TechnoYoung
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 358
Değmez .duz s7 den s8 e gecersem aradaki fiyat farkina deger mi ? yorumlarinizi bekliyorum acil lutfen
Değmez .duz s7 den s8 e gecersem aradaki fiyat farkina deger mi ? yorumlarinizi bekliyorum acil lutfen
Gereksiz ...duz s7 den s8 e gecersem aradaki fiyat farkina deger mi ? yorumlarinizi bekliyorum acil lutfen
Değmez.duz s7 den s8 e gecersem aradaki fiyat farkina deger mi ? yorumlarinizi bekliyorum acil lutfen
Profil niye değişirdin Güzeldi.Cern99 ben profil resmimi değiştirdim sor bakayım niye
Alıntı düzenleme iyiymişProfil niye değişirdin Güzeldi.
Eski gifin baya iyiydi o yüzden dedim.
Komik değilEski gifin baya iyiydi o yüzden dedim.
3-4 sene sana bağlı. Temiz kullanırsan 5e çıkar kötü kullanırsan 2 ye iner.S8 alsam kac yil dayanir?
Butcene bagli kardesim paran varsa fazlasiyla deger tasarimi ekrani bixby icin ama butceni zorlayarak alcaksan hic bulasma ilerde alirsin mayistan beridir kullaniyorum hala ilk gun ki gibi zevk aliyorum kullandikca gerci ben s3 ten gectim onuda 5 yil kullandim bu da bi 5 yil goturur.duz s7 den s8 e gecersem aradaki fiyat farkina deger mi ? yorumlarinizi bekliyorum acil lutfen
Aynisi bende olmustu a5 2017 cihazimda sonra duzelmisti ama silip yukledigimde. Bi kac kere ugrasmistim ama. Suan s8de yok boyle bir problemim.merhaba nerden nasil oldu bilmiyorum ama instagramda veya twitterda videoyu izleyip gecerken ses acma tusuna basilmis gibi ses cikiyor bilgisi olan var mi
teşekkür ederim kapatıp açtım düzeldi nedenini bulamadım amaAynisi bende olmustu a5 2017 cihazimda sonra duzelmisti ama silip yukledigimde. Bi kac kere ugrasmistim ama. Suan s8de yok boyle bir problemim.
arasındaki fiyatlar o civarda zaten bütçeni sarsmayacaksa kesinlikle plus serisine geç... iyiki değiştirmişim diceksin...S8 uzerine 500tl verip ikinci el yine yurtici s8+ almak mantiklimi sizce ?
Ben Plus'ını kullanıyorum fiyat farkına değmez , yalnız ben S8 ile Plus'ı aynı fiyata buldum diye Plus aldım ama S8 alsaydımda diyorum . Ergonomik değil . Büyük ve 1 saat fazladan bataryanız oluyor bunlar 500 TL ye değmez .slm gelen arama ekranında kişi resmini full ekran yapabiliyormuyuz kurcaladım ama bulamadım bilgisi olan varmı...s8 plus için.
--- Gönderi Güncellendi ---
arasındaki fiyatlar o civarda zaten bütçeni sarsmayacaksa kesinlikle plus serisine geç... iyiki değiştirmişim diceksin...
arasındaki fiyatlar o civarda zaten bütçeni sarsmayacS8 uzerine 500tl verip ikinci el yine yurtici s8+ almak mantiklimi sizce ?
tercih meselesi saygı duyarım. bütçe sıkıntısı olmayanlar için belirttim zaten. ayrıca büyük ekran sevenler için önerdim aksi halde gerek yok. note 1 den itibaren tum serilerini kullanan biriyim note 8 hariç ilk kez s8 plus kullanıyorum şimdi herzaman büyük ekrandan yanayım.Ben Plus'ını kullanıyorum fiyat farkına değmez , yalnız ben S8 ile Plus'ı aynı fiyata buldum diye Plus aldım ama S8 alsaydımda diyorum . Ergonomik değil . Büyük ve 1 saat fazladan bataryanız oluyor bunlar 500 TL ye değmez .
Ben ekran suresi olarak 4.30saat aliyorum. Always on display kapaliyken. Siz plus ile kac saat aliyorsunuz tek sarj ile ? 5bucuk saat civarindaysa sizin almama gerek yok tabikide. 450tlye dusurdum fiyati.Ben Plus'ını kullanıyorum fiyat farkına değmez , yalnız ben S8 ile Plus'ı aynı fiyata buldum diye Plus aldım ama S8 alsaydımda diyorum . Ergonomik değil . Büyük ve 1 saat fazladan bataryanız oluyor bunlar 500 TL ye değmez .
Düz S8 ile tüm gün wifi açıkken ara vermeden güç tasarrufuna almadan 6 saat ekran çok rahat alıyorum. Seninki biraz düşük gibi.Ben ekran suresi olarak 4.30saat aliyorum. Always on display kapaliyken. Siz plus ile kac saat aliyorsunuz tek sarj ile ? 5bucuk saat civarindaysa sizin almama gerek yok tabikide. 450tlye dusurdum fiyati.
Ben oyle bir saati goremedim hic. En fazla gordugum 5bucuk saat oldu. Format atmamda ise yaramadi bu arada. Demekki kullandigim uygulamalardan oluyor.Düz S8 ile tüm gün wifi açıkken ara vermeden güç tasarrufuna almadan 6 saat ekran çok rahat alıyorum. Seninki biraz düşük gibi.
Aynen bazı uygulamalar sömüyüyor. İnternette listesi var bak sil.Ben oyle bir saati goremedim hic. En fazla gordugum 5bucuk saat oldu. Format atmamda ise yaramadi bu arada. Demekki kullandigim uygulamalardan oluyor.
Plus olaninda arada cok fark olurmu acaba pille ilgili onu dusunuyorum suanAynen bazı uygulamalar sömüyüyor. İnternette listesi var bak sil.
Fark var. Aradaki fark yarım saat - 1 saat gibi.Plus olaninda arada cok fark olurmu acaba pille ilgili onu dusunuyorum suan
Sadece pil için kesinlikle değişilmez zaten. Bak arkadaki programları kapatan uygulamaları sil hepsi palavra. S8 in kendi uygulaması var onu kullan. Arkaplanı siyah yaparak ve güç tasarrufuna alarak 1 saat arttırırsın ekran süresini. Bir de olduğun yerde internet zayıf çekiyorsa çok yer şarj.O kadar az mi gercekten yani ben suan s8 kullanimimla 4bucuk saat sure aliyorsam onda 5-5bucuk mu alacagim ekran suresi. O zaman degistirmem. Ama aradaki fark 4ten 6-6bucuga cikacaksa yaparim. Always on displayim kapali 4.5g ile oyun hic oynamadan sadece tapatalk whatsapp instagram kullanarak bu sureleri aliyorum kendi cihazimda. Ve 2gun once bk disabler indirdim programlari kapattim arkada calisan biraz etkisi oldu bana. Yani sabah 8de cikardim sarjdan suan %39da ve ekran surem 2.48 saat. [emoji16]az gibi geliyo ama plusta fark cok yok deniliyor. Yardim edin cok yazdim [emoji16]
O programi yukledikten sonra biraz daha iyi sure aldim ama [emoji16] tek derdim pil benim. Yoksa s8in elde tutusunu kullanim kolayligini kasa boyutunu daha cok seviyorum. Ideal boyutlarda benim icin. Plus dusunmemin tek yani pil. Bu arada biraz once pil kullanimina baktim. 2.sirada whatsapp var bu normalmi ya ? 366 mah goturmus benden neredeyse ekrana yakin bir sure [emoji16]Sadece pil için kesinlikle değişilmez zaten. Bak arkadaki programları kapatan uygulamaları sil hepsi palavra. S8 in kendi uygulaması var onu kullan.