SENOLTURK
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
Yeni güncelleme geldi kontrol edin
Yeni güncelleme geldi kontrol edin
Ekran çözünürlüğün yüksek ise o sebepten şarjın hızlı bitiyor olabilir ben en düşükte kullanıyorum gün içinde oyun ,video ,sosyal medya dolaşıyorum bir günü cok rahat çıkarıyor ,birde arka plan uygulamalarını kullanmadığın zaman kapatmalısın, özellikle oyunları.Benim konu yine arada kaynamis bi el atsaniz diyorum..eger sıkıntı benim telefondaysa garantiye vereyim.simdiye kadar 5 saat ekran suresini hic gormedin.bir kere 4bucugu gordum.sarjdan cikariyorum telefonu bir telefon gorusmesi yapiyorum hemen 99 oluyor.ilk %50 cok hizli tukeniyor.goruslerinizi esirgemeyin
Gearbest TR: ASLING Fırçalı Finiş Yumuşak Kapak Ücretsiz Kargo çin 'den sipariş verdim kenarları dahil her yeri kapalı
O bütün modellerde var yazılımsal kasıtlı yapılmış bişey bi hata değil ortama göre ekran ışığını ayarlıyoBenim telefonda otomatik parlaklık açık olmamasına rağmen güneş altında parlaklık kendi açılıyor. Ayrıca parlaklığım zaten en sonda nasıl daha da artıyor güneş altında anlayamadım.
yenilik olarak ne fark var?Yeni güncelleme geldi kontrol edin
şarj uyarısının kaybolması derken ? biraz açar mısın?Ben şarz uyarısının kaybolmasından başka fark göremedim
Rekorums8 kullananlar ekran sürelerini atabilirler mi?Birde ne kadar yoğunlukta,çözünürlükte,parlaklıkta kullandığını yazarsanız çok sevinirim.
Plus modelini mi kullanıyorsunuzRekorum
Şunu kabul et ve S8 ile uğraşmayı bırak @cern99 düz s8 kullanıyor.Plus modelini mi kullanıyorsunuz
Benim s8 ile ilgili bir sorunum yok.Bazı kullanıcılar da kötü diyor.Şunu kabul et ve S8 ile uğraşmayı bırak @cern99 düz s8 kullanıyor.
bu güncelleme kasım ayi güvenlik yamasını içeren güncelleme midir ?Yeni güncelleme ile telefonum adeta delirdi, guncelledikten hemen sonraki gün telefon ekranı dondu ve asla kapanmadı yine aynı gün kısa süreli aşırı kasma oldu aynı şekilde bugün de oldu ve az önce kameradayken samsung un ek kamera uygulamalarını indiriyordum indirdim denedim sonra otomatik e tıkladım telefon dondu ve sonra kendi kendine yeniden başladı.
Ekranı hd demi kullaniyorsunuz.ben 5 saati bile goremiyorum..Rekorum
Hayır WQHD de kullanıyorum. Çözünürlüğü düşürmek o kadar da tasarruf yapmıyor. 8 saat aldığımda hiç internete bağlanmamıştım ve parlaklık azdı.Ekranı hd demi kullaniyorsunuz.ben 5 saati bile goremiyorum..
Evet ve bluetooth gibi çeşitli sorunları da çözüyor.bu güncelleme kasım ayi güvenlik yamasını içeren güncelleme midir ?
rekor dışında ortalama kaç alıyorsunuz(bu arada dediğim gibi s8'de batarya sorunu yaşayanlar varmış.s8'e bir düşmanlığım yok)Hayır WQHD de kullanıyorum. Çözünürlüğü düşürmek o kadar da tasarruf yapmıyor. 8 saat aldığımda hiç internete bağlanmamıştım ve parlaklık azdı.
5.30 civarı alıyorum hafta içi, hafta sonu evde olduğum için 6 yı aşıyor.rekor dışında ortalama kaç alıyorsunuz(bu arada dediğim gibi s8'de batarya sorunu yaşayanlar varmış.s8'e bir düşmanlığım yok)
sabah 7 de cekiyorum sarjdan aksam 5 gibi tekrar sarj etmem gerekiyor .. sarj konusunda ben de cok mutlu degilim ama samsung s8 aldim diye haa ettim diyemem zira bir cok ozelligini seviyorum ..Sırf bu batarya sorunu için herşey full açık 4.5G falan düz format sonrası sadece WhatsApp kurdum ve gördüm ki ne kadar çok uygulama okadar şarj sıkıntısı eh arka planda durdurmak da yetmedi tam 1 hafta test ettim bu telefonu böyle kabul ettim.
Canımı sıkan mevzu redmi note 4x 800 tl lik telefon işlemci ve yazılım farkını kenara koydum iş telefonu üstelik tam 3 gün gidiyor şarjı s4 de son verdiğim samsung kullanımı s8 ile devam edeyim dedim sanırım hata etmişim full kullanımda 4saat25dk yı geçemedim ne yapalım aldık bir kere olmadı geçen de dedim root atar RR rom kurarım net söylüyorum anca böyle 2 gün görürüm. RR rom çok güzel rom işini yapıyor koskoca samsung bunu beceremiyor.