Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

B.H.U

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Bluetooth'ta yiyor heralde guzel bi sekilde sarji

Ali4545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler spigen.com dan s8 icin neo flex ekran koruyucu siparişi vermek istiyorum kullanan varmı varsa yorum yapa bilirmisiniz birde kılıf olarak spigen rugged armor dusunuyorum acil yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Beyler spigen.com dan s8 icin neo flex ekran koruyucu siparişi vermek istiyorum kullanan varmı varsa yorum yapa bilirmisiniz birde kılıf olarak spigen rugged armor dusunuyorum acil yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Ekran koruyucuyu alma kötü. Kılıfları iyidir spigenin. Ekrana yukarda aliexpres linli attım 12 tl ye cam ondan alabilirsin

Reaksiyon puanı
0
Kerebic her zaman var :)
--- Gönderi Güncellendi ---
S8 i ekran koruyucusuz kullanan var mi ? Cep de felan cizilmezse yeterli benim icin dedigim gibi spigen neo flex kullandim begenmedim
Yaklaşık 2 ay olacak ekran koruyucu olmadan kullanıyorum.Arkasi kılıf alana kadar cok dikkat etmeme ragmen 3 gun icinde çizilmişti.On ekranda derin bir çizik yok fakat ışıkta dikkatli bakınca kılcal ciziklerle dolu.Cebimde taşımıyorum,çantada anahtarla,sivri seylerle koymamaya dikkat ediyorum genelde

Son düzenleme:

Ali4545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ekran koruyucuyu alma kötü. Kılıfları iyidir spigenin. Ekrana yukarda aliexpres linli attım 12 tl ye cam ondan alabilirsin
12tl fiyati iyi baya ama 15 ila 30 gün icinde geliyo sanırım ekran koruyucu spigen in birde camm olarak yeni cıkan ürünü var onada kötü diyolar ama biz ne takcaz bu s8 in ekranina ya adam akılli yok bisey sanırım

Mura_T

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Spigen Samsung Galaxy S8 Full Cover Kavisli Cam Ekran Fiyatı Arkadaşlar bunu kullanıyorum ve memnun değilim. Kılıf dostu diyor fakat sağ kısmı kalktı aşırı derecede parmak izi bırakıyor vede köşe kısımları siyah olduğu için ekranı küçültüyor. Bence Aliexpress'ten 3-5 tane sipariş verin bunun yerine muhakkak doğru bir tane bulursunuz.

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Iphone X hakkında ne düsünüyorsunuz?

Bence Face ID ve Ön kamera dışında aman dedirten bi özelliği yok, özellikleri güzel olmuş cidden yüzünüzdeki 1 milyon şeyden sadece 1 tanesi ile açılabilir demişlerdi ama açamadilar 2. Denemede açtılar sizcede güvenli mi cidden geceleri oldukça iyi çalısıyor dendi, Iphone 8 ve 8 plus hakkinda bişi demek istemiyorum zaten kamera ve yazilim haricinde tıpa tıp Iphone 7

M

Murat Burç

SDN Okuru
Iphone X hakkında ne düsünüyorsunuz?

Bence Face ID ve Ön kamera dışında aman dedirten bi özelliği yok, özellikleri güzel olmuş cidden yüzünüzdeki 1 milyon şeyden sadece 1 tanesi ile açılabilir demişlerdi ama açamadilar 2. Denemede açtılar sizcede güvenli mi cidden geceleri oldukça iyi çalısıyor dendi, Iphone 8 ve 8 plus hakkinda bişi demek istemiyorum zaten kamera ve yazilim haricinde tıpa tıp Iphone 7
4K 60 FPS dışında ayırıcı bir özelliği yok bence
Cidden şaşırttı.

SENOLTURK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Tapatalk bildirimleri gelmiyor
Ne yapmam gerekiyor.

SENOLTURK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Önceden geliyordu
Uygulama tercihlerini sıfırlama çözüm olabilirmi

Ahmed Aydın ORHAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
merhaba arkadaşlar eskiden android kullanan biri olarak 4.5 aydır iphone 7 kullanıyorum fakat İOS u sevmedim yeteri kadar kişiselleştirilemiyor ve hızlı şarj yok pil ömrü de pek iyi değil böyle olunca galaxy s8 e geçeyim diyorum fakat takılıyor ve pil ömrü çok kötü diyorlar alırsam 3.300TL ye alacağım 2 yıl türkiye garantili.sizce geçeyimmi geçersem değermi pişman olurmuyum

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
merhaba arkadaşlar eskiden android kullanan biri olarak 4.5 aydır iphone 7 kullanıyorum fakat İOS u sevmedim yeteri kadar kişiselleştirilemiyor ve hızlı şarj yok pil ömrü de pek iyi değil böyle olunca galaxy s8 e geçeyim diyorum fakat takılıyor ve pil ömrü çok kötü diyorlar alırsam 3.300TL ye alacağım 2 yıl türkiye garantili.sizce geçeyimmi geçersem değermi pişman olurmuyum
Emin ol pil ömrü iphone 7'nin çok çok üstünde. Ben normal kullanımda 6.5-7 saat ekran süresi az kullandığımda 9 saate kadar ekran süresi alıyorum. Sen karar ver iyi mi kötü mü.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141

Hocam size zahmet telefonu aldığınızda o 'takılıyor' diyen arkadaşa telefonunuzu biraz verin kurcalasın takılmasını sağlasın ve videosunu çeksin siz de buraya koyun ki insanlara örnek teşkil etsin.

Samsung S5'ten bu yana takılma, kasma, arayüz şişmesi gibi sorunlarını çözdü.

Not: S5, note3, note4, S6 edge kullanmış ve güncel olarak S7 edge kullanan birisi olarak söylüyorum bunu...

B.H.U

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Pil konusunda gunu cikariyor. Dun format attim biraz kotu geliyordu pil konusunda. Suan 28saattir kullaniyorum tek sarj ile ve 4saatlik ekran suresi almaktayim. Ekranim %50 parlaklikta ve wifi hic kullanmadim hep 4.5g.%10 sarjim var suan ve 3 saat daha kullanabilecegimi soyluyor telefon. Bazen plus alsaydim keske diyorum ama kullanim bakimindan boyut olarak cok memnunum. Kasma vs.hic birsey yasamadim bu zamana kadar. Gayet guzel bir cihaz. Oneriyorum.

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Hocam size zahmet telefonu aldığınızda o 'takılıyor' diyen arkadaşa telefonunuzu biraz verin kurcalasın takılmasını sağlasın ve videosunu çeksin siz de buraya koyun ki insanlara örnek teşkil etsin.

Samsung S5'ten bu yana takılma, kasma, arayüz şişmesi gibi sorunlarını çözdü.

Not: S5, note3, note4, S6 edge kullanmış ve güncel olarak S7 edge kullanan birisi olarak söylüyorum bunu...
Dostum s5 ve s6 lar çatır çatır takılıyor abartma istersen. S7 den sonra kasma sorunu düzeldi fakat benim s8 de halem donmalar oluyor telefon kitlenip kalıyor tabiki her zaman değil. Bu arada otomatik ekran parlaklğı açık değilken parlaklık otomatik açılıyor nasıl çözerim bu sorunu

Reaksiyon puanı
5,173
Dostum s5 ve s6 lar çatır çatır takılıyor abartma istersen. S7 den sonra kasma sorunu düzeldi fakat benim s8 de halem donmalar oluyor telefon kitlenip kalıyor tabiki her zaman değil. Bu arada otomatik ekran parlaklğı açık değilken parlaklık otomatik açılıyor nasıl çözerim bu sorunu
Saçmalamalayalım lütfen daha note4ün jaldıramadığı kastığı oyun uygulama yok

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 4 zaten iyi bir cihaz. Ben s5 ve s6 için dedim.
S5 çöp. Note 4'den daha güçlü olan S6 size göre nasıl daha kötü bir cihaz olabiliyor performans anlamında. Hoş ilginç bir şekilde Note 4'ün hız testlerinde S6 Edge Plus'u geçtiğini gördüm ama orası ayrı bir mesele

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
S5 çöp. Note 4'den daha güçlü olan S6 size göre nasıl daha kötü bir cihaz olabiliyor performans anlamında. Hoş ilginç bir şekilde Note 4'ün hız testlerinde S6 Edge Plus'u geçtiğini gördüm ama orası ayrı bir mesele
Note 4 ün s6 dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. S6 bi kaç kez kullandındım epey kasılmalar vardı. Kamerayı döndürüyosun ekran sonradan dönüyor vs

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141

Benim çıkar çıkmaz aldığım s5 ve s6edge'i benden sonra halen iki yeğenim kullanıyor (2 ergen) telefonların içi çöplük vaziyette ne kasma var ne donma onları ne yapayım? Kasmayan cihaza kasıyor mu diyeyim zorla? Çatır çatır kullandıkları note3ü daha bu yaz batarya problemi yüzünden çöpe attık; kastığı için mi diyeyim?

Kasma donma mevzularını abartanlar androidin 2.0'dan 4.0'a kadar olan versiyonlarını görmemiş olan arkadaşlar.

Android bir cihaz 30 milisaniyede girdiği bir programa bir sene sonra 60 milisaniyede giriyor diye kıyameti kopartanlardansanız 'apple stabilliğine' geçiş yapar kurtulursunuz. 6 ay saf android kullandım o bile samsung arayüzü kasıyor denilenden daha ağır.

Artık sıktı bu kasma donma şişme muhabbetleri, telefonla 3d render mı almaya çalışıyorsunuz da telefon kasıyor anlamıyorum ki?

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
S8 ve S8 Plus cihazlarının satış oranı nasıl şu an piyasada?