M
Murat Burç
SDN Okuru
Note 4'de 2. günü zorlayan Samsung şimdi amirallerinde pil sorunu ile anılıyor. Çok trajikomik.
Abi telefon 1 saatte nerdeyse doluyor tak fise arada nedennbukadar takiyosunuz sarj olayinaSırf bu batarya sorunu için herşey full açık 4.5G falan düz format sonrası sadece WhatsApp kurdum ve gördüm ki ne kadar çok uygulama okadar şarj sıkıntısı eh arka planda durdurmak da yetmedi tam 1 hafta test ettim bu telefonu böyle kabul ettim.
Canımı sıkan mevzu redmi note 4x 800 tl lik telefon işlemci ve yazılım farkını kenara koydum iş telefonu üstelik tam 3 gün gidiyor şarjı s4 de son verdiğim samsung kullanımı s8 ile devam edeyim dedim sanırım hata etmişim full kullanımda 4saat25dk yı geçemedim ne yapalım aldık bir kere olmadı geçen de dedim root atar RR rom kurarım net söylüyorum anca böyle 2 gün görürüm. RR rom çok güzel rom işini yapıyor koskoca samsung bunu beceremiyor.
Yok sanırım abartıyorum izlenimi verdim kullanırız olur biter [emoji16] sıkıntı yok [emoji106] samsung karalamayın bozuşuruz [emoji16]Abi telefon 1 saatte nerdeyse doluyor tak fise arada nedennbukadar takiyosunuz sarj olayina
hakkındaya girdim ama saat zzaten güncel diyorSamsung gear uygulaması içerisinden ayarlarda hakkında nın içinden olması lazım
bende dün telefonu garantiye verdim hem amoled yanığı hemde seninde yaşadığın bu sorun yüzündenArkadaşlar telefonumda hızlı şarj sorunu var. Takıyorum kablo şarjı yazıyor 6 kere kabloyu çıkarıp takıyorum anca öyle hızlı şarja geçiyor. Kabloda kesinlikle sorun yok olsa kablo şarjıda olmaz zaten.
Amoled yanığını kabullendiler mi?bende dün telefonu garantiye verdim hem amoled yanığı hemde seninde yaşadığın bu sorun yüzünden
2 kabloyla denedim aynı,yavaş şarj oluyor ama hızlı olmuyor,pc bağlantısı kopup duruyor kabloyu bastırınca hem hızlı şarj oluyor hem pc bağlantısını görüyor ama bastırmayı bırakınca yavaş şarja dönüyor veya pc bağlantısı kesiliyor.
telefonun şarj girişindeki dişlerde sıkıntı var servise vermeni öneririm sorun donanımsal
Seninkisi servisten gelince ne işlem yapmışlar haber edersen sevinirim.bende dün telefonu garantiye verdim hem amoled yanığı hemde seninde yaşadığın bu sorun yüzünden
2 kabloyla denedim aynı,yavaş şarj oluyor ama hızlı olmuyor,pc bağlantısı kopup duruyor kabloyu bastırınca hem hızlı şarj oluyor hem pc bağlantısını görüyor ama bastırmayı bırakınca yavaş şarja dönüyor veya pc bağlantısı kesiliyor.
telefonun şarj girişindeki dişlerde sıkıntı var servise vermeni öneririm sorun donanımsal
Seninkisi servisten gelince ne işlem yapmışlar haber edersen sevinirim.
ekran yanması bende oldu ama kronik değiş öyle çok kişide yok amoled ekranlarda olabiliyor bu risk hep vardı yine var.Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. S8 de adaylar arasında. Arkadaşlar, bu telefonu kullananlar olarak bana bu telefonda gördüğünüz eksiklikleri ve yaşadığınız problemleri anlatabilir misiniz? Ekran yanması olsun donma kapanma vs olsun yaşayan tecrübe edeniniz var mı?
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinekran yanması bende oldu ama kronik değiş öyle çok kişide yok amoled ekranlarda olabiliyor bu risk hep vardı yine var.
şarj girişinde sorun oldu pc bağlantısı ve hızlı şarjı algılamıyordu b iki sorun için garantiye yolladım yukarda da dediğim gibi ama benim şansızlığım öyle kronik hatalar değil her telefonda çıkabilecek sorunlar.
tavsiye ederim yaşadığım sorunlara rağmen,telefona insanın baktıkça bakası dokundukça dokunası geliyor
Kronik sorun yaşamadım , tabi - lerinden bahsedeyim .Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. S8 de adaylar arasında. Arkadaşlar, bu telefonu kullananlar olarak bana bu telefonda gördüğünüz eksiklikleri ve yaşadığınız problemleri anlatabilir misiniz? Ekran yanması olsun donma kapanma vs olsun yaşayan tecrübe edeniniz var mı?
Kronik sorun yaşamadım , tabi - lerinden bahsedeyim .
Ses çıkışı iyi ama amiral gemisi demessin
Ön kamera beni tatmin etmedi
Yandaki ses kısma açma tuşları güzel tasarlanmamış
Parmak izi okuyucusu güzel konumda değil
Çok narin bir cihaz
Instagram vs. uygulamalarda açı çok çok çok dar yani çekilmek istemessin .
Onun dışında harika , ben biraz ince ayrıntılarıda kapsadım . Belki soğuttum seni ama fiyat segmentinde en iyisi yinede .
Tek kronik sorunu Ekran yanması ki o da çoğu Amoled ekranlı telefonda var ( İphone X de dahil). Onun haricinde şu sıralar yazılım kaynaklı Hızlı şarj sorunu var ama düzeltirler diye düşünüyorum. Bir de şarj olarak 4 saat ekran süresi alan var. Ben en az 5-5.30 saat alıyorum fakat kullanıma göre değişiyor.Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. S8 de adaylar arasında. Arkadaşlar, bu telefonu kullananlar olarak bana bu telefonda gördüğünüz eksiklikleri ve yaşadığınız problemleri anlatabilir misiniz? Ekran yanması olsun donma kapanma vs olsun yaşayan tecrübe edeniniz var mı?
Ön kamera ve parmak izi konumu haricinde katılıyorum. Ön kamera hangi telefonun ön kamerasından kötü ?Kronik sorun yaşamadım , tabi - lerinden bahsedeyim .
Ses çıkışı iyi ama amiral gemisi demessin
Ön kamera beni tatmin etmedi
Yandaki ses kısma açma tuşları güzel tasarlanmamış
Parmak izi okuyucusu güzel konumda değil
Çok narin bir cihaz
Instagram vs. uygulamalarda açı çok çok çok dar yani çekilmek istemessin .
Onun dışında harika , ben biraz ince ayrıntılarıda kapsadım . Belki soğuttum seni ama fiyat segmentinde en iyisi yinede .
hızlı şarj yazılımsal değil hocam şarj kablosunun ucunu bastırınca hızlı şarj oluyor,pc bağlantısıda oluyor ama bırakınca temassızlıktan yavaş şarja dönüyor.Tek kronik sorunu Ekran yanması ki o da çoğu Amoled ekranlı telefonda var ( İphone X de dahil). Onun haricinde şu sıralar yazılım kaynaklı Hızlı şarj sorunu var ama düzeltirler diye düşünüyorum. Bir de şarj olarak 4 saat ekran süresi alan var. Ben en az 5-5.30 saat alıyorum fakat kullanıma göre değişiyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Ön kamera ve parmak izi konumu haricinde katılıyorum. Ön kamera hangi telefonun ön kamerasından kötü ?
Yok seninkini bilmiyorumda son 2 3 haftadır güncellemeden sonra hızlı şarj olmuyor diyenler var onu dedim.hızlı şarj yazılımsal değil hocam şarj kablosunun ucunu bastırınca hızlı şarj oluyor,pc bağlantısıda oluyor ama bırakınca temassızlıktan yavaş şarja dönüyor.
servisten bu akşam alacağım telefonu,yazılımsal mı değil mi belli olur
Şuan memnunsunuz sıkıntı yok dğeil mi?Arkadaslar telefonu servisten aldim.amoled yanigi ve yavas sarj birde ses kısma açma tuşu ara sıra takılıyor şikayetiyle vermiştim.
Ekranı 1 gunde değiştiler sarj soketini değiştiler artik hızlı şarj oluyor tuşları ve kadarıda değiştiler 1krs ödemedim bilginize.
Hızlı şarjı yazılımsal sorun sanan arkadaslar bosuna güncelleme beklemesin
Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. S8 de adaylar arasında. Arkadaşlar, bu telefonu kullananlar olarak bana bu telefonda gördüğünüz eksiklikleri ve yaşadığınız problemleri anlatabilir misiniz? Ekran yanması olsun donma kapanma vs olsun yaşayan tecrübe edeniniz var mı?
S7 nin kinden daha dar çekiyor , bizzat denedim belki ayarlarda sıkıntı olabilirdi o anda ancak arka plandaki ışığı patlatıyordu S7 beni daha net alıyordu .Tek kronik sorunu Ekran yanması ki o da çoğu Amoled ekranlı telefonda var ( İphone X de dahil). Onun haricinde şu sıralar yazılım kaynaklı Hızlı şarj sorunu var ama düzeltirler diye düşünüyorum. Bir de şarj olarak 4 saat ekran süresi alan var. Ben en az 5-5.30 saat alıyorum fakat kullanıma göre değişiyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Ön kamera ve parmak izi konumu haricinde katılıyorum. Ön kamera hangi telefonun ön kamerasından kötü ?
S7, Note 8'den de geniş çekiyor. Note 5 hepsinden geniş çekiyordu sanırım. Gittikçe daralıyor niyeyse.S7 nin kinden daha dar çekiyor , bizzat denedim belki ayarlarda sıkıntı olabilirdi o anda ancak arka plandaki ışığı patlatıyordu S7 beni daha net alıyordu .
S7, Note 8'den de geniş çekiyor. Note 5 hepsinden geniş çekiyordu sanırım. Gittikçe daralıyor niyeyse.
Ama o ışık patlatma meselesini ben fark etmedim.
Flaş patlamasından kastın ekranın bir anlığoja beyaz olması ise Note 5, Note 4'de de var diye hatırlıyorum.Bir şey sorucam Ön kamerada Flaş patlaması sadece s8 ve note 8 ailesinde yok öyle değil mi