Malesef denemedim dediğim gibi bekledigim koruyucular gelsin öyle bakacam şu an Allah'a emanet ekranda bisey yokEyvallah hocam peki spigen neo flex ekran koruyucu nasıl bir bilginiz varmı acaba
Ekran koruyucuyu alma kötü. Kılıfları iyidir spigenin. Ekrana yukarda aliexpres linli attım 12 tl ye cam ondan alabilirsinBeyler spigen.com dan s8 icin neo flex ekran koruyucu siparişi vermek istiyorum kullanan varmı varsa yorum yapa bilirmisiniz birde kılıf olarak spigen rugged armor dusunuyorum acil yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Yaklaşık 2 ay olacak ekran koruyucu olmadan kullanıyorum.Arkasi kılıf alana kadar cok dikkat etmeme ragmen 3 gun icinde çizilmişti.On ekranda derin bir çizik yok fakat ışıkta dikkatli bakınca kılcal ciziklerle dolu.Cebimde taşımıyorum,çantada anahtarla,sivri seylerle koymamaya dikkat ediyorum geneldeKerebic her zaman var
--- Gönderi Güncellendi ---
S8 i ekran koruyucusuz kullanan var mi ? Cep de felan cizilmezse yeterli benim icin dedigim gibi spigen neo flex kullandim begenmedim
12tl fiyati iyi baya ama 15 ila 30 gün icinde geliyo sanırım ekran koruyucu spigen in birde camm olarak yeni cıkan ürünü var onada kötü diyolar ama biz ne takcaz bu s8 in ekranina ya adam akılli yok bisey sanırımEkran koruyucuyu alma kötü. Kılıfları iyidir spigenin. Ekrana yukarda aliexpres linli attım 12 tl ye cam ondan alabilirsin
4K 60 FPS dışında ayırıcı bir özelliği yok benceIphone X hakkında ne düsünüyorsunuz?
Bence Face ID ve Ön kamera dışında aman dedirten bi özelliği yok, özellikleri güzel olmuş cidden yüzünüzdeki 1 milyon şeyden sadece 1 tanesi ile açılabilir demişlerdi ama açamadilar 2. Denemede açtılar sizcede güvenli mi cidden geceleri oldukça iyi çalısıyor dendi, Iphone 8 ve 8 plus hakkinda bişi demek istemiyorum zaten kamera ve yazilim haricinde tıpa tıp Iphone 7
Banada gelmiyorTapatalk bildirimleri gelmiyor
Ne yapmam gerekiyor.
Olabilir. Belki bazı yerlerde karışıklık olmuştırÖnceden geliyordu
Uygulama tercihlerini sıfırlama çözüm olabilirmi
Emin ol pil ömrü iphone 7'nin çok çok üstünde. Ben normal kullanımda 6.5-7 saat ekran süresi az kullandığımda 9 saate kadar ekran süresi alıyorum. Sen karar ver iyi mi kötü mü.merhaba arkadaşlar eskiden android kullanan biri olarak 4.5 aydır iphone 7 kullanıyorum fakat İOS u sevmedim yeteri kadar kişiselleştirilemiyor ve hızlı şarj yok pil ömrü de pek iyi değil böyle olunca galaxy s8 e geçeyim diyorum fakat takılıyor ve pil ömrü çok kötü diyorlar alırsam 3.300TL ye alacağım 2 yıl türkiye garantili.sizce geçeyimmi geçersem değermi pişman olurmuyum
merhaba arkadaşlar eskiden android kullanan biri olarak 4.5 aydır iphone 7 kullanıyorum fakat İOS u sevmedim yeteri kadar kişiselleştirilemiyor ve hızlı şarj yok pil ömrü de pek iyi değil böyle olunca galaxy s8 e geçeyim diyorum fakat takılıyor ve pil ömrü çok kötü diyorlar alırsam 3.300TL ye alacağım 2 yıl türkiye garantili.sizce geçeyimmi geçersem değermi pişman olurmuyum
Pil konusunda gunu cikariyor. Dun format attim biraz kotu geliyordu pil konusunda. Suan 28saattir kullaniyorum tek sarj ile ve 4saatlik ekran suresi almaktayim. Ekranim %50 parlaklikta ve wifi hic kullanmadim hep 4.5g.%10 sarjim var suan ve 3 saat daha kullanabilecegimi soyluyor telefon. Bazen plus alsaydim keske diyorum ama kullanim bakimindan boyut olarak cok memnunum. Kasma vs.hic birsey yasamadim bu zamana kadar. Gayet guzel bir cihaz. Oneriyorum.merhaba arkadaşlar eskiden android kullanan biri olarak 4.5 aydır iphone 7 kullanıyorum fakat İOS u sevmedim yeteri kadar kişiselleştirilemiyor ve hızlı şarj yok pil ömrü de pek iyi değil böyle olunca galaxy s8 e geçeyim diyorum fakat takılıyor ve pil ömrü çok kötü diyorlar alırsam 3.300TL ye alacağım 2 yıl türkiye garantili.sizce geçeyimmi geçersem değermi pişman olurmuyum
Dostum s5 ve s6 lar çatır çatır takılıyor abartma istersen. S7 den sonra kasma sorunu düzeldi fakat benim s8 de halem donmalar oluyor telefon kitlenip kalıyor tabiki her zaman değil. Bu arada otomatik ekran parlaklğı açık değilken parlaklık otomatik açılıyor nasıl çözerim bu sorunuHocam size zahmet telefonu aldığınızda o 'takılıyor' diyen arkadaşa telefonunuzu biraz verin kurcalasın takılmasını sağlasın ve videosunu çeksin siz de buraya koyun ki insanlara örnek teşkil etsin.
Samsung S5'ten bu yana takılma, kasma, arayüz şişmesi gibi sorunlarını çözdü.
Not: S5, note3, note4, S6 edge kullanmış ve güncel olarak S7 edge kullanan birisi olarak söylüyorum bunu...
Saçmalamalayalım lütfen daha note4ün jaldıramadığı kastığı oyun uygulama yokDostum s5 ve s6 lar çatır çatır takılıyor abartma istersen. S7 den sonra kasma sorunu düzeldi fakat benim s8 de halem donmalar oluyor telefon kitlenip kalıyor tabiki her zaman değil. Bu arada otomatik ekran parlaklğı açık değilken parlaklık otomatik açılıyor nasıl çözerim bu sorunu
Note 4 zaten iyi bir cihaz. Ben s5 ve s6 için dedim.Saçmalamalayalım lütfen daha note4ün jaldıramadığı kastığı oyun uygulama yok
S5 çöp. Note 4'den daha güçlü olan S6 size göre nasıl daha kötü bir cihaz olabiliyor performans anlamında. Hoş ilginç bir şekilde Note 4'ün hız testlerinde S6 Edge Plus'u geçtiğini gördüm ama orası ayrı bir meseleNote 4 zaten iyi bir cihaz. Ben s5 ve s6 için dedim.
Note 4 ün s6 dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. S6 bi kaç kez kullandındım epey kasılmalar vardı. Kamerayı döndürüyosun ekran sonradan dönüyor vsS5 çöp. Note 4'den daha güçlü olan S6 size göre nasıl daha kötü bir cihaz olabiliyor performans anlamında. Hoş ilginç bir şekilde Note 4'ün hız testlerinde S6 Edge Plus'u geçtiğini gördüm ama orası ayrı bir mesele
Gelirse çok güzel olur.Hadi beyler yine iyisiniz Note 8'e gelirse S8'lere gelebilir.
iPhone 8 sonrasında Note 8 için 4K sürprizi! - ShiftDelete.Net
Snapdragon 835'de bu özellik yok sitesinden baktığımızda 4K 30 FPS destekliyorGelirse çok güzel olur.
Dostum s5 ve s6 lar çatır çatır takılıyor abartma istersen. S7 den sonra kasma sorunu düzeldi fakat benim s8 de halem donmalar oluyor telefon kitlenip kalıyor tabiki her zaman değil. Bu arada otomatik ekran parlaklğı açık değilken parlaklık otomatik açılıyor nasıl çözerim bu sorunu
7 ve 7 Plus'dan hemen sonra geliyorlar.S8 ve S8 Plus cihazlarının satış oranı nasıl şu an piyasada?
Cevabınız için teşekkürler. Ben Iphone' yi geçti sanıyordum.7 ve 7 Plus'dan hemen sonra geliyorlar.