nextman
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 567
Evet 25 günde geldiH&A markalı mı aldın birde kaç günde geldi?
Evet 25 günde geldiH&A markalı mı aldın birde kaç günde geldi?
Ben de almak istiyorum çünkü Spigen kılıfım çok kaba ve ekran koruyucu portakal kabuğu gibi Ama 25gün de beklemek istemiyorum türkiye den alacağım n11'den herhalde. O bildirim paneli her 360° kapta var herhalde. Siz de parmak izi koruyucudan indirirsiniz.Evet 25 günde geldi
Geçenlerde Avcılar da bir işportacıdan denk geldim mat silikon siyah aldım 10 tl inan spigen bile yanında sönük kalır yine onu taktım. Bu 360 kılıf beklediğimden daha da kaba geldi banaBen de almak istiyorum çünkü Spigen kılıfım çok kaba ve ekran koruyucu portakal kabuğu gibi Ama 25gün de beklemek istemiyorum türkiye den alacağım n11'den herhalde. O bildirim paneli her 360° kapta var herhalde. Siz de parmak izi koruyucudan indirirsiniz.
Şu kılıf işi amma zahmetli ve masraflı iş be hocam. Keşke kaskolu alsaydım aynı yere gelirdi en azından uğraşmazdım.Geçenlerde Avcılar da bir işportacıdan denk geldim mat silikon siyah aldım 10 tl inan spigen bile yanında sönük kalır yine onu taktım. Bu 360 kılıf beklediğimden daha da kaba geldi bana
Haklısınız Alın bir silikon kılıf sonra kasko bak keyfine ben her zaman derim benimle mi yasayacak vicdansızŞu kılıf işi amma zahmetli ve masraflı iş be hocam. Keşke kaskolu alsaydım aynı yere gelirdi en azından uğraşmazdım.
Yok hocam hiç bildirim olmadığı halde titriyor. Nedenini çözemedim.Bakmadığın bildirim varsa sana hatırlatıyor sanırım olay bu.
Haklısınız Alın bir silikon kılıf sonra kasko bak keyfine ben her zaman derim benimle mi yasayacak vicdansız
Gerçekten internette yok gibi bir şey. Yabancı teknoloji sitelerindeki lerde 100kb resimler. Ben isterseniz 2 tane atayım;S8 ile çekilmiş fotolari nasıl bakabilirim. İnternette hep telefonun kendi resimleri çıkıyor.
Yüksek parlaklıkta mi kullanıyorsunuz cihazı ?Pil performansı sizce nasıl? 25 dk kamera 1 saat 45 dk sesli konuşma 3 saat 45 dk ekran süresi. Telefon a yarıda ekledim. Yaklaşık 13 saat 10 dk oldu şarjdan çıkartalım yüzde 17 kalmış.
Normal kullanıyorum. Yüksek performans veya güç tasarrufu açık değil. Neden sordun ki az mı geldiYüksek parlaklıkta mi kullanıyorsunuz cihazı ?
Ekran baya fazla güç tüketmiş de o yüzden sordumNormal kullanıyorum. Yüksek performans veya güç tasarrufu açık değil. Neden sordun ki az mı geldi
Parmak izi okuyucu açık. WiFi 4.5 G konum mobil veri hepsi acıktı bunlar ekran süresini etkilemez ama belkide etkiliyordur ekran ayar resminide attım amaEkran baya fazla güç tüketmiş de o yüzden sordum
Parlaklık sebebiyle olabilir bence az ekran süresi çok güç tüketimini bir tek bu şekilde açıklayabiliyoeumBenim ekran neden çok şarj yemiş olabilir?
Murat bey ama ekran parlaklığı yarıda bu normal miParlaklık sebebiyle olabilir bence az ekran süresi çok güç tüketimini bir tek bu şekilde açıklayabiliyoeum
Hiç bir fikrim yok kusura bakmayın.Murat bey ama ekran parlaklığı yarıda bu normal mi
Daha açılır o zaman @cern99Bu arada bu benim ilk full şarj kullanmam. Daha 1 günlük telefon s8 plus
S8 in varsa takas etmeye değmez. Adam bide onun üstüne 500TL ister. İlk defa alacaksan senin tercihin.Plus almayi dusunuyordum bende ama arada cok az ekran suresi var o yuzden s8 ile yola devam. Takas icin yazmistim gecenlerde buraya ama telefonun elde tutusu gercekten cok iyi.
500 isteyenleri hadi bi olcude anladim ama 800 isteyen vardi telefoncular grubu [emoji4]S8 in varsa takas etmeye değmez. Adam bide onun üstüne 500TL ister. İlk defa alacaksan senin tercihin.
Instagram oylamasinda bende sıkınti yok duzgun calisiyor. Titreme ise bende daha farkli oluyor. Tus kilidine alip sensorlerin oldugu yeri elimle kapattigimda bir kere titriyor telefon. Anlamadim neden oldugunu bende.Beyler instagrama anket özelliği geldi fakat s8 in ekran boyutundan mı anlamadım s8 ile tıklayınca oyum gitmiyor karşıya. Bir de telefon sessizde bile olsa durup dururken 1 kez titriyor anlamadım.
Nasıl oluyor ben bulamadım o şekilde ekranı açmayı.Şu S8 de en çok hoşuma giden özellik ekran kapalı iken aşağıdan yukarıya hafif dokunuşla ekranı açmak süper bence