- Reaksiyon puanı
- 3,025
irlanda'dan 620 euroya plus satılıyor. almanya'da ne kadar?Mesela Hamburgta 500 euroya sifir cihaz bulabiliyorsunuz rahatlikla ...
irlanda'dan 620 euroya plus satılıyor. almanya'da ne kadar?Mesela Hamburgta 500 euroya sifir cihaz bulabiliyorsunuz rahatlikla ...
Hamburg icin baktim internette 670 Euro plus versiyonu , 500 euro icin de normal versiyonu icin fiyatlar var . Bu ikisi de hat uzerinden alinmis , fatura ve garantisiyle acilmamis durumda satiliyorirlanda'dan 620 euroya plus satılıyor. almanya'da ne kadar?
Sizinde dediginiz gibi hizli sarjdan kaynakli bunu kapatir yada dusururseniz (qc 2.0)sorun kalmazyine de çoğu cihazın bataryası sıkıntılı samsung'da.
--- Gönderi Güncellendi ---
gereksiz uygulamaları silin. yine düzelmezse samsung diss grubumuza katılabilirsiniz.
hahahaBen yildim artik story falan bakmiyorum ..arkadaslarimi yarim gormekten onlardan da sogudum hahaha
Bi bende mi sıkıntı yok ya Instagram'dainstagrama hepimiz feedback yapalım. yoksa başa çıkılmayacak
Sen tum ekran gorebiliyor musun yukaridaki storyleri ? [emoji41]Bi bende mi sıkıntı yok ya Instagram'da
Tüm ekran denedim bende, bir sıkıntı göremedim.Sen tum ekran gorebiliyor musun yukaridaki storyleri ? [emoji41]
Aranızda telefonu kasko li olan varmı yoksa herkesin mı kaskolu?
Tüm ekran da kırpılmış gözüküyor o normal zatende diğerleri yavaş açılıyor gibi şeyler yazmış ona demiştim.Sen tum ekran gorebiliyor musun yukaridaki storyleri ? [emoji41]
Kutusunda, biterse su doldurun yazıyordu.Arkadaşlar Spigen NeoFlex ekran koruyucu aldım ilk takmam olduğu için biraz zorlandım ama başardım tek hatam ilk tecrübem olduğu için kutunun içinden çıkan bütün sıvıyı bitirdimve kutunun içinden iki tane koruyucu çıkıyor yarın bir gün diğerini takmaya kalksam elimde sıvı yok bu sıvının ne olduğu hakkında bir fikri olan var mı nereden bulabilirim tekrar?
Kasko olayına karşıyım fazladan cüzdandan para çıkması hiç sevmem.Aranızda telefonu kasko li olan varmı yoksa herkesin mı kaskolu?
benimki kaskolu alirken ucretsiz yaptilar hem full body kaplama hemde sigortaAranızda telefonu kasko li olan varmı yoksa herkesin mı kaskolu?
Helal olsun tanıdık olmalı aldıgın yer çünkü hep fazladan para istemekteler.Onu yaparken ya da sen anlamadan yapmışlardır.Fiyatı yüksekten vermişlerdir sana işte onu anlamak zor.benimki kaskolu alirken ucretsiz yaptilar hem full body kaplama hemde sigorta![]()
Bende kaskolu aldım 2 yıl, hiç telefona zarar verip kasko kullanarak yeni tel aldınız mı diye soracaktim ama yok galiba deneyimleyenHelal olsun tanıdık olmalı aldıgın yer çünkü hep fazladan para istemekteler.Onu yaparken ya da sen anlamadan yapmışlardır.Fiyatı yüksekten vermişlerdir sana işte onu anlamak zor.
lütfen s8 kullanmıyorsan burda boş boş gereksiz yorum yapma madem samsung u sevmiyorsun git başka marka ları kullan.ekran kırpık mı gözüküyor!? bravo samsung ne diyeyim.
garantisi bitene kadar garanti kapsamı içindeki yerlere zarar verin. değiştirsinler telefonun şeylerini. her parça ile ömrü 1 yıl artarBende kaskolu aldım 2 yıl, hiç telefona zarar verip kasko kullanarak yeni tel aldınız mı diye soracaktim ama yok galiba deneyimleyen
nekadara aldınızaslinda tanidik degil istanbulda emaar daki samsung deneyim magazasinin acilisinda aldim o yuzden ucretsiz yaptilar ve ekstra hediye de verdiler...
vr gozluk ve dex cihazi ekstra![]()
Bu kadar mı su ile koruma yapışıyor mu ciddenKutusunda, biterse su doldurun yazıyordu.
4000 tl ye aldim ilk zamaniydi istenekadara aldınız
HediyeGear vr gözlük zaten hediye değilmi yanında bana hediye olarak geldi.