32.36.jpeg
    2017-12-15 at 09.32.36.jpeg
    82.5 KB · Görüntüleme: 690

yasardogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar ben samsung s8 64 gb gümüş renk telefon kullanıyorum. Telefon italyadan geldi. Imei kayıtı falan hepsi var. Sorum şu telefona rom atmak istiyorum yani türkiye romu ile başka ülkelerin romu farklı mı telefona zarar verirmiyim daha yeni olduğum için bilemiyorum korkutuyor . Samsung'un resmi sitesinde yazılımı bulamadım. Nasıl bir yol izlemeliyim. Şarjı kısa sürede tükeniyor, onun için böyle bir şey yapmak istiyorum. Belki temiz bir kurulum pili stabil eder.
Teşekkürler herkese iyi günler

kentucky07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba... Arkadaşlar benim önemli 2 problemim var 1. problem Telefonum full çekmesine rağmen arayan kişilerin bana ulaşamaması bir çok forumda aynı sorundan şikayetci bir çok arkadaş mevcut. 2. sorunum son gelen ufak güncellemeden sonra telefonum hızlı şarj özellğini ve şarj aletini görmeme problemi yaşamakta servise göndereceğim. Bir çok farklı şarj aletinle denedim yinede şarj edemedim bazen çok nadir olsada şarj aletini görüyor ve yavaş şarj ediyor. Sizin başınıza böyle bir olay geldimi ?

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Herkese merhaba... Arkadaşlar benim önemli 2 problemim var 1. problem Telefonum full çekmesine rağmen arayan kişilerin bana ulaşamaması bir çok forumda aynı sorundan şikayetci bir çok arkadaş mevcut. 2. sorunum son gelen ufak güncellemeden sonra telefonum hızlı şarj özellğini ve şarj aletini görmeme problemi yaşamakta servise göndereceğim. Bir çok farklı şarj aletinle denedim yinede şarj edemedim bazen çok nadir olsada şarj aletini görüyor ve yavaş şarj ediyor. Sizin başınıza böyle bir olay geldimi ?
2 Sorun da çok kişinin yaşadığı sorun. Güncellemeyle 2. dediğin kesin düzelecek ama çekme sorununu bilemem.

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
Testlerde telefon oreo ile uçak olmuş.Çok daha hızlanmış.Hız konusunda (özellikle ram'de uygulama tutma) bir farklılık yaşadınız mı?

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Hocam onlar tester. Belirli kişilere veriyor Samsung beta olarak. Ben öyle biliyorum. Zaten pek o kanal dışında S8 Oreo videosu çeken yok.
--- Gönderi Güncellendi ---
Hatta geçenlerde OP5T ile S8 oreo 'yu karşılaştırdı aradaki fark gerçekten çok az. Tabi gene OnePlus reyiz geçiyor :D

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Hocam onlar tester. Belirli kişilere veriyor Samsung beta olarak. Ben öyle biliyorum. Zaten pek o kanal dışında S8 Oreo videosu çeken yok.
Hatta geçenlerde OP5T ile S8 oreo 'yu karşılaştırdı aradaki fark gerçekten çok az. Tabi gene OnePlus reyiz geçiyor :D
Video da sorun var sanırım açamadım..

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
Ben bir kaç kişide gördüm diye hatırlıyordum.Yanlış hatırlıyor olabilirim ama.One Plus tam anlamıyla bir canavar.Op5 s8 e 7.0 da 2 kat fark atarken bu fark biraz düşmüş en azından.Oreo ile xzp da tam bir canavar oldu.

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
O gösterdiğim küçük yuvarlak ne anlama geliyor?

Ekli dosyalar

• 20171217_141130.png
    20171217_141130.png
    323.3 KB · Görüntüleme: 678

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Evet samsung türkiyenin sitesinden canlı sohbet kısmından sordum. Bu samsungun kendinden haberi yok. Bütün internet sitelerinde haber oldu bu sorun daha kendileri bilmiyorlar.
:) Güncellemeyi Türkiye getirmiyor ki. Koreden güncelleme geliyor ve Samsung Türkiye de dağıtıyor diye biliyorum. Yani Samsung Türkiyenin bilmemesi gayet normal.

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
:) Güncellemeyi Türkiye getirmiyor ki. Koreden güncelleme geliyor ve Samsung Türkiye de dağıtıyor diye biliyorum. Yani Samsung Türkiyenin bilmemesi gayet normal.
Bu telefonlarda hızlı şarj olmama sorunu var ve forumlarda çokça kişi bunu dile getiriyor. Samsung un bu konuyla ilgili bilgi sahibi olması gerekiyor.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
hızlı şarj ve pc bağlantı sorunu bendede vardı servise verdim şarj girişi yerini yenisiyle değiştiler hızlı şarjda oluyor pc bağlantısıda sorun donanımsal olabilir benimki gibi

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
arkadaslar samsung members android o beta surumu icin sizi davet ediyor ? almanya icin bugun yayinlandi ..turkiyede durum nedir ? indirip , ilk defa beta surumu deneyimleyecegim :)

Reaksiyon puanı
113
DİKKAT!!!

Samsung ' un kendi sitesi SamsungWa ' da ( Aksesuar ) hediye çekleri dağıtılıyor.

125 TL üzeri alışverişe 50 TL
300 TL üzeri alışverişe 100 TL
500 TL üzeri alışverişe 150 TL
1500 TL üzeri 250 TL

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
DİKKAT!!!

Samsung ' un kendi sitesi SamsungWa ' da ( Aksesuar ) hediye çekleri dağıtılıyor.

125 TL üzeri alışverişe 50 TL
300 TL üzeri alışverişe 100 TL
500 TL üzeri alışverişe 150 TL
1500 TL üzeri 250 TL
fiyatlar zaten şişirilmiş fiyatlar hediye çeki işi fısıngen yani

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
arkadaşlar s8+ servisten geldikten sonra bir sıkıntım var

telefon kilitliylen 3dtouch özelliğini aktif kullanuyorum bunun hassaslık ayarı daha az hassasta kullanuyorum eskiden bu ayarlardım şimdi ayarlıyorum ayarlı gibi görünüyor arayüzde ama hassaslık değişmiyor
icon_ohmygod.gif

birde amoled yanığından dolayı ekran değişimi olmuştu suya dayanıklılık olayı bozulmamıştır umarım şimdi çekiniyorum açıkçası telefon su alsa garantiyede girmiyor doğal olarak
@KaanArli

soniksu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba, benim samsungs8plus'ımda hikayeleri başka birine gönderme seçeneği çıkmıyor, başka aynı telefona sahip olanlar ile sürüm karşılaştırması falan yaptık herşey aynı olmasına rağmen bende bir hikayeyei başkasına gönderme seçeneği çıkmıyor. bilgisi olan var mı?