Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

B.H.U

Asistan
Reaksiyon puanı
21
arkadaşlar siz de de oluyor mu bilmiyorum ama telefonu sabah şarjdan çekince 10 dk geçmeden hemen % 99 98 düşüyor . (Ama ekran süresinde 5.5 saati görüyorum) Lg kullanırken 1 saat düşmezdi siz de de böyle oluyor mu merak ediyorum (s8+ telefon)
Aynen bende de boyle bir olay var. Ama fark ettiniz mi bilmiyorum ama bizim cihazlarda %50'den 0'a cok uzun surede dusuyor. Aradaki acigi kapatiyor. Sizdeki s8 mi plus mi acaba.

yavuz2424

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Screenshot_20171107-235807.png

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Kamera da ağır çekim modunu açınca ekran titriyor. Sizde de oluyor mu?

Thrust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mayıs ayından beri S8 kullanıyorum. 2 haftadır ufak ghost screen oluştuğunu fark ettim ve az önce bunu doğruladım. Iyice artmaya devam eden ghost screen sorununda klavye hafif gözüküyor. Ne yapmalıyım? Garanti süreci nasıl isler?

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Mayıs ayından beri S8 kullanıyorum. 2 haftadır ufak ghost screen oluştuğunu fark ettim ve az önce bunu doğruladım. Iyice artmaya devam eden ghost screen sorununda klavye hafif gözüküyor. Ne yapmalıyım? Garanti süreci nasıl isler?
Bilinçli bir kullanıcı gibi davranarak sorununu yüz yüze bildir.Telefondan dikkate almayabilirler. Mağazasından aldıysan oraya götür. Kabul etmek zorundalar. Etmezlerse yasal sürece gider iş.

Thrust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilinçli bir kullanıcı gibi davranarak sorununu yüz yüze bildir.Telefondan dikkate almayabilirler. Mağazasından aldıysan oraya götür. Kabul etmek zorundalar. Etmezlerse yasal sürece gider iş.
Turkcellden aldım telefonu, sıkıntı yaratırlar diye korkuyorum. Ama samsung garantili olduğu için fark etmeyebilir de. Ve garantiye verdikten sonraki süreç nasıl ilerler? Samsung teknik servisinde sıkıntı olduğunu duymuştum.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Turkcellden aldım telefonu, sıkıntı yaratırlar diye korkuyorum. Ama samsung garantili olduğu için fark etmeyebilir de. Ve garantiye verdikten sonraki süreç nasıl ilerler? Samsung teknik servisinde sıkıntı olduğunu duymuştum.
Tek sıkıntısı kullanıcı hatası diye yollamaları. Onun haricinde sıkıntı yok. Ama bu ghost screen olayı Amoled ekranların vazgeçilmezi yani kullanıcı hatası olmaz büyük ihtimalle.

Thrust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tek sıkıntısı kullanıcı hatası diye yollamaları. Onun haricinde sıkıntı yok. Ama bu ghost screen olayı Amoled ekranların vazgeçilmezi yani kullanıcı hatası olmaz büyük ihtimalle.
Ben de öyle düşündüm. 20 iş günü sürecinde bana yedek telefon verilecek mi yoksa kendi şartlarımla mı bulmalıyım?

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Ben de öyle düşündüm. 20 iş günü sürecinde bana yedek telefon verilecek mi yoksa kendi şartlarımla mı bulmalıyım?
Verilmiyor diye biliyorum ama sen yine de sor. Hatta Samsung sitesinden Online olarak sorabilirsin.

cimbomlu52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
kamerayı açtığımda bulanık gösteriyor.ön belleği temizliyorum kameraya giriş çıkış yapıyorum yinede düzelmiyor.durup dururken böyle bir şey olması normal değil.
bunun sebebi ne olabilir?benimle aynı sorunu yaşayan varmı?

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
kamerayı açtığımda bulanık gösteriyor.ön belleği temizliyorum kameraya giriş çıkış yapıyorum yinede düzelmiyor.durup dururken böyle bir şey olması normal değil.
Benim bir kere gösterdi çıkıp girdim(kamera uygulamasına) düzeldi.

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Aynen bende de boyle bir olay var. Ama fark ettiniz mi bilmiyorum ama bizim cihazlarda %50'den 0'a cok uzun surede dusuyor. Aradaki acigi kapatiyor. Sizdeki s8 mi plus mi acaba.
Evet s8 plus ama yine de garip yani bi anda 99 a düşmesi şarjdan çıkartıp 5 dk geçmiyor patır patır dökülüyor :(:grinning::grinning:

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
daha önce bir kere olmuştu sizin gibi yaptım düzeldi. ama bu kez bayağı uğraştırdı.ara ara olmasıda canımı sıkmaya başladı.
sorun ne olabilir?
Sorun kesinlikle telefonun kendisi. Yani senden kaynaklanan bişey yok çünkü yaşayan çok duydum. Samsung'u ara. Olmazsa garantiye kadar yolu var.

cixman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar güncellemeden sonra pil tüketimi daha bi arttı sanki birde telefonun ekran isiği tam sönecekken tekrar yaniyor yani sönüyor 1 sn sonra ekran isigi takrardan aciliyor güncellemeden sonra 3 kere bunu yaptı sizdede böyle bisi var mı ?

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
bu sorunu çok yaşayan var kamerayı salla düzelir.şimdilik tek çözümü bu

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
20171110_223622.png
20171110_223622.png Arkadaşlar bu akşam farkettim bazı sıkıntılar oluşmaya başladı şarja takıyorum hızlı şarkdan kablo şarja geçiyor devamlı şarjın çabuk bitmesi de ondandır herhalde sonradan da nem algılandı dedi napıcam ben ya 1 haftalık telefon (s8 plus)

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Pirince falan koy 1 gün. Belki gözünden falan kaçmıştır. Elin ıslakken almışsındır. Eğer hala aynı factory reset atmalısın çünkü yazılımsal demektir.
Su olayını geçtim hocam ben 1 2dk sürdü de bu kablolu şarj olayına takıldım daha çok bunu nasıl çözebilirim

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Su olayını geçtim hocam ben 1 2dk sürdü de bu kablolu şarj olayına takıldım daha çok bunu nasıl çözebilirim
Ben su geçirince hızlı şarj olmuyor diye biliyorum o nedenle su geçirmesinden bahsettim. Sorun farklı yerden de olabilir tabii. Ayarladan hızlı şarj açık olduğuna emin misin?

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Ben su geçirince hızlı şarj olmuyor diye biliyorum o nedenle su geçirmesinden bahsettim. Sorun farklı yerden de olabilir tabii. Ayarladan hızlı şarj açık olduğuna emin misin?
Ayarlardan mı? Nerden açılıyor onu hiç bilmiyorum?
--- Gönderi Güncellendi ---
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim ama açıkmış zaten telefonu şarja taktıktan sonra 5 sn içinde hızlı şarjdan kablolu şarja geçiyor

Hitsu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Galaxy s8 telefonumda baskalari ile konuşurken telefon hep kapanip duruyor kendi kendine. Bazen ariyorum 3-5 sn sonra kapaniyor bazen dakikalar sonra. Cozumu var mi veya telefonu garantiye falan mi yollamam lazim?

Ilk basta yoktu son 1 aydır yasiyorum bu problemi.

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Arkadaslar Galaxy s8 telefonumda baskalari ile konuşurken telefon hep kapanip duruyor kendi kendine. Bazen ariyorum 3-5 sn sonra kapaniyor bazen dakikalar sonra. Cozumu var mi veya telefonu garantiye falan mi yollamam lazim?

Ilk basta yoktu son 1 aydır yasiyorum bu problemi.
Teknik servis ile görüştünüz mü? Sorunu onlarla konuşun onların talimatina göre teknik servis e götürürsünüz.

ibrhmdurna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Telefonda yuklu ama boyle gosteriyor niye acaba?
9b01c3e49798f574afa1f865a6bff14d.jpg
Bende yüklü değil sen bakınca merak ettim baktım aynı şekilde bende de uyumlu değil diyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşlar son güncellemeden sonra telefonun pil performansı baya bir düştü bu konuda başka şikayetçi olan var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20171112-204445.png
    Screenshot_20171112-204445.png
    1,002 KB · Görüntüleme: 434