Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
Arkadaşlar merhabalar , S8 kullanımı nasıl bi sıkıntısı var mı acaba ben g3 den beri g5 e kadar lg kullandım şimdi LG G6 ile S8 arasında kararsız kaldım ama gönlüm S8 den yana sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?
Samsung servisi sıkıntı diyorlar ama ben g5 i gönderdim servise para iadesi yaptılar 1.5 ay iççinde üstüne koyup G6 mı almalıyım yoksa S8 mi Görüşlerinizi alabilir miyim ? Şimdiden Teşekkürler..

kamera odak sorunu var telefonu siddetlice sallayinca duzeliyor

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
sizce garantiye vermeli miyim bu sorun bana uzun vadede sorun cikarir mi
bazen yüklediğimiz bir uygulama bu tür sorunlara neden olabilir önemli dosyalarımızı yedekleyip bir sıfırlama yaparak test etmekte fayda görüyorum olmadı sorunu belirten bir video ile cihazı servise götürmek gerekeceğini düşünüyorum.

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
bazen yüklediğimiz bir uygulama bu tür sorunlara neden olabilir önemli dosyalarımızı yedekleyip bir sıfırlama yaparak test etmekte fayda görüyorum olmadı sorunu belirten bir video ile cihazı servise götürmek gerekeceğini düşünüyorum.

tavsiye icin tesekkurler sorun yasadiktan sonra formatlamistim zaten onbellegi vs falanda temizledim daha beter cikmaya basladi :D her zaman olmuyor bu arada

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
tavsiye icin tesekkurler sorun yasadiktan sonra formatlamistim zaten onbellegi vs falanda temizledim daha beter cikmaya basladi :D her zaman olmuyor bu arada
o zaman biraz daha sabredin 465 mb bir güncelleme bir kaç hafta içinde otaya düşecek bazı hatalar ve düzeltmeler içeriyor haberi sitede vardı

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
hollandalı kardeşler yeni güncellemeyi almış darısı başımıza :)

fatihselimyakar

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Arkadaşlar spigen'in neo hybrid'ini kullanan var mı?.Önerir misiniz şu hepsiburada'nın %30-%40 indirimi olunca almayı düşünüyorumda.Çok kaba durmuyor dimi?

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Ipaky kristal şeffaf kapak case samsung galaxy s8 için artı ultra-ince tpu çerçeve şeffaf akrilik
iPaky Crystal Transparent Cover Case For Samsung Galaxy S8 Plus ultra thin TPU Frame + Clear Acrylic-in Phone Cases from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android) sipariş verdim
hayirli olsun bende almistim bundan gayet guzel bir kilif
benim fullbody var kenarlari biraz kaldirdi toz birikti ince ince o yuzden simdilik kullanmiyorum

BabaSchtroumpf

Asistan
Reaksiyon puanı
28
arkadaslar donanim haberde amoled yanigi sikayetleri gelmeye basladi s8 kullananlar tarafindan sizlerde de boyle bi sorun olmaya basladi mi?

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
arkadaslar donanim haberde amoled yanigi sikayetleri gelmeye basladi s8 kullananlar tarafindan sizlerde de boyle bi sorun olmaya basladi mi?
genelde 1 senedir sonra amoled yanığı oluşuyor samsunglarda. klavyenin izi çıkıyor mesela. daha önce de olabilir sonra da. kullanıma bağlı ama %70 inde oluyor diye biliyorum. Hatta s6 ilk çıktığı zamanlarda avm de inceliyordum bir baktım klavyenin izi çıkmış hangi uygulamaya girersem altta klavyenin izi vardı soğumuştum orda samsung dan ama s8 cezbetti tasarımıyla aldık bakalım.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hayatımda samsung amirallerinde tek S5'de Amoled yanığı gördüm. Amoled yanığı yok demiyorum. Bir çok uzun süre kullanılmış S5 ve sonrası incelediğim amirallerde sadece S5'de gördüm.Uzun süre yüksek parlaklıkta kullanılmış Note 5'de yoktu mesela kendi kullandığım 16 aylık S7'im de de amoled yanığı mecvut değil.
S8'in Amoled yanığı oluşanlarında ekranda kronik problem olabilir.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
2 sene içinde çıkarsa şanslısın. Garanti bittikten sonra çıkarsa yeni arkadaş edinmiş olursun. Bay klavye.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
erken görülürse zaten o kronik arıza ama pilin ömrü kısa

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
hocam erken gorulurse kronik ariza derken ,yani bu olay eninde sonunda amoled ekran kullanan telefonlarin basina gelicek bunun bi kacari yok oyle mi?
Bence çıkacak oldumu çıkıyor. Çıkmayacaksa 10yıl sonra da çıkmıyor. Ama vardır istisna aldıktan 3 4 sene sonra çıkan.
--- Gönderi Güncellendi ---
Ayrıca yabancı,türk forum sitelerini gezdim demin. Çok karşılaşan yok. Karşılaşan 2 3 kişi yazmış.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
hocam erken gorulurse kronik ariza derken ,yani bu olay eninde sonunda amoled ekran kullanan telefonlarin basina gelicek bunun bi kacari yok oyle mi?

Telefon sürekli kullanıldığı için ısınıp soğuma gibi olaylardan dolayı ekranında ömrü var tabi ama en az 4 yıl boyunca görülmezdir diye düşünüyorum telefon sağlamsa ancak Pil in genelleme ömrü 3-4 yıl değişmediği taktirde telefon normale göre daha fazla ısınabilir şarj daha hızlı bitebilir telefon kendi kendine hasar verebilir

BabaSchtroumpf

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Telefon sürekli kullanıldığı için ısınıp soğuma gibi olaylardan dolayı ekranında ömrü var tabi ama en az 4 yıl boyunca görülmezdir diye düşünüyorum telefon sağlamsa ancak Pil in genelleme ömrü 3-4 yıl değişmediği taktirde telefon normale göre daha fazla ısınabilir şarj daha hızlı bitebilir telefon kendi kendine hasar verebilir
s9'u bekliyorum o'da amoled ekran ile cikacak yuzde yuz beni 4 sene gotursun baska bir sey istemem.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
O zamana kadar ekran değişim ücretleri düşer değiştiririm. :D Zaten U11 alacak gibiyim :D
Yahu bırak şu U11'i. Zıpkın gibi OP5T çıkıyor. Ki bence 3000TL lik fiyatıyla Iphone X'le karşlaştırılabilen bir telefon. OP5T baktın 4000'den çıktı. OP5 alırsın. U11'i bıraak.
s9'u bekliyorum o'da amoled ekran ile cikacak yuzde yuz beni 4 sene gotursun baska bir sey istemem.
s9 umarım Apple'dan eksiğim ne diyip 5000TL den çıkmaz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yahu bırak şu U11'i. Zıpkın gibi OP5T çıkıyor. Ki bence 3000TL lik fiyatıyla Iphone X'le karşlaştırılabilen bir telefon. OP5T baktın 4000'den çıktı. OP5 alırsın. U11'i bıraak.

OP5'in kamerası ile U11 kıyaslanamaz. U11 siler. Haritadan silmek anlamında silmek. Yanlış anlaşılmasın.
OnePlus'un kutusundan kulaklık bile çıkmıyorken U11'in kutusundan amfili dönüştürücü ve bir telefon kutusundan çıkan en iyi kulaklık çıkıyor.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467

Yok dert etmeyin Teknosa,Hepsiburada,Gittgidiyor,N11 , Mediamark Vatan Bilgisayar gibi sitelerden aldığınız sürece telefonunuzda hiçbir kronik sorun çıkacağını düşünmüyorum bu siteler tamamen güvenilirdir eğer siz güvenceyi %100 e almak istiyorsanız Teknoloji marketlerden de alabilirsiniz tabi
bu yılki modellerde sorun yok
OnePlus 5T ailesi performans canavarı telefon Htc u11 daha çok kişiye hitap eden piratik bir telefondur Özetlersek OnePlus 5 daha çok sade kullanım oyunlarda ve sosyal medyada tam performans veren bir telefon Htc u11 eşsiz ses deneyimi veren kamerasında harika performans veren bir sürü özellik barından telefondur

BabaSchtroumpf

Asistan
Reaksiyon puanı
28

artik fiyat ne olursa olsun alicam ya ama 800-900 euro civarinda olur diye tahmin ediyorum.