yavuz2424
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
Tekrar diyorum iyiki s8 plus almışım kullanımı jarzı ekranı çok iyi kırılmadığı sürece 4 seneyi rahat rahat devirir
Hocam kullanım olarak artık küçük bir cihaz seçtim yoksa sana katılıyorum gün içerisinde pantolon zıkkımı yüzünden çok sıkıntı çektim tercihim s8 oldu,güle güle kullanınTekrar diyorum iyiki s8 plus almışım kullanımı jarzı ekranı çok iyi kırılmadığı sürece 4 seneyi rahat rahat devirir
Cevapladığınız için çok teşekkürler.Kayıt ettiğiniz video ları tam ekran izleye bilirsiniz ekran oranı yüzünden sitelerden izlenilen videolar tam ekran olarak izlenmiyor zamanla onlarda kendilerini güncellemek zorunda kalacaklar tam ekran videolar için biraz zaman gerekecek sadece
Yüz tanıma kilidini yüzünün tam boyutunda olduğ bir fotoğrafla biraz zorlayarak açabilirsin ama iris tarayıcıyı özel kamera ve lens kullanmadan açamazsın.Fotoğrafınızı çekerek yüzünüzü başka bir telefondan kilidi açmayı denediniz mi? Ben az önce 15 er kere denedim iris ve yüz tanıma kilidi ile ama hiçbi şekilde açmadı? Deneyimleyeniniz oldu mu?
Denedim onu da sadece yüzümü alan bi fotoğraf çekip S8 den başka bi cihaza gönderdim ama yinede açmadı farkli boyutlara getirdim ve farkli boyutlarda çektim yine açmadı.Yüz tanıma kilidini yüzünün tam boyutunda olduğ bir fotoğrafla biraz zorlayarak açabilirsin ama iris tarayıcıyı özel kamera ve lens kullanmadan açamazsın.
Kesinlikle gelecek.S8+ için android oreo 8 güncellemesi gelirmi arkadaşlar
Hic karsilasmadim boyle bir sorunla. Programi silip yeniden yuklemeyi denediniz mi ?Arkadaşlar spotify bende sürekli durduruldu hatası veriyor sebebi ne olabilir sizde de aynı sorun var mı yoksa sorun bana özel mi? Telefonu yeniden başlatınca düzeliyor bir müddet.
Bir kez denedim düzelmedi, tekrar denerim.Hic karsilasmadim boyle bir sorunla. Programi silip yeniden yuklemeyi denediniz mi ?
Ne için kullanacaksın ona bağlıTelefon performans modunda mı yoksa optimize modda mı kullanılmalı sizce?
Optimize'ye al arkana yaslan. Zırt Pırt değiştirmene gerek yok ve her şey ayarında ortada.Telefon performans modunda mı yoksa optimize modda mı kullanılmalı sizce?
Spotify'a geri bildirim yapın. Geri döneceklerdir. Sorun belki telefondadır.Arkadaşlar spotify bende sürekli durduruldu hatası veriyor sebebi ne olabilir sizde de aynı sorun var mı yoksa sorun bana özel mi? Telefonu yeniden başlatınca düzeliyor bir müddet.
YouTube videolarını tam ekran izlemek için videoya tıkladığınızda sağ tarafta bir baloncuk çıkıyor ona tıklamanız lazım. Başka sitelerden izlediğiniz videoları da eğer Samsung'un kendi internet tarayıcısına girerseniz üstünde video oynatma işareti olan baloncuğa tıklayıp video oynatıcısını açabilirsiniz ve sanki videoyu indirmiş gibi ayarları yapabilirsiniz.Videoları tam boyuntunda izleyemiyorum. Sorun sadece bende mi?
ekran eski modeller gibi 16:9 olmadığı için yanda boşluk kalması normalVideoları tam boyuntunda izleyemiyorum. Sorun sadece bende mi?
Android 4.0 kullandım neyse ki. Ama siz s5 in muadili olan iphone 5s kullanmamışsınız heralde bi ip 5s ile s5 i yanyana koyun farkı görün sadece kameraya tıklayın s5 naıl açılıyor ip 5s nasıl açılıyor.Benim çıkar çıkmaz aldığım s5 ve s6edge'i benden sonra halen iki yeğenim kullanıyor (2 ergen) telefonların içi çöplük vaziyette ne kasma var ne donma onları ne yapayım? Kasmayan cihaza kasıyor mu diyeyim zorla? Çatır çatır kullandıkları note3ü daha bu yaz batarya problemi yüzünden çöpe attık; kastığı için mi diyeyim?
Kasma donma mevzularını abartanlar androidin 2.0'dan 4.0'a kadar olan versiyonlarını görmemiş olan arkadaşlar.
Android bir cihaz 30 milisaniyede girdiği bir programa bir sene sonra 60 milisaniyede giriyor diye kıyameti kopartanlardansanız 'apple stabilliğine' geçiş yapar kurtulursunuz. 6 ay saf android kullandım o bile samsung arayüzü kasıyor denilenden daha ağır.
Artık sıktı bu kasma donma şişme muhabbetleri, telefonla 3d render mı almaya çalışıyorsunuz da telefon kasıyor anlamıyorum ki?
Android 4.0 kullandım neyse ki. Ama siz s5 in muadili olan iphone 5s kullanmamışsınız heralde bi ip 5s ile s5 i yanyana koyun farkı görün sadece kameraya tıklayın s5 naıl açılıyor ip 5s nasıl açılıyor.
Kameraya girdikten sonra hangisi daha iyi çekiyor ??Android 4.0 kullandım neyse ki. Ama siz s5 in muadili olan iphone 5s kullanmamışsınız heralde bi ip 5s ile s5 i yanyana koyun farkı görün sadece kameraya tıklayın s5 naıl açılıyor ip 5s nasıl açılıyor.
%32'yken 5saat ekran süresi var. %0ken 7 saat ekran süresi olur bu normal.(elinden hiç bırakmadıysan.Cidden sarj sıkıntısı çekiyorum Sabah 5.35 de kalktim Şarjım %100 dü telefonu elime aldım birçok şey açık, ekran parlakligi da %40 civarlarında kullandım saat 10.30 a kadar telefonu asla elimden bırakmadım, video izledim,oyun oynadım, müzik dinledim, sosyal medyada gezindim vb şeyler yaptim Şuan saat 10.32 ve sarjim 35 sizce bu kadar sarj yemesi normal mi yoksa bi anormallik varmı?
Teşekkür ederim, evet elimden hiç bırakmadım Sadece yüzümü yıkadım ve kahvalti o kadar taş çatlasa 25 dk bırakmışımdır.%32'yken 5saat ekran süresi var. %0ken 7 saat ekran süresi olur bu normal.(elinden hiç bırakmadıysan.
İp 5s bence.Kameraya girdikten sonra hangisi daha iyi çekiyor ??))
S5 kesinlikle daha iyi çekiyorİp 5s bence.