Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

M

Murat Burç

SDN Okuru
Profil niye değişirdin :D Güzeldi.
Alıntı düzenleme iyiymiş
Başka gif yaptım a.a benim her daim hareket eden gif vardı ya hakkı alkan
Onun gibi her yerde hareket etmedi niye çünkü bizim yöneticiler bu özelliği kaldırmış daha önceden koyduğum için hareket ediyormuş
Efsane gif vardı koysamda tiklamadan hareket etmiyor. Eski gif de hareket etmiyor kaldım öyle
Baya koydu bana şaka maka bir anda soğudum forumdan gif özelliğini seviyordum baya neyse oldu bir kaza ben de koydum Steve jobs'u

fatihselimyakar

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Arkadaşlar benim s8 bazen donuyor takılıyor yani mesela atıyorum kilidi açarken bi sn duruyor açıyor.Bir sıkıntı var mıdır sizde nasıl?

Kojirox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
duz s7 den s8 e gecersem aradaki fiyat farkina deger mi ? yorumlarinizi bekliyorum acil lutfen
Butcene bagli kardesim paran varsa fazlasiyla deger tasarimi ekrani bixby icin ama butceni zorlayarak alcaksan hic bulasma ilerde alirsin mayistan beridir kullaniyorum hala ilk gun ki gibi zevk aliyorum kullandikca gerci ben s3 ten gectim onuda 5 yil kullandim bu da bi 5 yil goturur.

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
merhaba nerden nasil oldu bilmiyorum ama instagramda veya twitterda videoyu izleyip gecerken ses acma tusuna basilmis gibi ses cikiyor bilgisi olan var mi

B.H.U

Asistan
Reaksiyon puanı
21
merhaba nerden nasil oldu bilmiyorum ama instagramda veya twitterda videoyu izleyip gecerken ses acma tusuna basilmis gibi ses cikiyor bilgisi olan var mi
Aynisi bende olmustu a5 2017 cihazimda sonra duzelmisti ama silip yukledigimde. Bi kac kere ugrasmistim ama. Suan s8de yok boyle bir problemim.

B.H.U

Asistan
Reaksiyon puanı
21
S8 uzerine 500tl verip ikinci el yine yurtici s8+ almak mantiklimi sizce ?

Coskunozturk0053

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
slm gelen arama ekranında kişi resmini full ekran yapabiliyormuyuz kurcaladım ama bulamadım bilgisi olan varmı...s8 plus için.
--- Gönderi Güncellendi ---
arasındaki fiyatlar o civarda zaten bütçeni sarsmayacaksa kesinlikle plus serisine geç... iyiki değiştirmişim diceksin...

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
slm gelen arama ekranında kişi resmini full ekran yapabiliyormuyuz kurcaladım ama bulamadım bilgisi olan varmı...s8 plus için.
--- Gönderi Güncellendi ---

arasındaki fiyatlar o civarda zaten bütçeni sarsmayacaksa kesinlikle plus serisine geç... iyiki değiştirmişim diceksin...
Ben Plus'ını kullanıyorum fiyat farkına değmez , yalnız ben S8 ile Plus'ı aynı fiyata buldum diye Plus aldım ama S8 alsaydımda diyorum . Ergonomik değil . Büyük ve 1 saat fazladan bataryanız oluyor bunlar 500 TL ye değmez .

Coskunozturk0053

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
arasındaki fiyatlar o civarda zaten bütçeni sarsmayac
Ben Plus'ını kullanıyorum fiyat farkına değmez , yalnız ben S8 ile Plus'ı aynı fiyata buldum diye Plus aldım ama S8 alsaydımda diyorum . Ergonomik değil . Büyük ve 1 saat fazladan bataryanız oluyor bunlar 500 TL ye değmez .
tercih meselesi saygı duyarım. bütçe sıkıntısı olmayanlar için belirttim zaten. ayrıca büyük ekran sevenler için önerdim aksi halde gerek yok. note 1 den itibaren tum serilerini kullanan biriyim note 8 hariç ilk kez s8 plus kullanıyorum şimdi herzaman büyük ekrandan yanayım.

B.H.U

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Ben ekran suresi olarak 4.30saat aliyorum. Always on display kapaliyken. Siz plus ile kac saat aliyorsunuz tek sarj ile ? 5bucuk saat civarindaysa sizin almama gerek yok tabikide. 450tlye dusurdum fiyati.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Ben ekran suresi olarak 4.30saat aliyorum. Always on display kapaliyken. Siz plus ile kac saat aliyorsunuz tek sarj ile ? 5bucuk saat civarindaysa sizin almama gerek yok tabikide. 450tlye dusurdum fiyati.
Düz S8 ile tüm gün wifi açıkken ara vermeden güç tasarrufuna almadan 6 saat ekran çok rahat alıyorum. Seninki biraz düşük gibi.

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Bu ekran sürelerine çok takılmıyorum takılırsam format atmak zorunda kalıyorum o da olmadi root atarım garanti işi zora girer şimdilik sabah 7 akşam 9 u çıkarıyor bana yeter :D

B.H.U

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Düz S8 ile tüm gün wifi açıkken ara vermeden güç tasarrufuna almadan 6 saat ekran çok rahat alıyorum. Seninki biraz düşük gibi.
Ben oyle bir saati goremedim hic. En fazla gordugum 5bucuk saat oldu. Format atmamda ise yaramadi bu arada. Demekki kullandigim uygulamalardan oluyor.

B.H.U

Asistan
Reaksiyon puanı
21
O kadar az mi gercekten yani ben suan s8 kullanimimla 4bucuk saat sure aliyorsam onda 5-5bucuk mu alacagim ekran suresi. O zaman degistirmem. Ama aradaki fark 4ten 6-6bucuga cikacaksa yaparim. Always on displayim kapali 4.5g ile oyun hic oynamadan sadece tapatalk whatsapp instagram kullanarak bu sureleri aliyorum kendi cihazimda. Ve 2gun once bk disabler indirdim programlari kapattim arkada calisan biraz etkisi oldu bana. Yani sabah 8de cikardim sarjdan suan %39da ve ekran surem 2.48 saat. [emoji16]az gibi geliyo ama plusta fark cok yok deniliyor. Yardim edin cok yazdim [emoji16]

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
O kadar az mi gercekten yani ben suan s8 kullanimimla 4bucuk saat sure aliyorsam onda 5-5bucuk mu alacagim ekran suresi. O zaman degistirmem. Ama aradaki fark 4ten 6-6bucuga cikacaksa yaparim. Always on displayim kapali 4.5g ile oyun hic oynamadan sadece tapatalk whatsapp instagram kullanarak bu sureleri aliyorum kendi cihazimda. Ve 2gun once bk disabler indirdim programlari kapattim arkada calisan biraz etkisi oldu bana. Yani sabah 8de cikardim sarjdan suan %39da ve ekran surem 2.48 saat. [emoji16]az gibi geliyo ama plusta fark cok yok deniliyor. Yardim edin cok yazdim [emoji16]
Sadece pil için kesinlikle değişilmez zaten. Bak arkadaki programları kapatan uygulamaları sil hepsi palavra. S8 in kendi uygulaması var onu kullan. Arkaplanı siyah yaparak ve güç tasarrufuna alarak 1 saat arttırırsın ekran süresini. Bir de olduğun yerde internet zayıf çekiyorsa çok yer şarj.

B.H.U

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Sadece pil için kesinlikle değişilmez zaten. Bak arkadaki programları kapatan uygulamaları sil hepsi palavra. S8 in kendi uygulaması var onu kullan.
O programi yukledikten sonra biraz daha iyi sure aldim ama [emoji16] tek derdim pil benim. Yoksa s8in elde tutusunu kullanim kolayligini kasa boyutunu daha cok seviyorum. Ideal boyutlarda benim icin. Plus dusunmemin tek yani pil. Bu arada biraz once pil kullanimina baktim. 2.sirada whatsapp var bu normalmi ya ? 366 mah goturmus benden neredeyse ekrana yakin bir sure [emoji16]

85d2eaf040a2255b11cd6302a39c4d1f.jpg

The_King

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Herkese merhaba arkadaşlar

Çıktığı ilk zamandan beri s8 kullanıyorum Ama forumda yeniyim
Alırken kasko yaptırmıştım Yanlış hatırlamıyorsam 300 lira gibi bir şeydi İyi ki yaptırmışım çünkü geçenlerde elimden düşünce ekranın ön tarafı üsten resmen parçalandı İlk düşüş ve gol oldu anlayacağınız Şimdi gönderdim cihazı ve 1500 liradan kurtardık Bunu belirtiyorum ki yeni alacak arkadaşlar imkanları varsa mutlaka bu sigortadan yaptırsınlar Bence her tarafı cam olan telefonlar da artık olmazsa olmazlardan biri oldu bu kaskolar

S8 çok güzel bir telefon Kesinlikle çok ergenomik Yalnız 4GB ram bu telefona yakışmıyor Aynı anda p10 plus kullanıyorum Ki kendisi s8 e göre artık bir nesil önceki işlemci olan kirin 960 kullanıyor Ve çatır çatır s8 den daha hızlı çalışıyor İşletim sisteminde kendi arayüzü olan Emui 5.1 çok akıcı ve 6GB ram inde yardımı olduğunu düşünüyorum Açıkcası 2 telefonu da çok seviyorum s8 ergonomisi, kamerası ,tutuşu, duruşu harika iken p10 plus stabilite ve akıcılıkta kesinlikle daha iyi

Note 8 serisi ise ayrı bir konu bence Bu video yu çok beğendim Yeni bionic chip li s8 plusa karşı süper bir iş çıkarmış Tebrik ederim

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
touchwiz güncellemesi gelmiş deneyen var mı ??? her güncellemede daha iyi oluyor sanki ya da ben psikolojik öyle hissediyorum :)