- Reaksiyon puanı
- 15,467
0.8GB ile 1.5GB arası değişiyor.
Ha anladım 4gb bellekte fazla boş yer kalmıyormuş peki ya performans kaybı yaşamıyorsunuzdur umarım yoğun kullanımda
0.8GB ile 1.5GB arası değişiyor.
Şuana kadar hiç kasmadı. Bir ilk aldığım zamanlarda arayüz nedeniyle kasıyordu am onu çoktan düzelttiler.Ha anladım 4gb bellekte fazla boş yer kalmıyormuş peki ya performans kaybı yaşamıyorsunuzdur umarım yoğun kullanımda
Şuana kadar hiç kasmadı. Bir ilk aldığım zamanlarda arayüz nedeniyle kasıyordu am onu çoktan düzelttiler.
Rica ederim.Tamam o zaman teşekkürler
2 Sorun da çok kişinin yaşadığı sorun. Güncellemeyle 2. dediğin kesin düzelecek ama çekme sorununu bilemem.Herkese merhaba... Arkadaşlar benim önemli 2 problemim var 1. problem Telefonum full çekmesine rağmen arayan kişilerin bana ulaşamaması bir çok forumda aynı sorundan şikayetci bir çok arkadaş mevcut. 2. sorunum son gelen ufak güncellemeden sonra telefonum hızlı şarj özellğini ve şarj aletini görmeme problemi yaşamakta servise göndereceğim. Bir çok farklı şarj aletinle denedim yinede şarj edemedim bazen çok nadir olsada şarj aletini görüyor ve yavaş şarj ediyor. Sizin başınıza böyle bir olay geldimi ?
oreo henüz yayinlanmadi ki..en azindan almanyaya öyle bir güncelleme gelmediTestlerde telefon oreo ile uçak olmuş.Çok daha hızlanmış.Hız konusunda (özellikle ram'de uygulama tutma) bir farklılık yaşadınız mı?
bazı kullanıcılara yayınlanmış.O olayı da hiç anlamıyorum.Bütün ülkelere aynı anda versen ne olacak yahuoreo henüz yayinlanmadi ki..en azindan almanyaya öyle bir güncelleme gelmedi
aa bilmiyordum .. ocak ayinda diye okumustum ben .. demek ki bir aya hepimize gelecem güncelleme bu iyi haber ..bazı kullanıcılara yayınlanmış.O olayı da hiç anlamıyorum.Bütün ülkelere aynı anda versen ne olacak yahu
aa bilmiyordum .. ocak ayinda diye okumustum ben .. demek ki bir aya hepimize gelecem güncelleme bu iyi haber ..
Hocam onlar tester. Belirli kişilere veriyor Samsung beta olarak. Ben öyle biliyorum. Zaten pek o kanal dışında S8 Oreo videosu çeken yok.
Video da sorun var sanırım açamadım..Hocam onlar tester. Belirli kişilere veriyor Samsung beta olarak. Ben öyle biliyorum. Zaten pek o kanal dışında S8 Oreo videosu çeken yok.
--- Gönderi Güncellendi ---
Hatta geçenlerde OP5T ile S8 oreo 'yu karşılaştırdı aradaki fark gerçekten çok az. Tabi gene OnePlus reyiz geçiyor
Ben bir kaç kişide gördüm diye hatırlıyordum.Yanlış hatırlıyor olabilirim ama.One Plus tam anlamıyla bir canavar.Op5 s8 e 7.0 da 2 kat fark atarken bu fark biraz düşmüş en azından.Oreo ile xzp da tam bir canavar oldu.Hocam onlar tester. Belirli kişilere veriyor Samsung beta olarak. Ben öyle biliyorum. Zaten pek o kanal dışında S8 Oreo videosu çeken yok.
--- Gönderi Güncellendi ---
Hatta geçenlerde OP5T ile S8 oreo 'yu karşılaştırdı aradaki fark gerçekten çok az. Tabi gene OnePlus reyiz geçiyor
Samsunga hızlı şarj olmama sorununu söyledim. Bize bu konuda gelen şikayet yok dediler.2 Sorun da çok kişinin yaşadığı sorun. Güncellemeyle 2. dediğin kesin düzelecek ama çekme sorununu bilemem.
Sen Samsung Türkiye'ye mi sordun?Samsunga hızlı şarj olmama sorununu söyledim. Bize bu konuda gelen şikayet yok dediler.
Evet samsung türkiyenin sitesinden canlı sohbet kısmından sordum. Bu samsungun kendinden haberi yok. Bütün internet sitelerinde haber oldu bu sorun daha kendileri bilmiyorlar.Sen Samsung Türkiye'ye mi sordun?
Son guncelleme kodunu ss alip ekleyebilirmisiniz hocam hangisi ennson olan bana gelmediyeni güncelleme ile şarj performansı baya iyileştirilmiş. bende %15 civarı daha fazla gitmeye başladı şarj.
Bu mu?Son guncelleme kodunu ss alip ekleyebilirmisiniz hocam hangisi ennson olan bana gelmedi
Güncellemeyi Türkiye getirmiyor ki. Koreden güncelleme geliyor ve Samsung Türkiye de dağıtıyor diye biliyorum. Yani Samsung Türkiyenin bilmemesi gayet normal.Evet samsung türkiyenin sitesinden canlı sohbet kısmından sordum. Bu samsungun kendinden haberi yok. Bütün internet sitelerinde haber oldu bu sorun daha kendileri bilmiyorlar.
Bu telefonlarda hızlı şarj olmama sorunu var ve forumlarda çokça kişi bunu dile getiriyor. Samsung un bu konuyla ilgili bilgi sahibi olması gerekiyor.Güncellemeyi Türkiye getirmiyor ki. Koreden güncelleme geliyor ve Samsung Türkiye de dağıtıyor diye biliyorum. Yani Samsung Türkiyenin bilmemesi gayet normal.
hızlı şarj ve pc bağlantı sorunu bendede vardı servise verdim şarj girişi yerini yenisiyle değiştiler hızlı şarjda oluyor pc bağlantısıda sorun donanımsal olabilir benimki gibiHerkese merhaba... Arkadaşlar benim önemli 2 problemim var 1. problem Telefonum full çekmesine rağmen arayan kişilerin bana ulaşamaması bir çok forumda aynı sorundan şikayetci bir çok arkadaş mevcut. 2. sorunum son gelen ufak güncellemeden sonra telefonum hızlı şarj özellğini ve şarj aletini görmeme problemi yaşamakta servise göndereceğim. Bir çok farklı şarj aletinle denedim yinede şarj edemedim bazen çok nadir olsada şarj aletini görüyor ve yavaş şarj ediyor. Sizin başınıza böyle bir olay geldimi ?
fiyatlar zaten şişirilmiş fiyatlar hediye çeki işi fısıngen yaniDİKKAT!!!
Samsung ' un kendi sitesi SamsungWa ' da ( Aksesuar ) hediye çekleri dağıtılıyor.
125 TL üzeri alışverişe 50 TL
300 TL üzeri alışverişe 100 TL
500 TL üzeri alışverişe 150 TL
1500 TL üzeri 250 TL