Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

BabaSchtroumpf

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Yok dert etmeyin Teknosa,Hepsiburada,Gittgidiyor,N11 , Mediamark Vatan Bilgisayar gibi sitelerden aldığınız sürece telefonunuzda hiçbir kronik sorun çıkacağını düşünmüyorum bu siteler tamamen güvenilirdir eğer siz güvenceyi %100 e almak istiyorsanız Teknoloji marketlerden de alabilirsiniz tabi
bu yılki modellerde sorun yok
--- Gönderi Güncellendi ---
internetten cok alisveris yapiyorum ama bu telefon gibi elektronik esyalar konusunda biraz daha verir magazalardan alirim kafasindayim garanti konusu icin.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467

Şuan hangi telefonu kullanıyorsunuz

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
O kadar pahalı olmaz s9 4200 civarlarında s9 plus 4700 note 9 da 5500 civarında çıkar yüksek fiyatla satışa çıkarsa satamaz aynı s8 in ilk 4500 tl ile satışa çıktığı gibi

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Arkadaslar bu amoled yanma sorunu biraz faraziyata,rivayete,masalimsi bi anlatima donmus bakiyorumda sizin kulupte:))

Bu born in problemi ekrana isigi veren diyotlarin asiri yuklenmesi,asiri calismasi durumunda kacinilmaz basina gelecek bir durum.ama bu pirt diye 2 gun sonra olacak diye bir kanunda yok.yani biraz sans isi gibi.neden?cunku;samsung imalat asamasinda milyarlarca diyot uretmek zorunda ve bu islem esnasinda belirli bir partide kalite kontrolden kacan bikac milyon ekran piyasaya kronik sorun diye yansir.son kullanici elindeki telefonun durumuna bakar.aa bunda bak gordun mu diyotlarda kalite sorunu olmus diye konusmaz.ayrica dogal olarak her elektrik elemaninin bi omru vardir.yuksrk parlaklikta kullanilan super amoledlerin omurlerinin nispeten daha dusuk oldugu yazilip ciziliyor.dogrudurda.daha fazla elektrige maruz kaliyor dogal olarak.ayrica beyaz renk olusturabilmek icin mavi,kirmizi,yesil renklerin ayni anda yakilmasi gerektigi yazilip ciziliyor.(sorunun kaynagi)genellikle arka planin siyah renk birakilmasi oneriliyor.(nedeni bildigim kadariyla amoled ekranlarin siyah uretebilmesi icin elektrigi tamamen kesmesi ekranda elektrik yoksa sorun yaratacak biseyde yok :)) )

Biraz faydali olmustur insallah.

Yani sonuc itibariyle her devre elemaninin belli bi omru var.parlakligi dibine kadar dayamadiktan sonra,siyah renk haricinde ekranda surekli ayni yerde herhangi bir ikon vs uzun sure birakilmadigi surece hicbir sorun olacagini dusunmuyorum.ama note8 aldin 1000 kusur nit mi ne ekran parlakligi dayadin sonuna kadar kullandin.iki gun sonra burn in sorunu yasamiyacagini samsung bile garanti edemez.bir de sans fabrikasyon hatali gelme durumuda var.o ayri mesele.sonuc olarak bu teknolojide boyle bir durum var.

1-Kisaca parlakligi sonuna kadar dayama.
2-ekranda uzun sure sabit ikon vs birakma.
3-fabrikasyon vb herhangi bir problemli bi cihaz cikmamasi icin Allah’a bol bol dua et:))

(Trol olsun diye yazmadim.bildigim kadariyla bilgi paylasayim dedim.normalde sizin kuluplere yazmam.bu ilk mesajim:)) )

M

Murat Burç

SDN Okuru
O kadar pahalı olmaz s9 4200 civarlarında s9 plus 4700 note 9 da 5500 civarında çıkar yüksek fiyatla satışa çıkarsa satamaz aynı s8 in ilk 4500 tl ile satışa çıktığı gibi
Yav he he
Note 7 3600'ken S8 Plus 5000 açıklandı 4500'e düşürüldü.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Yav he he
Note 7 3600'ken S8 Plus 5000 açıklandı 4500'e düşürüldü.

Note 7 tarih oldu s7 edge ilk çıktığı zaman 3500 tl idi s8 4000 tl ile geldi note 8 çok daha iyi olduğu için 5000 tl ile geldi s9 ailesinin yaşayabileceği maksimum artış 500 tl olması gerekiyor
düştü çünkü o fiyata çok satamayacağını biliyordu şansını denedi olmadı

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 7 tarih oldu s7 edge ilk çıktığı zaman 3500 tl idi s8 4000 tl ile geldi note 8 çok daha iyi olduğu için 5000 tl ile geldi s9 ailesinin yaşayabileceği maksimum artış 500 tl olması gerekiyor
düştü çünkü o fiyata çok satamayacağını biliyordu şansını denedi olmadı
S7 Edge 3300 ile geldi Note 7 3600 ile geldi. S7 Edge ile S8 arasında önce 1100 TL fiyat açıklandı sonra S8 4000'e düşürüldü. S8 en yakın Note olan 7'den önce 800 sonra 400 TL pahalı konumlandırdı. Bilip bilmeden konuşma. S9 Plus kesinlikle Note 8'den daha pahalı olacakç

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
S7 Edge 3300 ile geldi Note 7 3600 ile geldi. S7 Edge ile S8 arasında önce 1100 TL fiyat açıklandı sonra S8 4000'e düşürüldü. S8 en yakın Note olan 7'den önce 800 sonra 400 TL pahalı konumlandırdı. Bilip bilmeden konuşma. S9 Plus kesinlikle Note 8'den daha pahalı olacakç

Sanmıyorum minimum 4500 tl ile gelir 5000 tl ye yakın fiyatla gelir ama note 8 den çok pahalı olmamalı
note 8 çok güzel telefonda insan s8 le arasındaki farktan korkuyor

Resmen baya bir fark var ya

Leventoztan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, ben bu platformda yeniyim, daha önce Lumia 1020 41 megapixel kameralı telefon kullandım, ancak telefon ömrünü tamamladı ve doğru dürüst hiç bir çalışan programı kalmadı. Bu nedenle Galaxy S8 aldım, çok memnunum. Yüksek çözünürlükte fotograflara alıştığım için başta sıkıntı yaşadım. Şu anda Google store da ''Zero Camera Mod Galaxy S8 '' uygulaması var. Exynos chipsetli telefonlarda yüksek byte lı fotoğraf çekimi yapıyor. Youtube da izledim. Bu programı indirmiş ve kullanmış kimse var mı? Tavsiye eder mi?
Screenshot_20171029-181748.png

NorthWonder

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Merhaba arkadaşlar, ben bu platformda yeniyim, daha önce Lumia 1020 41 megapixel kameralı telefon kullandım, ancak telefon ömrünü tamamladı ve doğru dürüst hiç bir çalışan programı kalmadı. Bu nedenle Galaxy S8 aldım, çok memnunum. Yüksek çözünürlükte fotograflara alıştığım için başta sıkıntı yaşadım. Şu anda Google store da ''Zero Camera Mod Galaxy S8 '' uygulaması var. Exynos chipsetli telefonlarda yüksek byte lı fotoğraf çekimi yapıyor. Youtube da izledim. Bu programı indirmiş ve kullanmış kimse var mı? Tavsiye eder mi?Ekli dosyayı görüntüle 29181
Bu programı kullanman için telefonunun ROOT'lu olması gerekiyor , bu platformda yeniyim yazmışsın , satın almadan önce uyarmak istedim , eğer ROOT hakkında bilgin yoksa Android Root Nedir? Nasıl Yapılır? - Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net burdan bilgi alabilirsin.

Leventoztan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevap için çok teşekkürler, sanırım root konusu biraz karışık geldi, bir süre bekleyip bu programı indirmiş ve kullanan arkadaş var mı ,onu bir görelim.

Leventoztan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkürler. Tavsiyene uyacağım. Zaten büyük bir ihtimalle kamera update yapılacaktır eğer böyle bir uygulama varsa. S8 den çok memnunum.. s9 u düşünemiyorum.)

Panicccc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Cevap için çok teşekkürler, sanırım root konusu biraz karışık geldi, bir süre bekleyip bu programı indirmiş ve kullanan arkadaş var mı ,onu bir görelim.

Lg G4 kullandığım zamanlar buna benzer bir mod kullanmıştım. Kullandığım modda root istiyor ve ücretli idi. Kendi kamera uygulaması ile mod arasında uçuk kaçık farklar yoktu tabi s8 de sonuçlar nasıl olur bilemem, bana kalırsa root atsan bile almamalısın.

Leventoztan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ağustos ayında geldi
[GALLERY=]
Screenshot_20171030-073006.png

Ağustos ayında geldi

[/GALLERY]
Root sevdasından vazgeçtim. Ciddi komplikasyonları olabiliyor sanırım. S9 ün kamerası daha iyi olacakmış. Olmazsa s8 'le değiştiririm. Herkese ilgileriniz nedeniyle teşekkür ederim. Ama shiftdelete ekibi bir s8 de veya s7 edge de bu uygulamayı denerse sonucunu bilmek isterim tabiki)

marto1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar saygılar s8 de bu gelen saçma reklam msjları nasıl engelleyebilirm ?htc m7 ve m8 de yapabiliyordum tek tek sms ler engellenebiliyordu bilen biri var mı ? teşekkürler

Leventoztan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar saygılar s8 de bu gelen saçma reklam msjları nasıl engelleyebilirm ?htc m7 ve m8 de yapabiliyordum tek tek sms ler engellenebiliyordu bilen biri var mı ? teşekkürler
Ben truecaller uygulaması yükledim, o zaten spam aramaları ve mesajları blokluyor. Ya da Turkcell in sms engelle uygulaması var onuda kullanabilirsin. Bir diğer yöntem mesaj sonunda hangi server a ait olduğunu gösteren kod var B15 vs gibi.. oradan şirketi bulup telefon numaranı sildiriyorsun. Diğer arkadaşların önerilerini bende bekliyorum.

marto1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben truecaller uygulaması yükledim, o zaten spam aramaları ve mesajları blokluyor. Ya da Turkcell in sms engelle uygulaması var onuda kullanabilirsin. Bir diğer yöntem mesaj sonunda hangi server a ait olduğunu gösteren kod var B15 vs gibi.. oradan şirketi bulup telefon numaranı sildiriyorsun. Diğer arkadaşların önerilerini bende bekliyorum.
cevap için teşekkür ederim uzun iş olmadan nasıl halledebilir bu nalet reklam mesajlarından bıktım usandım digiutrk,otel bilumum bir sürü saçma reklam engelleyemedim htc de ne güzel yapıyordum bunda sadece numara engelleme var gibi bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Öğrendim beyler,

kelime ve ya cümle şeklinde engelleme yapıyabiliyor örneğin sms içeriğinde pizza ya da otel ya da temizlik yazarsak bu içerikte tüm sms ler engellenebiliyor oh be :) aşağıdaki linkten detaylı bilgi alabilirsiniz hem de resimli baya faydalı

Samsung Android Telefonlarda İstenemeyen (SPAM) SMS'lerin Engellenmesi

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar bugün geç de olsa s8 plus aldım açtım %64 şarj vardı güncellemeleri felan yaptım 1 saat içinde anında 24 e indi şarj şaşırdım konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Birde arkadaşlar lg g5 g6 klavyesini nasıl indirebilirim alışmışım i ş gibi tuşlara bilgisi olan yazsın lütfen

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Arkadaşlar bugün geç de olsa s8 plus aldım açtım %64 şarj vardı güncellemeleri felan yaptım 1 saat içinde anında 24 e indi şarj şaşırdım konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Birde arkadaşlar lg g5 g6 klavyesini nasıl indirebilirim alışmışım i ş gibi tuşlara bilgisi olan yazsın lütfen
1 hafta kullan. Şarj sorunundan eser kalmayacaktır. Hala devam ederse garantiye vernelisin.

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
öncelikle hayırlı olsun 3 adet s8plus kurdum genellemek yanlış olmasın ama sorun falan yok gayet normal en az 3-4 şarj süresi boyunca pil kalibrasyonu yerine oturur.
Lakin olur olmadık şarj cihazları ile kalitesiz çakmak şarjları ile şarj etmemenizi öneririm. Klavye için ise swift uygulamasını yükleyin derim.

hmk_58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Samsung Galaxy S8 Plus kullanıcısıyım. Uzun zamandır araştırma yapıyorum kablosuz kulaklık için ama ne alacağımı tam bilemedim. Ben müzik dinlemem genelde günde 2-3 saat telefon görüşmesi yapıyorum ve buda benim tek elimin sürekli meşgul olmasına neden oluyor. Genelde kulak içi kulaklıklar rahat hissediyor beni. samsung Level U modelini aklıma yatırdım ama kullanırken kulaktan çıkma ve boyunda dönmeler oluyor denildi. Hepsi burda da 120 TL buldum bundan. 150 tl üzeri vermek istemiyorum bunun için. Önerileriniz için şimdiden sağolun.

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
1 hafta kullan. Şarj sorunundan eser kalmayacaktır. Hala devam ederse garantiye vernelisin.
Bilmiyorum ama şarj baya sıkıntılı gözüküyor ama inşallah düzelir
öncelikle hayırlı olsun 3 adet s8plus kurdum genellemek yanlış olmasın ama sorun falan yok gayet normal en az 3-4 şarj süresi boyunca pil kalibrasyonu yerine oturur.
Lakin olur olmadık şarj cihazları ile kalitesiz çakmak şarjları ile şarj etmemenizi öneririm. Klavye için ise swift uygulamasını yükleyin derim.
Google plauen dediginiz uygulamaya baktim ama aynı klavye g5 klavyesini nerden bulabilirim
Bilmiyorum ama şarj baya sıkıntılı gözüküyor ama inşallah düzelir

Google plauen dediginiz uygulamaya baktim ama aynı klavye g5 klavyesini nerden bulabilirim
Buldum çok teşekkürler hocam

Aykut.67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar iyi aksamlar. 2 gundur facebookda izledigim videolar 2.saniyede duruyor tekrar devam edince bi sikinti yok. Neden kayanaklaniyor olabilir

Erdem Yürekli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir soru sormak istiyorum. Yeni S8 satın aldım. Ram'in 633 mb ayrılmış diye gösteriyor...ve onu kullanamıyorsun...yani 4 gb'ın 633 mbını... neden böyle bir şey var bu ne anlama geliyor???